Queen_bee 38 Napisano 11 Wrzesień Co gotujecie na obiad? Jestem bez sił, wszystko mi się przejadło. Dawajcie pomysły, najlepiej żebym nie musiała stać przy garach cały dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano 11 Wrzesień 39 minut temu, Queen_bee napisał: Co gotujecie na obiad? Jestem bez sił, wszystko mi się przejadło. Dawajcie pomysły, najlepiej żebym nie musiała stać przy garach cały dzień. dziś makaron z krewetkami i sosem z brokułem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1138 Napisano 12 Wrzesień Dzisiaj planuje zrobic shahi paneer z instagrama (profil: amateurprochef) - nie korzystalam jeszcze z tego przepisu jakby cos wiec nie wiem jak wyjdzie. Choc jesli mieszkasz w UK to moze curry tez Ci sie znudzilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1138 Napisano 12 Wrzesień 18 minut temu, Żaba Monìka napisał: Dzisiaj planuje zrobic shahi paneer z instagrama (profil: amateurprochef) - nie korzystalam jeszcze z tego przepisu jakby cos wiec nie wiem jak wyjdzie. Choc jesli mieszkasz w UK to moze curry tez Ci sie znudzilo. Tutaj znalazlam ten sam przepis na jego stronie: https://amateurprochef.com/2024/09/07/shahi-paneer-2/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach