Libra90 0 Napisano Październik 26, 2024 Hejka, od jakiegoś czasu mój znajomy lubi do mnie podejść i złapać mnie mocno za nadgarstek, dłoń. Patrzy przy tym na moją reakcję... Zapytałam go ostatnio czemu tak robi, to uśmiechnął się pod nosem i poszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 892 Napisano 16 godzin temu UPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libra90 0 Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, przewr(l)otna napisał: UPS. ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grett 4 Napisano 14 godzin temu 12 minut temu, Libra90 napisał: ??? Agresywny wyczyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 892 Napisano 6 godzin temu 7 godzin temu, Libra90 napisał: ??? Sorry. To był mój wczorajszy psotny stan. Ktoś odswiezył stare kotlety, dołączyłam i ja Czy wiecie ,że zaoszczedziłam dużo kasy? Słono bym zapłaciła, gdyby mnie odpowiednie służby podliczyły za wrzucanie paragonów do pojemnika z papierem. Nie wiedziałam, że nie wolno. Nie nadają się do recyklingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 225 Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, przewr(l)otna napisał: Sorry. To był mój wczorajszy psotny stan. Ktoś odswiezył stare kotlety, dołączyłam i ja Czy wiecie ,że zaoszczedziłam dużo kasy? Słono bym zapłaciła, gdyby mnie odpowiednie służby podliczyły za wrzucanie paragonów do pojemnika z papierem. Nie wiedziałam, że nie wolno. Nie nadają się do recyklingu. U mnie wycina się drzewa jak tulipany na plantacji w Holandii przed Wielkanocą a Ty przejmujesz się paragonami. Coraz więcej mówi się o zielonych miastach tylko w mojej miejscowości jakby czas się zatrzymał na betonozie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 892 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Miaina napisał: U mnie wycina się drzewa jak tulipany na plantacji w Holandii przed Wielkanocą a Ty przejmujesz się paragonami. Coraz więcej mówi się o zielonych miastach tylko w mojej miejscowości jakby czas się zatrzymał na betonozie. W życiu Romana! Nie przejmuję się. Nie wiedziałam, że tam ich wrzucać nie wolno. Gdyby mnie zauważono, zaplaciłabym karę pieniężną. Co tam paragony. Zużyte chusteczki higieniczne też tam wrzuciłam Zachciało im się segregacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 892 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Miaina napisał: U mnie wycina się drzewa jak tulipany na plantacji w Holandii przed Wielkanocą a Ty przejmujesz się paragonami. Coraz więcej mówi się o zielonych miastach tylko w mojej miejscowości jakby czas się zatrzymał na betonozie. Zamień się ze mną miejscem zamieszkania. Do posesji prowadzi jedna wąska ulica gęsto otoczona kasztanami. Przejście wąskim chodnikiem jesienią, to sport ekstremalny. Musisz uważać gdzie postawić nogę. Na głowę spadają . Gdyby tego było mało. Zdarza się, że spód kół jadącego samochodu lecą na przechodnia jak wystrzelone z procy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 225 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, przewr(l)otna napisał: W życiu Romana! Nie przejmuję się. Nie wiedziałam, że tam ich wrzucać nie wolno. Gdyby mnie zauważono, zaplaciłabym karę pieniężną. Co tam paragony. Zużyte chusteczki higieniczne też tam wrzuciłam Zachciało im się segregacji Mogę segregować, mam trzy pojemniki w piwnicy tylko co się z tym dzieje później? To jest ciekawe. Najbardziej mi szkoda jesiennego ogniska i pieczonych w nim ziemniaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 225 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Zamień się ze mną miejscem zamieszkania. Do posesji prowadzi jedna wąska ulica gęsto otoczona kasztanami. Przejście wąskim chodnikiem jesienią, to sport ekstremalny. Musisz uważać gdzie postawić nogę. Na głowę spadają . Gdyby tego było mało. Zdarza się, że spód kół jadącego samochodu lecą na przechodnia jak wystrzelone z procy. U mnie jest jedna taka aleja, jechałam nią do pracy na rowerze i ptak nasrał mi na głowę, było ciekawie. A zresztą ja to mam do takich przypadków szczęście. Innym razem przechodziłam obok słupa wysokiego napięcia, gołąb na nim siedział, to była prawdziwa bomba na sam czubek głowy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 892 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miaina napisał: Mogę segregować, mam trzy pojemniki w piwnicy tylko co się z tym dzieje później? To jest ciekawe. Najbardziej mi szkoda jesiennego ogniska i pieczonych w nim ziemniaków. Mieszkam w bloku. Nie zamierzam w małej kuchni trzymać kilka worków śmieci. Wszystko wrzucam do jednego, a potem do kubła śmieci mieszane. Pieczone ziemniaki z ogniska? Odległe wspomnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 892 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miaina napisał: U mnie jest jedna taka aleja, jechałam nią do pracy na rowerze i ptak nasrał mi na głowę, było ciekawie. A zresztą ja to mam do takich przypadków szczęście. Innym razem przechodziłam obok słupa wysokiego napięcia, gołąb na nim siedział, to była prawdziwa bomba na sam czubek głowy. Patrz na pozytywy. Na lakierze do włosów zaoszczędzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 225 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Mieszkam w bloku. Nie zamierzam w małej kuchni trzymać kilka worków śmieci. Wszystko wrzucam do jednego, a potem do kubła śmieci mieszane. Pieczone ziemniaki z ogniska? Odległe wspomnienia. A plastiki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 225 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Patrz na pozytywy. Na lakierze do włosów zaoszczędzisz Na szamponie nie zaoszczędzę. Moja głowa to nie klozet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 892 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Miaina napisał: A plastiki? Wszystko do jednego kosza, a potem do czarnego pojemnika. Nie mam dużo plastików. Nie kupuję żadnych napojów slodzonych. Wody lekko gazowane kilka w miesiącu ( raczej dla gosci). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 892 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Miaina napisał: Na szamponie nie zaoszczędzę. Moja głowa to nie klozet Ptaki tego nie wiedzą. Mój region też cierpi z powodu dużej ilości gołębi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 225 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Wszystko do jednego kosza, a potem do czarnego pojemnika. Nie mam dużo plastików. Nie kupuję żadnych napojów slodzonych. Wody lekko gazowane kilka w miesiącu ( raczej dla gosci). Folie z wędlin, serów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 225 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Ptaki tego nie wiedzą. Mój region też cierpi z powodu dużej ilości gołębi. Mieszkam na osiedlu na którym kilka osób hodowało gołębie ale to zamierzchłe czasy. Nie mam do ptaków pretensji. A drzewa są płucami miasta. Dają cień w upalne dni i ludziom i ptakom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
destruktor 0 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Miaina napisał: Folie z wędlin, serów. LEPIEJ NAPALIC SMIECIAMI W PIECU DAJO DUZO CIEPŁA I MNIEJ PLACE ZA KOSZE PLASTYKI DOBRZE SO DOBRE MA ROZPALKE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 892 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miaina napisał: Folie z wędlin, serów. Wszystko do śmieci mieszanych. Mamy takie prawo, korzystam z tego. To lepsze rozwiązanie, niż niewłaściwie segregowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 892 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Miaina napisał: Mieszkam na osiedlu na którym kilka osób hodowało gołębie ale to zamierzchłe czasy. Nie mam do ptaków pretensji. A drzewa są płucami miasta. Dają cień w upalne dni i ludziom i ptakom. W tym względzie narzekać nie mogę. Jestem otoczona dużą ilością drzew. Przepiękny widok z okien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 225 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, destruktor napisał: LEPIEJ NAPALIC SMIECIAMI W PIECU DAJO DUZO CIEPŁA I MNIEJ PLACE ZA KOSZE PLASTYKI DOBRZE SO DOBRE MA ROZPALKE Tia, nie masz pieca więc nie wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 225 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Wszystko do śmieci mieszanych. Mamy takie prawo, korzystam z tego. To lepsze rozwiązanie, niż niewłaściwie segregowane. Jaja sobie robisz ze mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 225 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: W tym względzie narzekać nie mogę. Jestem otoczona dużą ilością drzew. Przepiękny widok z okien. Nie wszyscy mają tak dobrze jak Ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty wszechświata tak 3 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, przewr(l)otna napisał: Mieszkam w bloku. Nie zamierzam w małej kuchni trzymać kilka worków śmieci. Wszystko wrzucam do jednego, a potem do kubła śmieci mieszane. Pieczone ziemniaki z ogniska? Odległe wspomnienia. Ja trzymam worki mieszane można można huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty wszechświata tak 3 Napisano 3 godziny temu W sensie po co segregacji se robić problemów jak i tak się płaci za śmieci tyle samo co wywalic jako zmieszane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty wszechświata tak 3 Napisano 3 godziny temu Czasem gdy mam tylko duzy karton to wywale do papieru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty wszechświata tak 3 Napisano 3 godziny temu Dnia 26.10.2024 o 23:50, Libra90 napisał: Hejka, od jakiegoś czasu mój znajomy lubi do mnie podejść i złapać mnie mocno za nadgarstek, dłoń. Patrzy przy tym na moją reakcję... Zapytałam go ostatnio czemu tak robi, to uśmiechnął się pod nosem i poszedł. Może być upośledzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 9 Napisano 2 godziny temu 49 minut temu, Opłaty wszechświata tak napisał: Może być upośledzony Ja nigdy tak nie robiłem, a wręcz ja bym nie miał odwagi tak robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty wszechświata tak 3 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Daniel86 napisał: Ja nigdy tak nie robiłem, a wręcz ja bym nie miał odwagi tak robić. Niektórzy są tak wychowani że dotykają ludzi bez powodu pewnie typ jest ze wsi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach