Mika232 1 Napisano 16 Sierpień Cześć wszystkim! Szukam sprawdzonego optyka w Krakowie. Czy możecie polecić kogoś, kto ma szeroki wybór oprawek i profesjonalną obsługę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alicja_ala 0 Napisano 19 Sierpień A spróbuj zadzwonić do szkoły policealnej Faber Oni mają bardzo fajnych nauczycieli na kierunku Technik Optyk i wiem, że ludzie bardzo sobie chwalą naukę na tym kierunku. Wiem, że niby jest RODO, ale może jednak jakoś się da dostać namiary. Mam koleżankę, która akurat ukończyła ten kierunek, i ona jest zachwycona jakimś starszym panem, który (podobno) jest najlepszym optykiem w Krakowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abram88 0 Napisano 21 Sierpień Jak szukasz okularów progresywnych praktycznie do wszystkich zadań i codziennych aktywności to możesz sprawdzić salon Oko Design w Krakowie, bo akurat w tej materii się od dawna specjalizują i zawsze masz też u nich konsultacje z okulistą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach