Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Niedługo zbankrutuje huh

Nadejdzie dzień w którym nie będzie na miche

Polecane posty

Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał:

Chyba nie są aż tak tępi żeby nie zczaić na jakim dziale się udzielałaś. 😂Trafedia z nimi jest , bo zachowują się jak przyzwoitki które pilnują żebyśmy rączki mieli przy sobie 😁

Tutaj jak się chwilkę popisze z kimś to zaraz uważają że ktoś z kimś coś knuje 🙂 a może za zazdrośni 😂

14 minut temu, libedowsky napisał:

renta za wypadek

jakbym byl lezakiem top bym napisal ze przez ciebie nie moge pracowac bo mnie tir potracil 😄

Jeżeli ty masz jakieś tysiąc sześćset socialu i już nie wnikam czy mops albo ZUS ci płaci , to może jednak rozważysz coś na pół etatu i dasz przykład Lezakowi. Sadła trochę zgubisz 😂

6 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

To jeszcze po tylu latach nie zatrybiłaś , że z łatwością nawiązuje kontakty i z czegoś miałem flotę na życie i samochody to po co miałem pracować. Zacznij szanować logikę bo zginiesz marnie dzidzia 😁 

No tak, miałeś flotę na życie w Kanadzie i wąchanie krocza na dziale filmowym. Imponująca kariera.

1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Jeżeli ty masz jakieś tysiąc sześćset socialu i już nie wnikam czy mops albo ZUS ci płaci , to może jednak rozważysz coś na pół etatu i dasz przykład Lezakowi. Sadła trochę zgubisz 😂

powiedz mi jak te 1600 dostac to chetnie wezme ale ty tylko obiecujesz renty a jak przychodzi do konkretow to milkniesz 😄

1 minutę temu, Megi_ona napisał:

Tutaj jak się chwilkę popisze z kimś to zaraz uważają że ktoś z kimś coś knuje 🙂 a może za zazdrośni 😂

Chcieli by mnie tylko dla siebie, ale to ja wybieram która mi się podoba z charakterku i poświęcam  czas , bo ma być przyjemnie , a z nimi ciągle kłótnie i nie mogę się dogadać.  A jak wejdę w kłótnie to ich zwyzywam od najgorszych 🤭😄Dlatego pod prysznic już uciekam i spać 😁 

Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał:

Chcieli by mnie tylko dla siebie, ale to ja wybieram która mi się podoba z charakterku i poświęcam  czas , bo ma być przyjemnie , a z nimi ciągle kłótnie i nie mogę się dogadać.  A jak wejdę w kłótnie to ich zwyzywam od najgorszych 🤭😄Dlatego pod prysznic już uciekam i spać 😁 

Właśnie miałam to powiedzieć że chcieliby cię tylko dla siebie ale tak nie ma i nich żałują co tracą 😁 to miłej nocy 🙂

• Thanks 1

19 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

To jeszcze po tylu latach nie zatrybiłaś , że z łatwością nawiązuje kontakty i z czegoś miałem flotę na życie i samochody to po co miałem pracować. Zacznij szanować logikę bo zginiesz marnie dzidzia 😁 

Co ty pieprzysz, promyczek? Kolejną niespełna rozumu łanie próbujesz wyhaczyć? Przecież ty wieczny gołodupcu popylasz po wsi quadem ze złomowiska, a twoje szerokie kontakty to proboszcz i mamusia xD

To chińskie padło, którym się podniecałeś w ogóle jeszcze jeździ? 😄https://files.catbox.moe/syu0pn.jpg xDDD

10 minut temu, Śliwka Jukońska napisał:

No tak, miałeś flotę na życie w Kanadzie i wąchanie krocza na dziale filmowym. Imponująca kariera.

A z czego miałem na dragi bo to nie są tanie rzeczy więc siłą rzeczy jakieś źródło dochodu musiało być. Dom, samochód, życie, markowe ciuchy, lepsze jedzenie , utrzymanie zwierząt to studnia bez dna, ale jednak finansowana była przeze mnie. Flota zawsze mnie lubiła, ale oszczędności kiedyś się kończą temu robota mi się spodobała, bo też ktoś bliski mi na ambicje wjechał i chciałem przestać ćpać, normalnie żyć co powiodło się i tak może być. A co dalej nie wiem ale będę żył 😄Nie myśl za dużo bo to nie na twój wąski światopogląd. 😁

Przed chwilą, Niedługo zbankrutuje huh napisał:

Jak by się dało 17 wydłużyć bez ryzyka to bym se pewnie wydłużyl 

Ty masz 13 cm 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się