Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Trevor Berbick

Czy kobiety lubią umięśnionych facetów planuję zapisać się na siłownię

Polecane posty

3 minuty temu, libedowsky napisał:

dzieci cha zyc jak inne dzieci durny jest rodzic ktory zmusza dzieci do tego zeby zyly jak amisze

Haha no oczywiście. Bo jak nie kupisz japka to skazujesz dziecko na bycie amiszem xD durne to są bachory i ich starzy którzy nie uczą od małego poczucia własnej wartości beż tych gadżetów. I koło sråksary się kręci. Amen

dzieci cha zyc jak inne dzieci durny jest rodzic ktory zmusza dzieci do tego zeby zyly jak amisze

Ty tak walczysz z patologią, że aż ją popierasz. Cudowne! Daj taką samą radę jak wszyscy wokół będą ćpać i haracze wymuszać.

• Haha 1

4 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Mój mozg jest zayebisty. Wytykaniem mi swoich urojen naprawdę nie wyleczysz kompleksów chlopa z prowincji.

kazdy schizol ma takie wrazenie ze ich mozg widzi wiecej niz innych 😄

Przed chwilą, libedowsky napisał:

kazdy schizol ma takie wrazenie ze ich mozg widzi wiecej niz innych 😄

I każdy schizol wierzy ze jest Napoleonem libedem walczącym z pisiorami. Pisiory w twojej głowie prawie jak reptilianie poukrywani w każdym. 

no lepiej jak maja wlasne przeciez jakies infekcje mozna rpzez to przenosic z matki na dziecko

i ja nie zakladam jak bandzior ze te dzieci maluja sie do szkoly tylko sporadycznie

Lecisz na lolitki, że tak bronisz tej patoli?

3 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał:

A może nie piją? A kto te małpki w żabce kupuje? Sami budowlańcy po 40.? Piją bez podziału na metody anty.

sadizlme ze myslisz ze pija lewaczki 😄

mlode kobiety nie pija zandych malkpek sadze ze jak popadaja w alkoholizm to pewnie kolo 40tki

znam kogos kto pracowal w zabce i 90% alkusow to faceci

Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał:

Sporadycznie. Takie tam. To ze dzieci w ogóle się malują to już powinno szokować. Ale nie. Sporadycznie to mogo xD libed chodzacy absurd.

1 minutę temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

I każdy schizol wierzy ze jest Napoleonem libedem walczącym z pisiorami. Pisiory w twojej głowie prawie jak reptilianie poukrywani w każdym. 

Wiesz o co chodzi z zamykaniem pisiorów? Będą ich kroić na mięso dla jeba.ćpisów kiedy nadejdzie dobrobyt Tuska.

sadizlme ze myslisz ze pija lewaczki 😄

mlode kobiety nie pija zandych malkpek sadze ze jak popadaja w alkoholizm to pewnie kolo 40tki

znam kogos kto pracowal w zabce i 90% alkusow to faceci

Badania ilościowe robisz szukając respondentów pod zabka xD

5 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

Ha. Teraz to nawet godziny ze zwykłego zegara nowocześni ...i nie odczytują.

to uposledzenie jak dziecko nie zna sie na zegarku zwykle geny rodzica glaba przypomnialas mi jak kiedys mi ktos opowiadal ze udzielal korepetycji dzieciom i trafialy sie dzieci ktore mialy 10 czy wiecej lat i nie umialy odczytac godziny z zegara ani dodawac ulamkow

Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał:

Wiesz o co chodzi z zamykaniem pisiorów? Będą ich kroić na mięso dla jeba.ćpisów kiedy nadejdzie dobrobyt Tuska.

A to na pewno nastąpi w tym tysiącleciu? Bo ja już bym chciala się uśmiechać.

to uposledzenie jak dziecko nie zna sie na zegarku zwykle geny rodzica glaba przypomnialas mi jak kiedys mi ktos opowiadal ze udzielal korepetycji dzieciom i trafialy sie dzieci ktore mialy 10 czy wiecej lat i nie umialy odczytac godziny z zegara ani dodawac ulamkow

No to zdecyduj się czy dajesz japko żeby było takie jak inne czy chcesz genjusza. 

Ty tak walczysz z patologią, że aż ją popierasz. Cudowne! Daj taką samą radę jak wszyscy wokół będą ćpać i haracze wymuszać.

nigdy nie beda chyba ze mieszkasz na osiedlu mopsiarzy i tylko takie dzieci chodza z twoimi do szkoly

4 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

nie w kazdym ale ty myslisz jak pieprz nawet te sama propagende lykacie

16 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

Tak, moja młoda też mi wysypała cienie do powiek na fotel i wtykała sobie kredkę do oka. Ale to były moje rzeczy a te goowniary mają własne kosmetyki.

One są wymalowane jak kim kardashian

1 minutę temu, libedowsky napisał:

Nie pamiętam w którym kraju postulowano żeby wymienić zegary na elektroniczne w szkołach na salach egzaminacyjnych, bo dzieci się stresują nie mogąc sprawdzić ile czasu im zostało do końca egzaminu. Kurfa no. Kiedyś paru upośledzonych takich było a teraz to już plaga thebilizmu. Ale dalej patrzmy na Zachód.

tak oczywiscie ogladam sie za 10 letnimi dziecmi 😄

nigdy nie beda chyba ze mieszkasz na osiedlu mopsiarzy i tylko takie dzieci chodza z twoimi do szkoly

Mopsiarze to tępi ludzie. Tacy nie za bystrzy. W związku z tym biznesy są poza ich zasięgiem. Jeśli myślisz że patologia to jedynie ta z bloku socjalnego która wali moczem i alko to jestes w wielkim błędzie.

Ja to jak w wieku 15 lat miałam własny tusz a nie kradziony matce to było dobrze a te cały zestaw szpachlowania bronzery kontury 😄 masakra 

5 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Sporadycznie. Takie tam. To ze dzieci w ogóle się malują to już powinno szokować. Ale nie. Sporadycznie to mogo xD libed chodzacy absurd.

ja jak mialem 12 lat to czasami czesalem, wlosy na zel ciotka mi dawala bo nie miaelm swojego od swieta jak sie widzielismy i jakos nic zlego mi sie od tego nie stalo 😄

1 minutę temu, libedowsky napisał:

nie w kazdym ale ty myslisz jak pieprz nawet te sama propagende lykacie

Nie misiu. To ty łykasz aż za bardzo wszystko bez zrozumienia i dystansu. W dodatku wydaje ci się że jak ktoś coś napisał dobrego o partii której ty nienawidzisz to już go skazuje na bycie tepakiem. Niestety ale twoje magiczne myslenie nigdy nie będzie prawda.

dzieci lubia uzywac rzeczy ktorych uzywaja dorosli i tyle nie ma w tym nic dziwnego

dziwne to jest jak dziecko sie napije piwa i mu bedzie smakowalo 😄

ja jak mialem 12 lat to czasami czesalem, wlosy na zel ciotka mi dawala bo nie miaelm swojego od swieta jak sie widzielismy i jakos nic zlego mi sie od tego nie stalo 😄

Jak zawsze adekwatne porównanie.

6 minut temu, Caryca z czubrycą napisał:

miejsce złodziei jest za kratami moze nastepni sie zastanowia

czeklam na sasina i morawieckiego za wybory

6 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

Badania ilościowe robisz szukając respondentów pod zabka xD

jak ktos praciowal x lat tam to jednak moim zdaniem ma dobre dane ci ludzie znaja tych alkusow ktorzy codziennie tam rpzychjodza oni nawet wiedzieli ze np. ta alkuska ktora kupuje pol litra uczy w szkole historii a ten gosc co pije do rana do nocy to mial sklep z zabawkami i zabkrutowal i czasami jak nie ma kasy toi im sprzedaje zabawki zeby kupic alkohol 😄

jak ktos praciowal x lat tam to jednak moim zdaniem ma dobre dane ci ludzie znaja tych alkusow ktorzy codziennie tam rpzychjodza oni nawet wiedzieli ze np. ta alkuska ktora kupuje pol litra uczy w szkole historii a ten gosc co pije do rana do nocy to mial sklep z zabawkami i zabkrutowal i czasami jak nie ma kasy toi im sprzedaje zabawki zeby kupic alkohol 😄

No dobrze ale jak to się ma do tematu? Czy ktokolwiek przeczył że polskie chłopy pija odkąd oczy otworzą? To nie na temat dzieciaku.

2 minuty temu, libedowsky napisał:

dzieci lubia uzywac rzeczy ktorych uzywaja dorosli i tyle nie ma w tym nic dziwnego

dziwne to jest jak dziecko sie napije piwa i mu bedzie smakowalo 😄

Dlatego dzieci palą papierosy. Nie zabraniajmy im, po prostu złe geny wykończą się rakiem zanim się rozmnożą. Uniwersalna recepta na wszystkie problemy by libed.

8 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał:

No to zdecyduj się czy dajesz japko żeby było takie jak inne czy chcesz genjusza. 

jedno z drugim nie ma zwiazku dziecko od posiadania telefonu nie glupieje.

miejsce złodziei jest za kratami moze nastepni sie zastanowia

czeklam na sasina i morawieckiego za wybory

A kiedy Grodzki?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się