Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 4 godziny temu No więc ipad za 1799 ma 3x gorszy procesor niż ipad pro 11 m4 3x wolniejszy 3x dłużej z 5s robi się 15 z minuty trzy z godziny trzy Zamiast dekady 3 lata i do kosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 4 godziny temu Także polecam peper i czekać na promke powinno przed świętami być coś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 6 napisał: No więc ipad za 1799 ma 3x gorszy procesor niż ipad pro 11 m4 3x wolniejszy 3x dłużej z 5s robi się 15 z minuty trzy z godziny trzy Zamiast dekady 3 lata i do kosza Dzięki. Chyba wrócę do laptopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, Pochwa w pochwie 6 napisał: Teraz ceny są podniesione bo później będą pisać -30% okazji!!! Nieprawda jest prawo omnibus i ciężej robić w wala ale racja że jak elektronika to na black friday zdecydowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Dzięki. Chyba wrócę do laptopa. No jak chcesz ja dałem 5500 a dzisiajsze 13 od 7000 to nie jest tania zabawka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 4 godziny temu Tylko że 13 nie polecam zwłaszcza dla lachonow to za duże Filing tego to jak monitor 22" mieć przed morda i go trzymac Bo w pivot ma taki rozmiar a4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 6 napisał: No jak chcesz ja dałem 5500 a dzisiajsze 13 od 7000 to nie jest tania zabawka Chce trochę większy wyświetlacz niż w telefonie, ale nie za 5 tys czy więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Chce trochę większy wyświetlacz niż w telefonie, ale nie za 5 tys czy więcej. 3 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Nieprawda jest prawo omnibus i ciężej robić w wala ale racja że jak elektronika to na black friday zdecydowanie 6 minut temu, Pochwa w pochwie 6 napisał: Także polecam peper i czekać na promke powinno przed świętami być coś takiego Powinien być na promce za 3800-4400 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 4 godziny temu Kto wie może nawet 3400-3600 27 minut temu, przewr(l)otna napisał: Dzięki. Chyba wrócę do laptopa. Ale nie pisze tego złośliwe mógłbym wszystko się pozbyć i mieć 11m4 jako 1 rtv według mnie nie ma nic lepszego na świecie do neta dzisiaj sprzęt idealny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 4 godziny temu A te zwykle i wykastrowane air to szkoda oszczędności będzie dużo słabiej Wiesz że w ipadach pro zastosowano dwa ekrany oled sprasowane aby się nie wypalil To musi kosztować H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Pochwa w pochwie 6 napisał: Kto wie może nawet 3400-3600 Ale nie pisze tego złośliwe mógłbym wszystko się pozbyć i mieć 11m4 jako 1 rtv według mnie nie ma nic lepszego na świecie do neta dzisiaj sprzęt idealny Rozumiem i dziękuję za radę. Chyba sobie odpuszczę te tablety i ipad. Sądziłam, że zmieszczę się w kwocie jaką chce wydać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Rozumiem i dziękuję za radę. Chyba sobie odpuszczę te tablety i ipad. Sądziłam, że zmieszczę się w kwocie jaką chce wydać. Uparta jesteś dozbieraj po prostu albo za rok kup będzie po 2999 może gdy wyjdzie m5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 4 godziny temu 36 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Nieprawda jest prawo omnibus i ciężej robić w wala ale racja że jak elektronika to na black friday zdecydowanie Tiaaaaa. Mojemu padł kolejny telefon i potrzebował nowego. Miał 3 upatrzone. Gdy już się zdecydował cena poszła kilkaset (!) złotych w górę we wszystkich sklepach. W sam raz żeby na frajdeje pokazać jakie były drogie i jaką nam łaskę robią "promocją". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Mojemu padł kolejny telefon i Mi ...nal przed chwilą laptopa mocno o stół ikea z 5cm jak otwieralem takie to gowwno sony vaio niewywazone I się wylaczyl nie wlanczal szok Na szczęście działa Jednak co apple to apple w innym szajsie strach klape 1 ręką otwierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 488 Napisano 4 godziny temu Nie jestem znawczynią ale nie chce mi się wierzyć, że dla zwykłego użytkownika nie da się znaleźć przyzwoicie działającego pada do 3 tysięcy. Bo polecanie ipada pro to jakby komuś na dojazdy do pracy polecić bugatti. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Nie jestem znawczynią ale nie chce mi się wierzyć, że dla zwykłego użytkownika nie da się znaleźć przyzwoicie działającego pada do 3 tysięcy. Bo polecanie ipada pro to jakby komuś na dojazdy do pracy polecić bugatti. A co to jest 3800 na promce za tablet 4x większy od telefonu u apple którzy fony wyceniaja na 5300-6500? Trzeba jeszcze się cieszyć że 20tys nie wolajom xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumbino 24 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Nie jestem znawczynią ale nie chce mi się wierzyć, że dla zwykłego użytkownika nie da się znaleźć przyzwoicie działającego pada do 3 tysięcy. Bo polecanie ipada pro to jakby komuś na dojazdy do pracy polecić bugatti. On sobie po swojemu wszystko wycenia myśląc już o przyszłości. Zderzy się boleśnie ryjcem z rzeczywistością jak zacznie w końcu ten złom wystawiać na allegro, żeby mieć na czynsz. Oj zaboli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 3 godziny temu W laptopie tak robią cena 9500 się zaczyna ten sam cpu m4 Tu 3800-4400 promki trzeba dziękować że nie potrafią liczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 488 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 6 napisał: A co to jest 3800 na promce za tablet 4x większy od telefonu u apple którzy fony wyceniaja na 5300-6500? Trzeba jeszcze się cieszyć że 20tys nie wolajom xD Nie wiem co to jest dla ciebie 3800, dziewczyna pisze, że max do 3 tysięcy i mam podejrzenie graniczące z pewnością, że ktoś ogarnięty coś porządnego by jej polecił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: Nie jestem znawczynią ale nie chce mi się wierzyć, że dla zwykłego użytkownika nie da się znaleźć przyzwoicie działającego pada do 3 tysięcy. Bo polecanie ipada pro to jakby komuś na dojazdy do pracy polecić bugatti. A czemu do 3 a nie 30 albo 7 skąd to 3 wgl? Jakiś mental rok 2000 wtedy się budowało kompy za 3000 z monitorem Dzisiaj telefon kosztuje 5300-6500 przyzwoity czasy są inne Kiedyś karta graficzna przyzwoita 250zl dzisiaj 10499 Kiedyś PlayStation 599 dzisiaj 3499 i napęd optyczny trzeba dokupić osobno za minimum 549 Skąd to 3000? Z dopy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, Pochwa w pochwie 6 napisał: Uparta jesteś dozbieraj po prostu albo za rok kup będzie po 2999 może gdy wyjdzie m5 Mam kasę na 4 dobre ipad-y, ale jestem zbyt rozsądna na taką rozrzutność? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Nie wiem co to jest dla ciebie 3800, dziewczyna pisze, że max do 3 tysięcy i mam podejrzenie graniczące z pewnością, że ktoś ogarnięty coś porządnego by jej polecił. Ja nie polecę nic innego bo wszystko jest do dopy będzie na mnie trochę mam do czynienia z rtv ledwo jestem zadowolony z nich np ps5 to plastik fantastik całe trzeszczy jak podlanczas a hdmi całe lata na 2mm Telewizor za 8999 jak myjesz filing plexi za 50zl cala tafla chodzi na grubość zapalki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Mam kasę na 4 dobre ipad-y, ale jestem zbyt rozsądna na taką rozrzutność? Jak to wyjmiesz z pudełka i walczysz mi podzuekujesz Na oddanie jest 2-4tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 3 godziny temu To ma tak piękny ekran ludzie na yt mówią że nie ma lepszego na świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, przewr(l)otna napisał: Mam kasę na 4 dobre ipad-y, ale jestem zbyt rozsądna na taką rozrzutność? Ale dostaniesz moc laptopa za 9500 według mnie to pół darmo bo wolę ten system operacyjny ios nie macos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 488 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Pochwa w pochwie 6 napisał: A czemu do 3 a nie 30 albo 7 skąd to 3 wgl? Jakiś mental rok 2000 wtedy się budowało kompy za 3000 z monitorem Dzisiaj telefon kosztuje 5300-6500 przyzwoity czasy są inne Kiedyś karta graficzna przyzwoita 250zl dzisiaj 10499 Kiedyś PlayStation 599 dzisiaj 3499 i napęd optyczny trzeba dokupić osobno za minimum 549 Skąd to 3000? Z dopy... Albo druga opcja że ty jesteś odklejony i znasz tylko.najdrozsze modele apple i sony. Dobra, to nie moja branża w sumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 3 godziny temu pewnie za 500zl tez mozna kupic tablet do przegladania neta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 3 godziny temu najlepiej chyba isc do sklepu gdzie sprzedaja tablety i sie zapytac albo uzywanego kupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: Albo druga opcja że ty jesteś odklejony i znasz tylko.najdrozsze modele apple i sony. Dobra, to nie moja branża w sumie. Są jeszcze droższe apple ma laptopa za 42tys a sony miało tv za 47tys a teraz 25tys Jak na m4 będziesz czekać 5s pod start grubej aplikacji np do zdjęć to na tańszym 15s A 15s pod palcem to wieczność pomyslisz że się zawiesilo to musi być responsywne to jest tablet Dla dzieci można brać najtańszy stukajom nie wiedząc co robią dla dorosłej osoby która robi przelewy lepiej mieć 3x lepsze cpu będzie pewność że za pare lat ios XX będzie chodził itd nie trzeba wymiany Może kupić 1tb + będzie 16gb ramu 2x więcej ale nie polecam aplikacje mają ograniczenie do 5 to sztuka dla sztuki może brać 256gb zdjęcia sobie zgra na hdd i dalej znowu 256gb puste itd dekadę posłuży najtańszy 11m4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 6 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BSDF0RALL napisał: pewnie za 500zl tez mozna kupic tablet do przegladania neta No do wkoorwiania się ostatnio kupiłem sony z4 za 850 ale to dla fanatyka it nie dla zwykłego człowieka nic mu nie będzie działać xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach