Nie potrzebuje więcej niż 9 Napisano 6 Październik Jest tylko kalkulator ja nigdy nie kalkulowalem dla mnie tylko miłość ma znaczenie tylko że się muszę dostosować do kalkulatory raz że dla siebie bo lubię dobry standard wykończenia wnętrz dwa dla lachonow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznaj݀oma.ona. 0 Napisano 6 Październik 7 minut temu, Nie potrzebuje więcej niż napisał: Jest tylko kalkulator ja nigdy nie kalkulowalem dla mnie tylko miłość ma znaczenie tylko że się muszę dostosować do kalkulatory raz że dla siebie bo lubię dobry standard wykończenia wnętrz dwa dla lachonow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie potrzebuje więcej niż 9 Napisano 6 Październik Najgorsze jak kłamią o tej miłości że nikt jej nie pokocha ale ona nie chce miłości ona chce typa z pracą wozacego dopencje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznaj݀oma.ona. 0 Napisano 6 Październik 1 minutę temu, Nie potrzebuje więcej niż napisał: Najgorsze jak kłamią o tej miłości że nikt jej nie pokocha ale ona nie chce miłości ona chce typa z pracą wozacego dopencje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 84 Napisano 6 Październik Nie zessraj się kukoldko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 84 Napisano 6 Październik Nikogo to nie obchodzi twoje bóle i zale każdy ma cię gdzieś forum to nie rodzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 419 Napisano 6 Październik Jesteś jedną z najmniej empatycznych osób tutaj. Nie dostrzegłam u ciebie przejawów uczuć wyższych nigdy. Miłość własna nie jest uczuciem wyższym, każde zwierze kocha siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 288 Napisano 6 Październik 5 godzin temu, Nie potrzebuje więcej niż napisał: Najgorsze jak kłamią o tej miłości że nikt jej nie pokocha ale ona nie chce miłości ona chce typa z pracą wozacego dopencje. Dużo ich jest z problemami natury psychicznej, bo mało z którą da się normalnie rozmawiać temu trzeba odsiewać ziarno od plew zadając się najlepiej tylko z tymi normalnymi. A że kłamią każdy kłamie najczęściej na niewygodne kwestię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 288 Napisano 6 Październik Natomiast doznajesz rozczarowania, bo oczekiwania miałeś zbyt duże i w następstwie zawsze wejdzie frustracja, bo taka jest kolejność specyfiki homo sapiens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik 10 godzin temu, Chochlik napisał: Jesteś jedną z najmniej empatycznych osób tutaj. Nie dostrzegłam u ciebie przejawów uczuć wyższych nigdy. Miłość własna nie jest uczuciem wyższym, każde zwierze kocha siebie. Bo je skrywam dla tej jedynej reszta nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chochlik 419 Napisano 6 Październik Przed chwilą, Żyje z własnego kapitału napisał: Bo je skrywam dla tej jedynej reszta nie Gòwno prawda, taki jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik 2 minuty temu, Chochlik napisał: Gòwno prawda, taki jesteś. Chciała byś dla mnie miłość jest najważniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik Dla Anastazji jednak pieniądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 84 Napisano 6 Październik (edytowany) Odpisałam ci ze nie wyglad zewnetrzny tylko infantylny bełkot i akcent jak u imigranckiego, lezakowskiego podludzia (moze troche rasizm u mnie ) xD ale usuneli temat Edytowano 6 Październik przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 84 Napisano 6 Październik (edytowany) nie był brzydki ale kazdy by sie ze mnie smial jakbym łazila z takim brudasem xd lepiej jak Polak jest bełkotem niz jakis Hindus Xd Edytowano 6 Październik przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik 14 minut temu, Vlad Srakula napisał: nie był brzydki ale kazdy by sie ze mnie smial jakbym łazila z takim brudasem xd lepiej jak Polak jest bełkotem niz jakis Hindus Xd Dokładnie dlatego dumbo musi zrobić czarne jak chce klucze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik Tu nie jest konin lata 90 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 84 Napisano 6 Październik (edytowany) nic nie musze apropo tematu lezak zabija w ludziach wszelkie uczuciabo jest zazdrosnym histerycznym gejem kukoldzkim i wyglada jak pol doopy zza krzaka ha ha xD Edytowano 6 Październik przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: nic nie musze apropo tematu lezak zabija w ludziach wszelkie uczuciabo jest zazdrosnym histerycznym gejem kukoldzkim ha ha xD Jak chcesz prac kota zamiast obciagac fioota to faktycznie nie musisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik 1 minutę temu, ZbanowanaSalowa napisał: Niepotrzebnie wyklikujesz tematy.. Nic nie wyklikalem lecz Schizofrenię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hobbi(s)tka Napisano 6 Październik Są uczucia w ludziach, tylko są stłumione. Stłumienie uczuć niestety powoduje wiele groźnych chorób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik Przed chwilą, ZbanowanaSalowa napisał: Ty wyklikałeś.. Ty ostatnio najwięcej wyklikujesz. Przewietrz się dziadek. Nic nie wyklikuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 24 Napisano 6 Październik Kogoś zdenerwowała piosenka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 288 Napisano 6 Październik 1 godzinę temu, Hobbi(s)tka napisał: Są uczucia w ludziach, tylko są stłumione. Stłumienie uczuć niestety powoduje wiele groźnych chorób. No i istotną kwestią jest to , że homo sapiens boi się inwestować uczucia aby się nie rozczarować sparzony działalnością z czasu przeszłego. A jak wiemy bez miłości nie ma nic i jest tylko coś w stylu bezdusznych przepisów. Później młody narybek to widzi i ma refleksję, że nie ma nic poza kasą i seksem na którym wisi świat . Jedno i drugie brudne zresztą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 210 Napisano 6 Październik 5 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: No i istotną kwestią jest to , że homo sapiens boi się inwestować uczucia aby się nie rozczarować sparzony działalnością z czasu przeszłego. otóż to. ja po ciągłym trafianiu na zajęte panienki odpuściłem sobie jakiekolwiek działanie w kierunku poznawania i podrywania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hobbi(s)tka Napisano 6 Październik 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: No i istotną kwestią jest to , że homo sapiens boi się inwestować uczucia aby się nie rozczarować sparzony działalnością z czasu przeszłego. A jak wiemy bez miłości nie ma nic i jest tylko coś w stylu bezdusznych przepisów. Później młody narybek to widzi i ma refleksję, że nie ma nic poza kasą i seksem na którym wisi świat . Jedno i drugie brudne zresztą Wróciłeś ze sklepu? Strach przed inwestowaniem uczuć powoduje ich stłumienie między innymi. A co do młodych, to tak, często mylą seks z miłością. Albo spełnienie w życiu z posiadaniem mnóstwa pieniędzy. A przecież chyba nie o to w życiu chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 540 Napisano 6 Październik 10 godzin temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Dużo ich jest z problemami natury psychicznej, bo mało z którą da się normalnie rozmawiać temu trzeba odsiewać ziarno od plew zadając się najlepiej tylko z tymi normalnymi. A że kłamią każdy kłamie najczęściej na niewygodne kwestię Pomysł mocno, może jesteś jednak homo. Mógłbyś uszczęśliwić leżaczka w tym świecie pełnym złych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 540 Napisano 6 Październik 1 godzinę temu, Żyje z własnego kapitału napisał: Jak chcesz prac kota zamiast obciagac fioota to faktycznie nie musisz I przemówił uczuciowy człowiek, nierozumiany przez świat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: Pomysł mocno, może jesteś jednak homo. Mógłbyś uszczęśliwić leżaczka w tym świecie pełnym złych ludzi. Jestem hetero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 540 Napisano 6 Październik Przed chwilą, Żyje z własnego kapitału napisał: Jestem hetero Ty jesteś bi akurat. Albo krypto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach