Ghost of You 15 Napisano 6 godzin temu Babskie kłótnie są bardziej emocjonujące niż chłopskie po ryju xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 6 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Ghost of You napisał: Ja tylko 1,5 lampki wina a wy? Nic.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Ja nie lubię kłótni fajnie jak ludzie się dogadujo ale żeby był pokój to trzeba schodzić z drogi niektórym i granice też czymac bo wejda na łeb i będą dymac bez mydła te ekstrawertyki Edytowano 6 godzin temu przez Vlad Srakula 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumbino 24 Napisano 6 godzin temu 19 minut temu, Vlad Srakula napisał: Szukasz koziołków ofiarnych chociaż ogólnie jesteś spoko O, widzisz. Ja mam taki sam mindfuck jak ty teraz, kiedy nagle ni z doopy ni z pietruchy we wszystkich dookoła zaczynasz rzucać ped/ofilami i innymi ciężkimi rzeczami. Szukasz kozłów ofiarnych, ale ogólnie jesteś spoko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Dumbino napisał: O, widzisz. Ja mam taki sam mindfuck jak ty teraz, kiedy nagle ni z doopy ni z pietruchy we wszystkich dookoła zaczynasz rzucać ped/ofilami i innymi ciężkimi rzeczami. Szukasz kozłów ofiarnych, ale ogólnie jesteś spoko. Jak nie będę rzucac to bicolezakocreepy będą atakować lepiej uważać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 6 godzin temu Dobrze wiesz jak jeździsz po Elce, potrzebujecie świeżej krwi a jak napijecje się alkoholu to demoniczne ciągoty wami owladniaja całkowicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 6 Napisano 6 godzin temu Demoniczne ciągoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumbino 24 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Vlad Srakula napisał: Dobrze wiesz jak jeździsz po Elce, potrzebujecie świeżej krwi a jak napijecje się alkoholu to demoniczne ciągoty wami owladniaja całkowicie Dobrze wiesz jak jeździsz po Leżaku, potrzebujecie świeżej krwi a jak napijecje się alkoholu to demoniczne ciągoty wami owladniaja całkowicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dumbino napisał: Dobrze wiesz jak jeździsz po Leżaku, potrzebujecie świeżej krwi a jak napijecje się alkoholu to demoniczne ciągoty wami owladniaja całkowicie Jak nic mu nie robiłam to też bylo źle w sumie to zawsze coś nie pasuje bo mnie nie trawisz więc wyebongo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumbino 24 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Vlad Srakula napisał: Jak nic mu nie robiłam to też bylo źle w sumie to zawsze coś nie pasuje bo mnie nie trawisz więc wyebongo Akurat słusznie leżaka tyrasz, analogia nie poszła tym razem za dobrze. Od zawszę Cię lubię i od zawsze to powtarzam, a Ty od zawsze ...isz, że Cię nie trawię i chcę zniszczyć Ja naprawdę nie mam na takie rzeczy siły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dumbino napisał: Akurat słusznie leżaka tyrasz, analogia nie poszła tym razem za dobrze. Od zawszę Cię lubię i od zawsze to powtarzam, a Ty od zawsze ...isz, że Cię nie trawię i chcę zniszczyć Ja naprawdę nie mam na takie rzeczy siły Dzieli cię od tego cienka granica, agresorzy uwielbiajo niepozornych tak jak Hitler swojego psa który sie go bal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 5 godzin temu Jestem trzezwa i po kawie, jak coś brałeś czy piłeś to będziesz mnie nienawidził bo będę cię irytować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumbino 24 Napisano 5 godzin temu A weź ...alaj, my się nigdy nie dogadamy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach