przewr(l)otna 678 Napisano 6 godzin temu Całkiem poważnie proszę o pomoc. Chcę kupić tablet i nie wiem na co zwrócić uwagę. Nie musi być najdroższy, ale chcę dobry sprzęt i taki który szybko śmiga. Dziekuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 6 godzin temu na to zeby wyrzucic po zakupie do kosza ten zlom od razu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 6 godzin temu Srablet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 555 Napisano 6 godzin temu Chciałabym pomóc Ale niestety kompletnie się na tym nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 6 godzin temu Serio chce kupić i pytam jaki? Na co zwrócić uwagę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 6 godzin temu na to ktory bedzie lepiej wygladal w koszu na smieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, parabatai napisał: Chciałabym pomóc Ale niestety kompletnie się na tym nie znam Nie chce laptopa. Chcę tablet i nie wiem jaki. Czytam ranking, on mi nic nie mówi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 6 godzin temu sraki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 6 godzin temu Ha ha ten elektrosmiec nadaje się do dekoracji śmietnika to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BSDF0RALL napisał: na to ktory bedzie lepiej wygladal w koszu na smieci Dlaczego? Chce na nim robić swobodnie przelewy/płatności, poczytać wiadomości i pogadać na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 555 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Dlaczego? Chce na nim robić swobodnie przelewy/płatności, poczytać wiadomości i pogadać na forum. Ja mam chyba lg dałam 1000 zł i nie polecam, ale ja go potrzebuje tylko do czytania książek i do tego się nadaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 5 godzin temu bo to wszystko to chinski syf na tym samym zjeebanym androidzie to lepiej sobie ipad pro kupic jak lezak albo sony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 5 godzin temu lezak sie zna na tabletach, ja sie nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BSDF0RALL napisał: bo to wszystko to chinski syf na tym samym zjeebanym androidzie to lepiej sobie ipad pro kupic jak lezak albo sony Czym się różni ipad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, parabatai napisał: Ja mam chyba lg dałam 1000 zł i nie polecam, ale ja go potrzebuje tylko do czytania książek i do tego się nadaje Tak polubiłam dotyk, że już z klawiaturą jestem na bakier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, przewr(l)otna napisał: Czym się różni ipad? inny system jest opperacyjny chyba lepszy niz android Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 6 Napisano 5 godzin temu Leżak ma 6 tabletów i na pewno coś doradzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 5 godzin temu Tablety służą do mierzenia członka a srajpady to nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 555 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, przewr(l)otna napisał: Tak polubiłam dotyk, że już z klawiaturą jestem na bakier Gorzej jak dotyk zaczyna szwankować, najpierw lekko zaczynasz stukać a po chwili z dzikim przeklenstwami walisz jak oszalala a reakcji brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 5 godzin temu szajsung srony albo srakle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, BSDF0RALL napisał: inny system jest opperacyjny chyba lepszy niz android To rozumiem, bo miałam Apple telefon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 5 godzin temu Dziwne że zleżak jeszcze tu nie przylazl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Tymczasowe Konto napisał: Leżak ma 6 tabletów i na pewno coś doradzi Kuźwa, czy ja takie trudne pytanie zadałam? Raz proszę o pomoc i co mi radzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, parabatai napisał: Gorzej jak dotyk zaczyna szwankować, najpierw lekko zaczynasz stukać a po chwili z dzikim przeklenstwami walisz jak oszalala a reakcji brak Oddałam dwa. Acer i Lenovo. Lepiej mi się korzysta z telefonu, ale chcę tyci większy wyświetlacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 5 godzin temu iPad to po prostu nazwa tabletu Apple Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 555 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Oddałam dwa. Acer i Lenovo. Lepiej mi się korzysta z telefonu, ale chcę tyci większy wyświetlacz. A to mi telefon wystarcza ale ja tylko na forum coś drapne albo na messengerze i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: iPad to po prostu nazwa tabletu Apple To rozumiem. Miałam Apple na systemie iOS. Android mi nie przeszkadza. Chciałam kupić jakiegoś samsunga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 38 Napisano 5 godzin temu Apple jakieś bym szukał. Dlaczego? Bo mają wsparcie wciąż, nawet przy starszym sprzęcie. Mam tablet Samsunga i ciężko mu nowszego androida wgrać, a stary to co chwilę coś nie działa, bo za stary. A macbooków używam od dawna.. i zawsze dobrze chodzą, działają i mają oprogramowanie. W tej chwili wciąż używam prywatnie macbook pro z 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: To rozumiem. Miałam Apple na systemie iOS. Android mi nie przeszkadza. Chciałam kupić jakiegoś samsunga. Ja się nie znam. Zlezok o dziwo siedzi w swoim temacie i pitoli sam do siebie, jak w dawnych czasach. Nie żeby mi to przeszkadzało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, mk777 napisał: Apple jakieś bym szukał. Dlaczego? Bo mają wsparcie wciąż, nawet przy starszym sprzęcie. Mam tablet Samsunga i ciężko mu nowszego androida wgrać, a stary to co chwilę coś nie działa, bo za stary. A macbooków używam od dawna.. i zawsze dobrze chodzą, działają i mają oprogramowanie. W tej chwili wciąż używam prywatnie macbook pro z 2013 No tablety i telefony Apple są intuicyjne i proste w obsłudze w Samsungach trzeba się zawsze naszukać jak się coś robi. Apple i iOS moim zdaniem są o wiele lepsze jeśli chodzi o ux Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach