Tymczasowe Konto 6 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, przewr(l)otna napisał: Kuźwa, czy ja takie trudne pytanie zadałam? Raz proszę o pomoc i co mi radzicie? Dutch i Kriss chyba najlepiej znają się na rzeczy i chyba powinnaś się do nich zgłosić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 38 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: No tablety i telefony Apple są intuicyjne i proste w obsłudze w Samsungach trzeba się zawsze naszukać jak się coś robi. Apple i iOS moim zdaniem są o wiele lepsze jeśli chodzi o ux moim też. W ogóle lepiej dopracowane są i nawet przy podobnych specyfikacjach, działają lepiej. Do tego kwestie bezpieczeństwa. W apple nie musisz wciąż aktualizować wszystkiego, żeby móc używać.. a w androidzie, po kazdej aktualizacji gorzej działa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, mk777 napisał: Apple jakieś bym szukał. Dlaczego? Bo mają wsparcie wciąż, nawet przy starszym sprzęcie. Mam tablet Samsunga i ciężko mu nowszego androida wgrać, a stary to co chwilę coś nie działa, bo za stary. A macbooków używam od dawna.. i zawsze dobrze chodzą, działają i mają oprogramowanie. W tej chwili wciąż używam prywatnie macbook pro z 2013 Do zabawy taki drogi sprzęt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 198 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Tymczasowe Konto napisał: Dutch i Kriss chyba najlepiej znają się na rzeczy i chyba powinnaś się do nich zgłosić ja się na tabletach nie znam, nie moja działka. nie mam i nie używam. może Dutch będzie bardziej w temacie obeznany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Ja się nie znam. Zlezok o dziwo siedzi w swoim temacie i pitoli sam do siebie, jak w dawnych czasach. Nie żeby mi to przeszkadzało Już zapytałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Popełniłaś typowy błąd zakładania tematów - nie zawarłaś w tytule o co ci chodzi. Może któryś z fanów elektroniki by tu wszedł gdyby nie tytuł kojarzący się ze zbiórką na chore dzieci/ płakusianiem nad zdradą/ obliczeniami czy baba jest w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Popełniłaś typowy błąd zakładania tematów - nie zawarłaś w tytule o co ci chodzi. Może któryś z fanów elektroniki by tu wszedł gdyby nie tytuł kojarzący się ze zbiórką na chore dzieci/ płakusianiem nad zdradą/ obliczeniami czy baba jest w ciąży. Albo jaki wybrać 1 taniec albo kiedy on odpisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Popełniłaś typowy błąd zakładania tematów - nie zawarłaś w tytule o co ci chodzi. Może któryś z fanów elektroniki by tu wszedł gdyby nie tytuł kojarzący się ze zbiórką na chore dzieci/ płakusianiem nad zdradą/ obliczeniami czy baba jest w ciąży. Nim zadałam to pytanie, poczytałam trochę. Liczyłam, że tu dostaniesz szybką odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 38 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, przewr(l)otna napisał: Do zabawy taki drogi sprzęt? na androidzie za rok/dwa lata.. nie będzie zabawy. A tak możesz kupić używany albo odnawiany z gwarancją i masz spoko tablet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, przewr(l)otna napisał: Całkiem poważnie proszę o pomoc. Chcę kupić tablet i nie wiem na co zwrócić uwagę. Nie musi być najdroższy, ale chcę dobry sprzęt i taki który szybko śmiga. Dziekuję. kurcze nie znam sie : ) a chcialabym pomoc moge tylko napisac ze ja tego nie cierpie tak jak i zmartwonow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, mk777 napisał: na androidzie za rok/dwa lata.. nie będzie zabawy. A tak możesz kupić używany albo odnawiany z gwarancją i masz spoko tablet Muszę się z tym przespać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Monalisa12, napisał: kurcze nie znam sie : ) a chcialabym pomoc moge tylko napisac ze ja tego nie cierpie tak jak i zmartwonow Też się nie znam, a chciałam kupić i nie wiem jaki, czy warto? Czy jednak laptop a może chrombook? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 38 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Muszę się z tym przespać. To nie jest rozwiązanie na pozyskanie środków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 31 Napisano 5 godzin temu Chyba za bardzo ci wszedł marketing leżaka, jak chcesz do Kafe to przecież na tablecie pisze się fatalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Chyba za bardzo ci wszedł marketing leżaka, jak chcesz do Kafe to przecież na tablecie pisze się fatalnie To akurat prawda, zdecydowanie lepiej laptopa używać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Też się nie znam, a chciałam kupić i nie wiem jaki, czy warto? Czy jednak laptop a może chrombook? Laptop : ) Taka PCteczka fajna zgrabna srebrno rozowa : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, mk777 napisał: To nie jest rozwiązanie na pozyskanie środków Środki mam, ale żal mi wydać 5 tys na "zabawkę". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 38 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Środki mam, ale żal mi wydać 5 tys na "zabawkę". Polacy kupują emocjami, dlatego wciąż się ich naciąga Zadaj sobie pytanie: Co ja chcę robić? W czym ma mi pomagać ten sprzęt? Czego oczekuję? Jaki okres chcę go używać? Jaka jakość jest wystarczająca do moich potrzeb w tym czasie, w którym chcę go używać? nikt zazwyczaj nie myśli o tym, że sprzęt jest na określony czas. Nie myśli co z nim będzie za rok, za dwa, pięć lat. Łatwo też wpadamy w spiralę kupowania lepszego, które nam nie jest potrzebne. Albo przeciwnie, kupowania elektrośmiecia, bo tanio 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, mk777 napisał: Polacy kupują emocjami, dlatego wciąż się ich naciąga Zadaj sobie pytanie: Co ja chcę robić? W czym ma mi pomagać ten sprzęt? Czego oczekuję? Jaki okres chcę go używać? Jaka jakość jest wystarczająca do moich potrzeb w tym czasie, w którym chcę go używać? nikt zazwyczaj nie myśli o tym, że sprzęt jest na określony czas. Nie myśli co z nim będzie za rok, za dwa, pięć lat. Łatwo też wpadamy w spiralę kupowania lepszego, które nam nie jest potrzebne. Albo przeciwnie, kupowania elektrośmiecia, bo tanio Chcę przeznaczyć 3 tys na nowy sprzęt. Nie musi być na 3 lata. Lubię je zmieniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 198 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, mk777 napisał: Polacy kupują emocjami, dlatego wciąż się ich naciąga Zadaj sobie pytanie: Co ja chcę robić? W czym ma mi pomagać ten sprzęt? Czego oczekuję? Jaki okres chcę go używać? Jaka jakość jest wystarczająca do moich potrzeb w tym czasie, w którym chcę go używać? nikt zazwyczaj nie myśli o tym, że sprzęt jest na określony czas. Nie myśli co z nim będzie za rok, za dwa, pięć lat. Łatwo też wpadamy w spiralę kupowania lepszego, które nam nie jest potrzebne. Albo przeciwnie, kupowania elektrośmiecia, bo tanio dokładnie. dużo kasy idzie na głupoty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, kris888 napisał: dokładnie. dużo kasy idzie na głupoty. A ja dalej wiem, że nic nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_Gret 10 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, przewr(l)otna napisał: Kuźwa, czy ja takie trudne pytanie zadałam? Raz proszę o pomoc i co mi radzicie? Ja Ci radze laptop swobodnie stoi, większy jest niż tablety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_Gret 10 Napisano 4 godziny temu 38 minut temu, przewr(l)otna napisał: Też się nie znam, a chciałam kupić i nie wiem jaki, czy warto? Czy jednak laptop a może chrombook? Laptop z matowym ekranem, będziesz zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Mar_Gret napisał: Ja Ci radze laptop swobodnie stoi, większy jest niż tablety. Tablety mają podkładki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_Gret 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Tablety mają podkładki. Ja mam bez i błyszczący i duży, nie bardzo go lubię.Wolę laptop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Mar_Gret napisał: Ja mam bez i błyszczący i duży, nie bardzo go lubię.Wolę laptop Chyba sobie odpuszczę te tablety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 744 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, przewr(l)otna napisał: Całkiem poważnie proszę o pomoc. Chcę kupić tablet i nie wiem na co zwrócić uwagę. Nie musi być najdroższy, ale chcę dobry sprzęt i taki który szybko śmiga. Dziekuję. Do czego Ci to potrzebne? Moge doradzić laptka od 10 k + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 678 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Niburdiama napisał: Do czego Ci to potrzebne? Moge doradzić laptka od 10 k + Chce kupić tablet do zabawy i płatności. Nic więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1064 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, przewr(l)otna napisał: Chce kupić tablet do zabawy i płatności. Nic więcej. Nie znam sie na tabletach, ale do tego co piszesz to chyba kazdy wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 3 godziny temu 45 minut temu, Mar_Gret napisał: Ja mam bez i błyszczący i duży, nie bardzo go lubię.Wolę laptop Sprzedaj przewrotnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach