libedowsky 24 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Słońcem napisał: Spie. rdalaj sprawdzalem czy jestes na kafeterii jak sie bagno ozywila Edytowano 7 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 7 godzin temu czyli piętki po p.ol.sku w warszawie tez sie to jakos nazywa chyba przylepka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: moim zdaniem z tego co opisuijesz jak nie mozesz sie wyprostowac to masz do srodka bo jak sie zegniesz to on nie uciska a jak sie prostujesz to nie mozesz bo zaczyna bolec. jak sie prostujesz to kregoslup sie prostuje a nie wygina na zew. Źle kombinujesz. 2 minuty temu, libedowsky napisał: przytyj i zobaczysz jak bedzie bolal bardziej bo brzuch ciagnie to do srodka Ożesz kurfa jprdl no nie mogie z ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał: To są skrajki. a po jakiemu to skrajki ? 8 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Mnie jeszcze śmierci nie przepowiedział. Ale na kalectwo liczę co najmniej. Noga mi drętwieje, rwa kulszowa mi od was wraca noga moze dretwiec od kregoslupa jak juz masz takei objawy to operacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 38 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: a po jakiemu to skrajki ? noga moze dretwiec od kregoslupa jak juz masz takei objawy to operacja Po polsku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaChoroszczy napisał: Po pol sku. o tobie przechodzi ten wyraz a mnie nie. nie jakis regionalizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 38 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: o tobie przechodzi ten wyraz a mnie nie. nie jakis regionalizm Bo ja jestem prawdziwy polak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, libedowsky napisał: noga moze dretwiec od kregoslupa No co ty nie powiesz! W życiu bym na to nie wpadła po dwumiesięcznym zwolnieniu lekarskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Bo ja jestem prawdziwy polak. zapewne prawdziwy polak z jakichs ziem niemieckich albo slaska czy kaszub jam polak formalnie nie nalezal ten teran do galicji chyba nigdy wiec jak zwykle pewnie ruscy albo prusy mi pisza zem nie polak Edytowano 7 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: No co ty nie powiesz! W życiu bym na to nie wpadła po dwumiesięcznym zwolnieniu lekarskim po co ci zwolnienie jak nie pracujesz ? maz cie zmusza do roboty jak nie masz zwolnienia ? Edytowano 7 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 38 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: zapewne prawdziwy polak z jakichs ziem niemieckich albo slaska czy kaszub jam polak formalnie nie nalezal ten teran do galicji chyba nigdy wiec jak zwykle pewnie ruscy albo prusy mi pisza zem nie polak Co ty bredzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaChoroszczy napisał: Co ty bredzisz. czego nie rozumiesz ? pytam co to za regionalizm a ty wyjezdzasz ze jestes prawdziwy polak i stad taki wyraz a prawdziwych polakow niewielu bo prawie caly kraj byl pod zaborami stad maja te rozne wyrazy zapozyczone z lwowa jestes czy o co chodzi ze piszesz ze jestes polak prawdziwy ? tam tak nie mowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, libedowsky napisał: czyli piętki po p.ol.sku w warszawie tez sie to jakos nazywa chyba przylepka Tez znam znam wszystko prócz skrajki . Bo to pewnie podkarpacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 38 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: czego nie rozumiesz ? pytam co to za regionalizm a ty wyjezdzasz ze jestes prawdziwy polak i stad taki wyraz a prawdziwych polakow niewielu bo prawie caly kraj byl pod zaborami stad maja te rozne wyrazy zapozyczone z lwowa jestes czy o co chodzi ze piszesz ze jestes polak prawdziwy ? tam tak nie mowia Jezu jak ty się odpalasz na byle guwno. Niby taki luzak z dystansem blabla a jak przychodzi co do czego to nie wyczuwasz ironii za grosz. Napisalam skrajka i od razu negujesz robiąc ze mnie uloma ze niby skąd skrajka. Z důpy kůrwa. Wpisz w Google to dowiesz się że takiego slowa też się uzywa na chleb. I skoncz udawac luzaka bo doskonale wiemy że to jedynie poza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, libedowsky napisał: a po jakiemu to skrajki ? noga moze dretwiec od kregoslupa jak juz masz takei objawy to operacja Nieprawda może drętwieć i nie musi być żadnej operacji to częsty objaw. Ja nie mam przepukliny a też jak się nie porozciągam porządnie to potrafię do tego doprowadzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 38 Napisano 7 godzin temu Ludzie zakompleksieni nawet w skrajce widzą ze pochodzisz z nizin społecznych xD haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, libedowsky napisał: po co ci zwolnienie jak nie pracujesz ? maz cie zmusza do roboty jak nieb masz zwolnienia ? Jak dają to bierz, jak biją to uciekaj. Widocznie wyglądałam na umęczoną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Ludzie zakompleksieni nawet w skrajce widzą ze pochodzisz z nizin społecznych xD haha Ja ustaliłam z krejzi, że jestem żydówa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 38 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Ja ustaliłam z krejzi, że jestem żydówa. A ona jest jakiś antropolog ze taki autorytet wzbudzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1058 Napisano 7 godzin temu 33 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Proszę ciebie, w poznańskiem chleb składa się z dwóch kromek na końcach a w środku są skibki. Robię. Zalewa octowa zawiera przyprawę curry. Brzmi interesująco, sprobuję gdy będę w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał: A ona jest jakiś antropolog ze taki autorytet wzbudzą. Ja obstawiam, że farmacełta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Brzmi interesująco, sprobuję gdy będę w Polsce. Polecam. Dobre i do chlebka i do pyrek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 38 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Ja obstawiam, że farmacełta. Hu kers. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1058 Napisano 7 godzin temu U nas się mówi piętki na te z brzegu, a potem w srodku to kromki. Pojedyncza kromka chleba, skladana kanapka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: U nas się mówi piętki na te z brzegu, a potem w srodku to kromki. Pojedyncza kromka chleba, skladana kanapka. Od jedzenia piętek tzytzki rosną. Głosi ludowa mądrość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 38 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Od jedzenia piętek tzytzki rosną. Głosi ludowa mądrość. Ta. Bym miała do pasa minimum. Ludowa mądrości głosi że libed i widmok to tutejszą elita umysłową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Jezu jak ty się odpalasz na byle guwno. Niby taki luzak z dystansem blabla a jak przychodzi co do czego to nie wyczuwasz ironii za grosz. Napisalam skrajka i od razu negujesz robiąc ze mnie uloma ze niby skąd skrajka. Z důpy kůrwa. Wpisz w Google to dowiesz się że takiego slowa też się uzywa na chleb. I skoncz udawac luzaka bo doskonale wiemy że to jedynie poza. moj google nie znajduje stad pytanie i nie denerwuj sie tak nie chce mi sie sprawdzac jak jest po rosyjsku stawiam ze podobnie odpalam sie jak ktos pisze prawdziwy polak bo zwykle to pisze jakis kacap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Ludzie zakompleksieni nawet w skrajce widzą ze pochodzisz z nizin społecznych xD haha nic ine pisalem o nizinach tylko o zaborach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 24 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Jak dają to bierz, jak biją to uciekaj. Widocznie wyglądałam na umęczoną. ale przeciez tam sie nip wpisuje wiec musisz podac to co pdoalas meza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1058 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Od jedzenia piętek tzytzki rosną. Głosi ludowa mądrość. Mi nie urosły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach