libedowsky 24 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Ja nie lubie kukurydzy to nie dasz tam tyle skladnikow ze nic sie nie stanie jak nie bedzi ekukurydzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Aaaa w ogóle nie wiedziałam o kim mowa. A on to chyba tylko prxychodzi tutaj przywitać się z widmokiem Panie Krzysztofie! Kopę lat. Zawsze się śmiałam z tego jak głupia do sera nawet za 50. razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: to nie dasz tam tyle skladnikow ze nic sie nie stanie jak nie bedzi ekukurydzy Ale ja mam swój przepis poza tym papryki też nie dam bo wolę wersje z pomidorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Ja nie lubie kukurydzy A horror Dzieci kukurydzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Ale ja mam swój przepis poza tym papryki też nie dam bo wolę wersje z pomidorem Po papryce kupa śmierdzi specyficznie. Czy tylko ja tak mam?* *dbam o reputację forum o kupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 516 Napisano 4 godziny temu 5 godzin temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ale ja muszę zabłysnąć wyskocz nago z tortu Nikt tego nie zapomni! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 125 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Nie lubię sakatek z makaronem. Takich gdzie wszystko "ze słoiczka" + tona majonezu też nie, choć majonez kocham Edytowano 4 godziny temu przez Maryyyś_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Maryyyś_/ napisał: Nie lubię sakatek z makaronem. Takich gdzie wszystko "ze słoiczka" + tona majonezu też nie, choć majonez kocham Ooo witaj Marys miałam pytać klikę o ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Caryca z czubrycą napisał: A horror Dzieci kukurydzy? Nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 125 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: tera będę robił podobną tylko zamiast majonezu sos może być cebula albo por zamiast Zrób jajka z majonezem i szczypiorkiem, wszyscy się uśmieją, a zeżrą w lot. Efekt zaskoczenia murowany! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 125 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Ooo witaj Marys miałam pytać klikę o ciebie Hey, zyje, czasem coś skrobnę, ale bardziej czytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 125 Napisano 4 godziny temu 34 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: wyskocz nago z tortu Nikt tego nie zapomni! Opowiadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 217 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Maryyyś_/ napisał: Zrób jajka z majonezem i szczypiorkiem, wszyscy się uśmieją, a zeżrą w lot. Efekt zaskoczenia murowany! nom ale ostatnio robiłem jaja z łososiem z tubki i szczypiorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Maryyyś_/ napisał: Hey, zyje, czasem coś skrobnę, ale bardziej czytam. No mało cię coś pewnie Cię ogród i ministerstwo pochlonelo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 217 Napisano 3 godziny temu 36 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: wyskocz nago z tortu Nikt tego nie zapomni! nie ma tak dużego tortu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 217 Napisano 3 godziny temu wgl mam weekend już xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 125 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: No mało cię coś pewnie Cię ogród i ministerstwo pochlonelo;) Ogrod też, ale bardziej niechciejstwo. A w robocie spokój jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: wgl mam weekend już xD Zazdro ja jeszcze jutro niby tylko 1 dzień ale taka kaszana w robocie że jak tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Maryyyś_/ napisał: Ogrod też, ale bardziej niechciejstwo. A w robocie spokój jest. Obraziłaś się na srafe? Teraz wszyscy odchodzą ale wracają na jesień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 125 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: nie ma tak dużego tortu Tort Eiffla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 125 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Obraziłaś się na srafe? Teraz wszyscy odchodzą ale wracają na jesień Niee, przecie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 125 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Zazdro ja jeszcze jutro niby tylko 1 dzień ale taka kaszana w robocie że jak tydzień Jutro robota do 18 potem do domu po psa i z powrotem niemal do W-wy z psem do veta. Wrócę ok 22, a w piątek rano jadę w rodzinne strony, ehh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 22 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Maryyyś_/ napisał: Jutro robota do 18 potem do domu po psa i z powrotem niemal do W-wy z psem do veta. Wrócę ok 22, a w piątek rano jadę w rodzinne strony, ehh. Weź go do pracowniczego żłobka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 150 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Weź go do pracowniczego żłobka Psiecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach