Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Trevor Berbick

Czy kobiety lubią umięśnionych facetów planuję zapisać się na siłownię

Polecane posty

1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał:

Dzisiaj się dowiedziałam, że dziewczynki w 3 klasie podstawówki malują się bronzerami i innymi gunwami. Chyba chcę już umrzeć w związku z tym.

Też chodziłam z kosmetyczka w 3 klasie. Ale to było takie dla picu. Za dużo tiktoka oglądają bachory a potem małpują. 

1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał:

Ja nawet nie biorę przeciwbólowych bo ni lubię się niepotrzebnie faszerować i nie lubię tej lekozy. Dlatego nie chce mi się faszerować czymś co mi nic nie daje bo jakaś karyna bierze i żyje to ja muszę tak samo 

No jak ci nic nie daje to oczywiście nie bierz bo jaki to ma sens? Kiedyś też tak myślałam ale po co mam cierpieć jak mnie leb zaczyna ...lac i wiem że jak nie zapobiegne to dzien w dùpe? Po co się męczyć.

6 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Większość ludzi jest zadowolona po terapii. 

uzywajacych antykoncepcja hormonalna tez

ci ktorzy mieli skutki uboczne nie zyja to nie sa przeciw 😄

5 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Mam wrażenie że im większa patologia w rodzinie tym wiek inicjacji niższy. No ale czego się spodziewać jak wzorców i uświadamiania brak. 

Widziałaś słynną książkę z biedry?

Przed chwilą, libedowsky napisał:

uzywajacych antykoncepcja hormonalna tez

ci ktorzy mieli skutki uboczne nie zyja to nie sa przeciw 😄

Jedyne co może zadowalać to brak ciąży. Innych efektów łał nie widzę. Ale ty jako mężczyzna na pewno wiesz więcej. Jak zawsze. Ale suprajs..

Mam wrażenie że im większa patologia w rodzinie tym wiek inicjacji niższy. No ale czego się spodziewać jak wzorców i uświadamiania brak. 

ja tez mam takie wrazenie ale chyba lepiej zeby sie patola nie rozmnazala i baba z podstawowym wyksztalceniem nie miala w wieku 25 lat 5 dzieci i nie zyla z moppsu

4 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Jestem pewna że nawet gdyby do skrzynek ludzie dostawali piguły to i tak więcej by było aborcji niz zapobiegania. Oczywiście o ile byłaby dostępna na życzenie. Patologię i tak by przerosło branie regularne tabletek. Nie oszukujmy się.

No tak, bo raz weźmie a dwa razy zapomni. A do tego baby dają w szyję i jest klops z prawidłowym działaniem substancyi.

Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał:

No tak, bo raz weźmie a dwa razy zapomni. A do tego baby dają w szyję i jest klops z prawidłowym działaniem substancyi.

Alkohol raczej nie wpływa. Pytałam choć nie pije prawie wcale. Ale choi wie tak naprawdę. Nikt ci nie powie prawdy bo nie ma w tym celu

Też chodziłam z kosmetyczka w 3 klasie. Ale to było takie dla picu. Za dużo tiktoka oglądają bachory a potem małpują. 

Ale jakich durnych rodziców muszą mieć. I co drugi ma srajfona, bo bejbik kciał.

Jestem pewna że nawet gdyby do skrzynek ludzie dostawali piguły to i tak więcej by było aborcji niz zapobiegania. Oczywiście o ile byłaby dostępna na życzenie. Patologię i tak by przerosło branie regularne tabletek. Nie oszukujmy się.

znowu sie zgadzamy dlatego aborcja do ktoregos tygodnia byc musi zeby tej patoli tyle nie bylo i ludzie mogli normalnei zyc a nie wegetoweqac cale zycie przez jakies bledy mlodosci po pijaku 😄

8 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

Dzisiaj się dowiedziałam, że dziewczynki w 3 klasie podstawówki malują się bronzerami i innymi gunwami. Chyba chcę już umrzeć w związku z tym.

i co ci to przeszkadza dzieci chca byc jak matka i male chodza np.l w szpilkach matki po domu sam cos takiego widzialem albo sie maluja

Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał:

Ale jakich durnych rodziców muszą mieć. I co drugi ma srajfona, bo bejbik kciał.

Jak nie kupisz to będzie wykluczony. Teraz takie czasy ze nawet w 1 klasie musisz mieć vansa czy inne ermaxy bo jak nie to jestes bieda i frajer. To kupujesz guwnu żeby nie odstawało. Poza tym neurony pod czacha zlasowane od urodzenia bo matka daje w wózku dziecku telefon to potem uzależnione. 

Zakrzepom i palpitacjom.

mialem zakrzpeice tabletek antykoncepcujnych nie biore 😄 jakby baba miala to by powiedziala przez tabletki 😄

zakrzepica to moze byc np. skutek nowotworu czy odwodnienia albo lezenia 😄

a wiele osob ma nadkrzepliwosc nawet nie wie o tym wiec pozniej jest wina tabletek a nie tego ze siedzi na tylku cale dnie i sie nie rusza

i co ci to przeszkadza dzieci chca byc jak matka i male chodza np.l w szpilkach matki po domu sam cos takiego widzialem albo sie maluja

Ty naprawdę jesteś jakiś zyebany umysłowo. Jak można porównywać mierzenie matki szpilek po domu do malowania ryja przez 10 latke do szkoły? Ostra patola musi grasowac w takiej rodzinie ze sie na to pozwala.

1 minutę temu, libedowsky napisał:

mialem zakrzpeice tabletek antykoncepcujnych nie biore 😄 jakby baba miala to by powiedziala przez tabletki 😄

zakrzepica to moze byc np. skutek nowotworu czy odwodnienia albo lezenia 😄

Nie kompromituj się.

Tak, moja młoda też mi wysypała cienie do powiek na fotel i wtykała sobie kredkę do oka. Ale to były moje rzeczy a te goowniary mają własne kosmetyki.

7 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

ty naprawde wierzysz ze baby tak pija jak twierdzi kaczynski 😄 i dlaczego pija te ktore biora tabletki ?

7 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Alkohol raczej nie wpływa. Pytałam choć nie pije prawie wcale. Ale choi wie tak naprawdę. Nikt ci nie powie prawdy bo nie ma w tym celu

tak za wszystkiem stoi spisek big pharma i tu dochodzi do glosu twoj mozg pisiora 😄

znak czasow kiedys bejbik mial zegarek z melodyjkami

ty naprawde wierzysz ze baby tak pija jak twierdzi kaczynski 😄 i dlaczego pija te ktore biora tabletki ?

To nie jest kwestia wiary. Wiem doskonale jak funkcjonuje patologia. A co Kaczyński miał na.mysli to nawet ja nie wnikam. Zmień narracje bo mnie już naprawdę nudzi ten pisior. Uśmiechnij się bo teraz jest nowa Polska i wreszcie normalność nastała. 

tak za wszystkiem stoi spisek big pharma i tu dochodzi do glosu twoj mozg pisiora 😄

Mój mozg jest zayebisty. Wytykaniem mi swoich urojen naprawdę nie wyleczysz kompleksów chlopa z prowincji.

9 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

dzieci cha zyc jak inne dzieci durny jest rodzic ktory zmusza dzieci do tego zeby zyly jak amisze

Nie kompromituj się.

ty sie kompromitujesz negujac co napisalem

3 minuty temu, libedowsky napisał:

A może nie piją? A kto te małpki w żabce kupuje? Sami budowlańcy po 40.? Piją bez podziału na metody anty.

3 minuty temu, libedowsky napisał:

znak czasow kiedys bejbik mial zegarek z melodyjkami

Ha. Teraz to nawet godziny ze zwykłego zegara nowocześni ...i nie odczytują.

7 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

Tak, moja młoda też mi wysypała cienie do powiek na fotel i wtykała sobie kredkę do oka. Ale to były moje rzeczy a te goowniary mają własne kosmetyki.

no lepiej jak maja wlasne przeciez jakies infekcje mozna rpzez to przenosic z matki na dziecko

i ja nie zakladam jak bandzior ze te dzieci maluja sie do szkoly tylko sporadycznie

To nie jest kwestia wiary. Wiem doskonale jak funkcjonuje patologia. A co Kaczyński miał na.mysli to nawet ja nie wnikam. Zmień narracje bo mnie już naprawdę nudzi ten pisior. Uśmiechnij się bo teraz jest nowa Polska i wreszcie normalność nastała. 

usmiecham czekam na transmisje jak szope beda prowadzili do miejsca gdzie powinien spedzic kilka lat. dzisiaj kilku pisiorow aresztowano dobry dzien

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się