parabatai 555 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Brzmi ciekawie, potrzeba jakiej rezerwacji czy bezpośrednio wsiadam i rozkoszuje się przelotem? Rezerwacja, okres oczekiwania średnio 2 lata ale najpierw testy musisz przejść, czy przy przeciążeniach nie odpadniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 77 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Rezerwacja, okres oczekiwania średnio 2 lata ale najpierw testy musisz przejść, czy przy przeciążeniach nie odpadniesz Dość długo, nie można jakoś tego przyspieszyć? Jestem pewien że ten test ukończę pomyślnie, samolot będzie ze mnie zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 555 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Dość długo, nie można jakoś tego przyspieszyć? Jestem pewien że ten test ukończę pomyślnie, samolot będzie ze mnie zadowolony No jak dopłacisz ekstra to może do pół roku się wciśniesz i nie bądź taki pewny siebie, korkociąg Cię może pokonać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 77 Napisano 6 godzin temu Hmmm dwa piwka? Dobra to jaka ta forma zapłaty ma być, w naturze? Jeśli tak to już place A co Ty myślisz że ja korkociągiem nie umiem się obsługiwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 555 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Hmmm dwa piwka? Dobra to jaka ta forma zapłaty ma być, w naturze? Jeśli tak to już place A co Ty myślisz że ja korkociągiem nie umiem się obsługiwać Tak w naturze, 3 wory przenicy i 2 pszenżyta tu nie chodzi o to czy Ty umiesz korkociąg obsluzyc tylko czy wytrzymasz to ostre pikowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 77 Napisano 5 godzin temu Skoro w naturze to mi się podoba, tylko po co Ci ta pszenica i pszenżyto? Co nie wytrzymam, kto nie wytrzyma ja? Dawaj ten korkociąg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 555 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Skoro w naturze to mi się podoba, tylko po co Ci ta pszenica i pszenżyto? Co nie wytrzymam, kto nie wytrzyma ja? Dawaj ten korkociąg Będę kołacze piekła przejdziesz testy, to będziesz dopuszczony... do lotu Czy Ty coś pijesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 77 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Oooo będą przekąski w czasie lotu, co jeszcze będzie? Bo wiesz płacę i wymagam To od kiedy rozpoczęcie kursu? W tej chwili nie, ale ogólnie to piję np. pół godziny temu wypiłem szklankę wody Pytasz bo będą i drinki w samolocie? Edytowano 5 godzin temu przez Tajemniczy On Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 555 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Oooo będą przekąski w czasie lotu, co jeszcze będzie? Bo wiesz płacę i wymagam To od kiedy rozpoczęcie kursu? W tej chwili nie, ale ogólnie to piję np. pół godziny temu wypiłem szklankę wody Pytasz bo będą i drinki w samolocie? Tak tak, będzie wszystko, suchy chleb i woda, wg Twoich preferencji w sumie to Ty szalenie ekonomiczny jesteś - taki pasażer to skarb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 77 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, parabatai napisał: Tak tak, będzie wszystko, suchy chleb i woda, wg Twoich preferencji w sumie to Ty szalenie ekonomiczny jesteś - taki pasażer to skarb Zaraz zaraz ja się na tanie menu nie godzę, ma być to co sobie za życzę, w końcu lecę w pierwszej klasie i nie byle latawcem tylko ekskluzywnym samolotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 555 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Tajemniczy On napisał: Zaraz zaraz ja się na tanie menu nie godzę, ma być to co sobie za życzę, w końcu lecę w pierwszej klasie i nie byle latawcem tylko ekskluzywnym samolotem Jak się za dużo I za dobrze najesz i napijesz to zachce Ci się spać i nie docenisz piękna samego lotu to może najpierw lot a później szwedzki stół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 77 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, parabatai napisał: Jak się za dużo I za dobrze najesz i napijesz to zachce Ci się spać i nie docenisz piękna samego lotu to może najpierw lot a później szwedzki stół Nie lubię latać z pustym żołądkiem, ale okey niech tak będzie, z drugiej strony to mogła byś nie dopuścić do tego abym zasnął Ale deser ma być ekstra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 555 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Nie lubię latać z pustym żołądkiem, ale okey niech tak będzie, z drugiej strony to mogła byś nie dopuścić do tego abym zasnął Ale deser ma być ekstra No jak niby bezzałogowy dron ma Cię powstrzymać przed zaśnięciem? a deser... będzie nim sam szczęśliwy finał... lotu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 77 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: No jak niby bezzałogowy dron ma Cię powstrzymać przed zaśnięciem? a deser... będzie nim sam szczęśliwy finał... lotu Jak bezzałogowy, przecież Ty będziesz jako ten samolot Eee tam ja to bym już wolał inny finał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 555 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Jak bezzałogowy, przecież Ty będziesz jako ten samolot Eee tam ja to bym już wolał inny finał Finał mistrzostw świata w piłce nożnej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 77 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, parabatai napisał: Finał mistrzostw świata w piłce nożnej? To mało interesujące to raz, a dwa to ja mam brać udział w tym finale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 555 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Tajemniczy On napisał: To mało interesujące to raz, a dwa to ja mam brać udział w tym finale To mówisz rola kibica Cię nie interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 77 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: To mówisz rola kibica Cię nie interesuje Oczywiście że nie, lubię być aktywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 555 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Oczywiście że nie, lubię być aktywny Bardzo aktywny? 4 razy po 2 razy 8 razy raz po raz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 77 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Bardzo aktywny? 4 razy po 2 razy 8 razy raz po raz? Bardzo aktywny o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 555 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Bardzo aktywny o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 555 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Bardzo aktywny o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz A następnego dnia... i jeszcze jeden i jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 77 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, parabatai napisał: A następnego dnia... i jeszcze jeden i jeszcze raz Tymi słowami będziemy wznosić toast za poprzednią upojną noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 555 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Tymi słowami będziemy wznosić toast za poprzednią upojną noc To będzie niczym klin Dobra Romeo, że tak zacytuje - dość pi/er/dolenia robota czeka Idę spać- trzym się- do następnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 36 Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, Tajemniczy On napisał: Tymi słowami będziemy wznosić toast za poprzednią upojną noc Czym wznieście toast? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach