Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
czeski film

Używacie na telefonie oryginalnej aplikacji Youtube bez konta premium?

Polecane posty

Ja nie lubię kłótni fajnie jak ludzie się dogadujo ale żeby był pokój to trzeba schodzić z drogi niektórym i granice też czymac bo wejda na łeb i będą dymac bez mydła te ekstrawertyki

Edytowano przez Vlad Srakula
  • Like 1

19 minut temu, Vlad Srakula napisał:

Szukasz koziołków ofiarnych chociaż ogólnie jesteś spoko 

O, widzisz. Ja mam taki sam mindfuck jak ty teraz, kiedy nagle ni z doopy ni z pietruchy we wszystkich dookoła zaczynasz rzucać ped/ofilami i innymi ciężkimi rzeczami. Szukasz kozłów ofiarnych, ale ogólnie jesteś spoko. 😜

• Haha 1

1 minutę temu, Dumbino napisał:

O, widzisz. Ja mam taki sam mindfuck jak ty teraz, kiedy nagle ni z doopy ni z pietruchy we wszystkich dookoła zaczynasz rzucać ped/ofilami i innymi ciężkimi rzeczami. Szukasz kozłów ofiarnych, ale ogólnie jesteś spoko. 😜

Jak nie będę rzucac to bicolezakocreepy będą atakować lepiej uważać 

Dobrze wiesz jak jeździsz po Elce, potrzebujecie świeżej krwi a jak napijecje się alkoholu to demoniczne ciągoty wami owladniaja całkowicie 

11 minut temu, Vlad Srakula napisał:

Dobrze wiesz jak jeździsz po Elce, potrzebujecie świeżej krwi a jak napijecje się alkoholu to demoniczne ciągoty wami owladniaja całkowicie 

Dobrze wiesz jak jeździsz po Leżaku, potrzebujecie świeżej krwi a jak napijecje się alkoholu to demoniczne ciągoty wami owladniaja całkowicie 

Dobrze wiesz jak jeździsz po Leżaku, potrzebujecie świeżej krwi a jak napijecje się alkoholu to demoniczne ciągoty wami owladniaja całkowicie 

Jak nic mu nie robiłam to też bylo źle w sumie to zawsze coś nie pasuje bo mnie nie trawisz więc wyebongo

3 minuty temu, Vlad Srakula napisał:

Jak nic mu nie robiłam to też bylo źle w sumie to zawsze coś nie pasuje bo mnie nie trawisz więc wyebongo

Akurat słusznie leżaka tyrasz, analogia nie poszła tym razem za dobrze. 😜 Od zawszę Cię lubię i od zawsze to powtarzam, a Ty od zawsze ...isz, że Cię nie trawię i chcę zniszczyć 😄 Ja naprawdę nie mam na takie rzeczy siły 😄

Akurat słusznie leżaka tyrasz, analogia nie poszła tym razem za dobrze. 😜 Od zawszę Cię lubię i od zawsze to powtarzam, a Ty od zawsze ...isz, że Cię nie trawię i chcę zniszczyć 😄 Ja naprawdę nie mam na takie rzeczy siły 😄

Dzieli cię od tego cienka granica, agresorzy uwielbiajo niepozornych tak jak Hitler swojego psa który sie go bal.

Jestem trzezwa i po kawie, jak coś brałeś czy piłeś to będziesz mnie nienawidził bo będę cię irytować 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się