Kingeczka 1072 Napisano 14 Wrzesień Bez smaku dla mnie te produkty, aż myślałam że mam covid ale kupiłam markowe produkty w innym sklepie i już mi smakowały. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1072 Napisano 15 Wrzesień Obkupilam się w innym sklepie na spożywce i spoko, do Lidola już nie pójdę więcej. Do tego w moim Lidolu żałują kasjerek, długie są kolejki po niesmaczne jedzenie i brak pomocy przy kasach samoobsluchowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1072 Napisano 15 Wrzesień Pieczywo Lidololo smakuje jak zrobione ze sztucznego wypełnienia kurtek, serio ktoś to je? W DE tak jedzą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka 918 Napisano 15 Wrzesień 24 minuty temu, Kingeczka napisał: Pieczywo Lidololo smakuje jak zrobione ze sztucznego wypełnienia kurtek, serio ktoś to je? W DE tak jedzą? W DE Lidl to zwykły dyskont. Zawsze mnie dziwiło, że w PL zyskał miano supermarketu. W normalnych supermarketach, jak np EDEKA jest osobne stoisko z pieczywem. Do tego na kazdym rogu są fajne piekarnie, gdzie można kupić wartościowy i odżywczy chleb. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach