reta ela 2 Napisano Wrzesień 14, 2024 Witam , odkad zaczelam ogladac pewnego Jasnowidza i zaczal on opowiadac, ze to nie jest prawda, ze mam tylko jedno zycie itd, zaczelam miec tak jakby , nie wiem jak to nazwac "wizje" ?,no. jesli mam rozmowe o prace, i znajde ta odobe na xin gu, i zobacze jej zdjecie, to od razu przypominaja mi sie sytuacje z ta osoba , w tej pracy , tak jakby z poprzedniego zycia, tylko to sie dzieje w tym samym czasie co mamy teraz, to nie sa jakies stare czasy czy cos, bylam w stanie nawet odmowic , lub schudnac , tak jakby to sie dzialo naprawde, dodam jeszcze , ze stwierdzono u mnie deresje i juz dawo temu powinnam isc z tym do psychiatry , te sytuacje zawsze koncza sie na moja niekorzysc , albo ze bylam z jakas osoba i zostawila mnie dla kogos innego, itd. Ostatnio spotkalam pewnego chlopaka stojac pod piekarnia, mieszkam w niemczech, ale podejrzewam ze to byl polak, chociaz mial ciemna karnacje , byl pewnie w moim wieku, i tez zaczely mi sie przypominac jakies sytuacje, ze wyparl sie , ze jest moim kolega itd., mysle , ze nien weszlabym z nim w znajomosc, gdybym go poznala Mam to tez spotykajac osoby na zywo, i rozmawaiajc z nimi, czy to sa urojenia,? Nie mowilam tego psychiatrze, biore tabletki, bardzo mala dawke od ok 2 miesiecy, ale mi to nie przechodzi Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Bruzda 6 Napisano Wrzesień 15, 2024 Cześć, napisałam do Ciebie wiadomość prywatnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach