swiezo-upieczona-zona 0 Napisano 28 Październik Hej Dziewczyny! Czy bedąc siostrą pana młodego mogę zaprosić kilku gości na ślub cywilny, na który ja jestem zaproszona? Chodzi tylko o ceremonię w USC, nic więcej. Państwo młodzi pominęli kilka osób, które moim zdaniem powinny tam być. Co robić? Pomóżcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trevor Berbick 6 Napisano 28 Październik nie wtrącaj się, to nie twoje wesele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
swiezo-upieczona-zona 0 Napisano 29 Październik Trevor, nie rozumiesz, uważam że brat popełnia błąd nie zapraszając tych osób i chce go po prostu naprawić! To są wszystko bardzo mili, kulturalni ludzie i lubią mojego brata. Na pewno nie zrobią nic niewłaściwego na ślubie! Zresztą chodzi tylko o ceremonię w USC, tam przecież każdy może przyjść, nawet bez żadnego zaproszenia. Prawda, Dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biedronkaa 0 Napisano niedziela o 15:30 Moim zdaniem to nie jest dobry pomysł, widocznie był jakiś powód dla którego te osoby nie zostały zaproszone. To młodzi decydują kogo zaprosić a nie goście, już nie wspominając o tym jak poczują się te osoby jak zostaną zaproszone przez Ciebie a nie młodych. Głupi pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach