Żaba Monìka 1102 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: Skrobanie ścian kosztuję 20 zł/m2 - cena dostępna dla wszystkich - zamawiaj usługe oczyszczenia ścian w Warszawie Wychodzi 900zl bo zeskrobalem sam Co? Ja sie pytam ile na biznesie zarobiles, a nie co sobie w domu robisz. Tak to sobie moze kazdy liczyc, posprzatalam, zaoszczedzilam na sprzataczce, ugotowalam obiad, zaoszczedzilam na restauracji itd. Edytowano 6 godzin temu przez Żaba Monìka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 6 godzin temu ostatnio mialem beke jak dwa koty u mnie na chacie sie klocily i warczyly na siebie a drugi sayczy na niego to mnie rozjeebalo do lez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 6 godzin temu smialem sie chyba przez 15 minut bo lezalem sobie i byla cisza a tu nagle jakies syczenie slysze kota jak parsknalem smiechem to nie moglem przestac sie smiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leͥgeͣnͫd 0 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, KochamElcie<3 napisał: smialem sie chyba przez 15 minut bo lezalem sobie i byla cisza a tu nagle jakies syczenie slysze kota jak parsknalem smiechem to nie moglem przestac sie smiac Pacz na to Huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach