Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Trevor Berbick

Czy kobiety lubią umięśnionych facetów planuję zapisać się na siłownię

Polecane posty

Przed chwilą, PacjętkaChoroszczy napisał:

To ze ci pomogą na cerę nie oznacza że nie ro...jo ci innych rzeczy. Hormony brane latami to zło no ale nie wymyślono niestety nic dla chlopa więc musimy się truc guwnem. 

no liczylem na taki post rodem z madrosci ludowych z plebani 😄

liczylem ze pieprz to napisze

kurczakow tez nie jesz bo wiesz ile w nich hormonow ? jelsi ktos ma zaburzenia hormonalne to jak inaczej ma to unormowac ? wywarem z ziol ? czarami ? skoro hormonami nie ?

nie wiem co to ma wspolnego z chlopem przeciez zaba pisze na co to brala a ty swoje. nikt nie musi chlop cie zmusza ? to zmien chlopa ?

1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał:

No ale ja piszę o kremach na receptę od dermatologa. I do tego są antybiotyki.

one maja wiecej skutkow ubocznych jak te hormony ten taki izotec czy jak mu tam to chyba ma cala strone skutkow ubocznych

Przed chwilą, libedowsky napisał:

no liczylem na taki post rodem z madrosci ludowych z plebani 😄

liczylem ze pieprz to napisze

kurczakow tez nie jesz bo wiesz ile w nich hormonow ? jelsi ktos ma zaburzenia hormonalne to jak inaczej ma to unormowac ? wywarem z ziol ? czarami ? skoro hormonami nie ?

nie wiem co to ma wspolnego z chlopem przeciez zaba pisze na co to brala a ty swoje. nikt nie musi chlop cie zmusza ? to zmien chlopa ?

Ty jednak jestes ulomny. Na szczęście to nie mój problem. Pisałam o większości kobiet które je biorą aby nie zajść w ciążę.

one maja wiecej skutkow ubocznych jak te hormony ten taki izotec czy jak mu tam to chyba ma cala strone skutkow ubocznych

A widziałeś na oczy ulotkę od pigułek? 

4 minuty temu, libedowsky napisał:

chociaz jedna ktora nie boi sie lekarza i nie traktuje tabletek jak szatana 😄

jak kiedys napsialem ze niektore tabletki laski biora na pryszcze a nie dlatego ze wg kafeterianek sie puszczaja cos kojarze nazwe cos z diane to mnie baby na kafeterii chcialy rozszarpac 😄

Ale to oczywiste ze jak trądzik jest spowodowany hormonami to się bierze hormony. 
Ale po 1 nie każdy jest.

po 2 jak niektóre biorą w celach antykoncepnucjnuch to po odstawieniu mają rozpjerdol na twarzy pod względem pryszczy 

nie ma cudownej tabletki dla wszystkich i na wszystko i istnieją wszystkiego skutki uboczne więc jak nie ma musu to każdy ma prawo przemyśleć czy ma ochotę coś łykać latami żeby miś  mógł zapomnieć o gumce 😉 

Ty jednak jestes ulomny. Na szczęście to nie mój problem. Pisałam o większości kobiet które je biorą aby nie zajść w ciążę.

i myslisz ze one to robia dla chlopa ? moze same nie chca zajsc w ciaze nie pomyslalas o tym ?

5 minut temu, libedowsky napisał:

chociaz jedna ktora nie boi sie lekarza i nie traktuje tabletek jak szatana 😄

jak kiedys napsialem ze niektore tabletki laski biora na pryszcze cos kojarze nazwe cos z diane to mnie baby na kafeterii chcialy rozszarpac 😄

Tak, Diane35 chyba sie nazywaly, tez je brałam.

A widziałeś na oczy ulotkę od pigułek? 

widziales ma podobne skutki uboczne jak wiekszosc lekow

zobacz sobie leki przeciwbolowe np. mydocalm ma nawet udar w skutkach ubocnzych a jednak nie widze zeby katole tak go demonizowali a na tabletki strasznie sie odpalaja zawsze

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

Cala ulotka była o arabskiej księżniczce która ryj musiała chować ale uzdrowiły ja cudowne tabletki.

1 minutę temu, libedowsky napisał:

i myslisz ze one to robia dla chlopa ? moze same nie chca zajsc w ciaze nie pomyslalas o tym ?

Sa inne metody antykoncepcji prezerwatywa do tego chroni przed chorobami w seksie nie ciąża jest jedynym ryzykiem 

zobacz sobie leki przeciwbolowe np. mydocalm ma nawet udar w skutkach ubocnzych a jednak nie widze zeby katole tak go demonizowali a na tabletki strasznie sie odpalaja zawsze

Nie trzeba być katolem by zdawać sobie sprawę z wieloletniego stosowania hormonów. Jeszcze dodaj pisiorem. 

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

no dokladnie wiedzialem ze jeszcze jakas liczba tam byla.

baby na kafeterii pisaly jeszcze ze cycki im od tego rosna 😄

7 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

A mi cionża.

Ha ha,  ja licze, ze menopauza wyleczy mi migrene 😄

1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał:

Sa inne metody antykoncepcji prezerwatywa do tego chroni przed chorobami w seksie nie ciąża jest jedynym ryzykiem 

no dokaldnie wiec jak chca tylko natykoncepcje to moze nie biora jednak tych tabletek jhak bandzior pisze. musza jednak byc jakies przeslanki a nie ze chlop im kaze jakby chlop im mogl kazac to musialaby byc relacja prawicowiec+podreczna a w takich zwiazkach to nie przejdzie bo oni maja zakaz antykoncepcji bo zwykle katole maja takie preferencje ze chca miec niewolnice

6 minut temu, libedowsky napisał:

Ale tego sie nie bierze raz w miesiacu na ból głowy tylk na jakieś kręgosłupa pieprz chyba pisała ze to brała.

nikt nie neguje ze inne leki też mają skutki uboczne. Czemu zakładasz ze tylko nad tabletami anty się ktoś pochyla pod względem skutkow ubocznych? Nie wiem jak ty ale jak mi lekarz przepisuje litanię lekow to zawsze czytam co to na co itd. Nie raz mi się zdarzyło nie wykupić czegoś bo stwierdziłam że przesada i nie umarłam a jakaś choroba i tak mi przeszla

tez z kolegą ostatnio się śmialiśmy bo mu się coś na oku zrobiło dostał 50 leków do tego taki który średnio można kłaść obok oka lekarka przepisała - a on— jak nic nie wezmę to za ile mi to przejdzie? Za 3 dni. Wykupił leki? Zgadnij 😄 

Nie trzeba być aż takim baranem żeby brać koniecznie wszystko bo doktór dał. Jeszcze jakby sam wspomniał o tych skutkach czasem albo jakiś wywiad zrobil ale zazwyczaj to zapomnij. warto też myśleć samemu . Wiadomo ze czasem to już jest mniejsze zło ale akurat tabletki antykonceoyjne nie są żadnym obowiązkiem 

Edytowano przez aaaaaaaaa

Zawsze można się związać ale u nas to nielegalne i nigdy nie wiadomo czy korba się nie odkręci w drugą stronę kiedyś.

przydalaby sie tez antykoncepcja za darmo i aborcja po 😄

mowisz jak nie pisior 😄

2 minuty temu, libedowsky napisał:

no dokladnie wiedzialem ze jeszcze jakas liczba tam byla.

baby na kafeterii pisaly jeszcze ze cycki im od tego rosna 😄

Te Diane to chyba w ogóle jakiegoś starego typu już chyba tego w ogóle nie przepisują jakieś starej generacji 

no dokaldnie wiec jak chca tylko natykoncepcje to moze nie biora jednak tych tabletek jhak bandzior pisze. musza jednak byc jakies przeslanki a nie ze chlop im kaze jakby chlop im mogl kazac to musialaby byc relacja prawicowiec+podreczna a w takich zwiazkach to nie przejdzie bo oni maja zakaz antykoncepcji bo zwykle katole maja takie preferencje ze chca miec niewolnice

Ty w ogóle nie zrozumiałeś chlopie. Chodziło o to że to kobieta bierze skutki antykoncepcji na siebie bo póki co dla faceta jedynie guma istnieje a to rozwiązanie jedynie dla ludzi którym jest obojętne czy pęknie i będzie gremlin a nie dla tych którzy chcą mieć niemalże pewność.

I wcale nie każdy lek ma litanię skutków ubocznych jakichś przerażających więc bez przesady że tak jest z każdym 

2 minuty temu, libedowsky napisał:

przydalaby sie tez antykoncepcja za darmo i aborcja po 😄

mowisz jak nie pisior 😄

Dlaczego za darmo? Tak samo z aborcja. Dorośli ludzie niech płacą i ponoszą konsekwencje swoich zachowań. Dzieci zaś niech się nie bawia w dorosłych skoro nie do końca trybia jakie są konsekwencje. A ty dalej tkwij w swoim umysłowym guwnie i nazywaj mnie pisiorem. Nie dementuje bo w twoich przypadku to psu na budę.

Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał:

Ale tego sie nie bierze raz w miesiacu na ból głowy tylk na jakieś kręgosłupa pieprz chyba pisała ze to brała.

nikt nie neguje ze inne leki też mają skutki uboczne. Czemu zakładasz ze tylko nad tabletami anty się ktoś pochyla pod względem skutkow ubocznych? Nie wiem jak ty ale jak mi lekarz przepisuje litanię lekow to zawsze czytam co to na co itd. Nie raz mi się zdarzyło nie wykupić czegoś bo stwierdziłam że przesada i nie umarłam.

tez z kolegą ostatnio się śmialiśmy bo mu się coś na oku zrobiło dostał 50 leków do tego taki który średnio można kłaść obok oka lekarka przepisała - a on— jak nic nie wezmę to za ile mi to przejdzie? Za 3 dni. Wykupił leki? Zgadnij 😄 

dawki tych hormonow sa niewielkie kazdy organizm wydziela rozne hormony zdenerwujesz sie i wydziela sie kortyzol i co jak ktos sie codzienie denerujwe to tez umrze na zakrzepice albo na udar ?

skutek uboczny albo wystepuje albo nie wiec nie ma znaczenie czy bierzesz rok czy raz bo albo dostaniesz powiklan bo np. masz uczulenie albo organizm tak reaguje albo nie. to ze cos wystepuje w 1 przypadku na 100 000 nie oznacza ze jak bedziesz brala 100 000 to wystapi zwykle albo wystapi szybko albo wcale. mydocalm ma skutki uboczne w wielu tych interakcjach np. 1 na 100 itd. tam jest dosc duze ryzyko powiklan a nie 1 na milion

w lekach do oka nie pisze ze sa do oka bo nikt ich nie bada tak samo jak wiele lekow nie pisze ze mozna podawac w ciazy bo to drogie badnaia i ktora ciezarnba pozwoli na sobie testowac ? ale lekarze czesto zapisuja bo juz to robili a jak nie ma nic innego to lepsze to niz nic. wiele masci daje sie do worka spojówkowego to zwykle masci na skore i nie ma tego w ich ulotkach bo one sa przeznaczone do czego innego. wiekszoc masci mozna stosowac do oka czesto leczy sie tak np. zapalenie spojowek bakteryjne

• Haha 1

11 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Te wszystkie kremy i inne antybiotyki na ten problem to nabijanie kabzy nic więcej. Pomaga jak umarłemu. Izotek działa jedynie.

Mi pomaga. Iwermektyna, adapalen i nadtlenek benzoilu.

12 minut temu, libedowsky napisał:

Izotek to ostateczność tam w skutkach ubocznych sa choroby psychiczne i też byś to wciskał bo lek i doktór dał? Czy jednak można samemu zadecydować czy trądzik jest powodem wystarczającym do wzięcia tego leku i podjęcia takiego ryzyka?

4 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Ty w ogóle nie zrozumiałeś chlopie. Chodziło o to że to kobieta bierze skutki antykoncepcji na siebie bo póki co dla faceta jedynie guma istnieje a to rozwiązanie jedynie dla ludzi którym jest obojętne czy pęknie i będzie gremlin a nie dla tych którzy chcą mieć niemalże pewność.

no a co za roznica czy guma czy tabletka istrnieje wiec antykoncepcja dla facetow

skutki ciazy tez bierze tylko na siebie facet jej w tym nie pomoze wiec nie wiem co cie dziwi. jakbym byl baba to tez bym nie chcial byc w ciazy a i ryzyko ze pozniej trzeba bedzie wychowywac samotnie go.wniaka tez jednak wieksze w przypadku kobiet wiec ona zawsze wiecej ryzykuje taka biologia.

Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał:

Mi pomaga. Iwermektyna, adapalen i nadtlenek benzoilu.

Ale wy sie popisujecie. Żebym ja zaraz nie wyjechała z nazwami xD mnie pomagają afirmacje i wiara ze mam 20 lat forever.

Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał:

Izotek to ostateczność tam w skutkach ubocznych sa choroby psychiczne i też byś to wciskał bo lek i doktór dał? Czy jednak można samemu zadecydować czy trądzik jest powodem wystarczającym do wzięcia tego leku i podjęcia takiego ryzyka?

To demonizowanie. Na pewno wysusza skórę mocno ale to znika po zaprzestaniu.

11 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Ha ha,  ja licze, ze menopauza wyleczy mi migrene 😄

A nie masz migreny właśnie przez anty? Moja mama miała plaster htz po operacji i o mało nie wykitowała na głowę. Po odklejeniu jeszcze 3 miesiące miała migrenę.

3 minuty temu, libedowsky napisał:

dawki tych hormonow sa niewielkie kazdy organizm wydziela rozne hormony zdenerwujesz sie i wydziela sie kortyzol i co jak ktos sie codzienie denerujwe to tez umrze na zakrzepice albo na udar ?

skutek uboczny albo wystepuje albo nie wiec nie ma znaczenie czy bierzesz rok czy raz bo albo dostaniesz powiklan bo np. masz uczulenie albo organizm tak reaguje albo nie. to ze cos wystepuje w 1 przypadku na 100 000 nie oznacza ze jak bedziesz brala 100 000 to wystapi zwykle albo wystapi szybko albo wcale. mydocalm ma skutki uboczne w wielu tych interakcjach np. 1 na 100 itd. tam jest dosc duze ryzyko powiklan a nie 1 na milion

w lekach do oka nie pisze ze sa do oka bo nikt ich nie bada tak samo jak wiele lekow nie pisze ze mozna podawac w ciazy bo to drogie badnaia i ktora ciezarnba pozwoli na sobie testowac ? ale lekarze czesto zapisuja bo juz to robili a jak nie ma nic innego to lepsze to niz nic. wiele masci daje sie do worka spojówkowego to zwykle masci na skore i nie ma tego w ich ulotkach bo one sa przeznaczone do czego innego. wiekszoc masci mozna stosowac do oka czesto leczy sie tak np. zapalenie spojowek bakteryjne

sama lekarka stwierdziła ze tego sie nie powinno dawać w okolicy oka a i tak to dała. O to chodzi ze przemyślał nie wziął przeszło mu nie umarł. Nie ma co popadać w psychozę bo doktor coś tam wyklikal w systemu ze masz Kupic i tyle. Nie ma zagrożenia życia jest wybór można to przemyśleć ja tam zawsze połowę leków olewam co dają 

a co do tych hormonów i skutków ubocznych nie chce mi się dyskutować to są jakieś prawdy i porównania nieadekwatne więc ciężko mi z tym dyskutować że się kortyzol wydziela porównujesz z wieloletnim braniem tabletek. zrwszta mi nie chodzi o same hormony tylko fakt brania to są leki. Obciążasz wątrobę itd jak nie musisz to po Chój? Kumasz ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się