Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik 5 minut temu, ZbanowanaSalowa napisał: Kolejny ciepły po Serniku? Umów się z Filipkiem Nie interesuje mnie z typami nawet piwo nie mam z tego przyjemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 6 Październik 18 godzin temu, Nie potrzebuje więcej niż napisał: Jest tylko kalkulator ja nigdy nie kalkulowalem dla mnie tylko miłość ma znaczenie tylko że się muszę dostosować do kalkulatory raz że dla siebie bo lubię dobry standard wykończenia wnętrz dwa dla lachonow Lezaczek mialam juz tu nie wchodzic ale to zrobilam zeby napisac Ci ze masz racje i ze przeokropniscie mi sie podobasz : ) I marze o takim facecie jak Ty Papa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 6 Październik Zostawie Wam muzyczke , ktora uwielbiam bede stara babcia w okurarach to bede robila na drutach i sluchala Chopina a teraz to : D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żyje z własnego kapitału 11 Napisano 6 Październik 11 minut temu, Monalisa12, napisał: Lezaczek mialam juz tu nie wchodzic ale to zrobilam zeby napisac Ci ze masz racje i ze przeokropniscie mi sie podobasz : ) I marze o takim facecie jak Ty Papa Hej Moona xddd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 6 Październik Dobranoc dzieciaczki : D I do srodeczki lub piateczku : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 8 Październik Dnia 6.10.2024 o 22:53, Żyje z własnego kapitału napisał: Hej Moona xddd Hej : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach