Monalisa12, 25 Napisano 6 godzin temu (edytowany) dla zepsutego dzis rano wrzucilam ale ktos wyklikal Edytowano 6 godzin temu przez Monalisa12, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 6 godzin temu nakarmisz mnie francuska kaszanka? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 6 Napisano 6 godzin temu Zepsuty dawno śpi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BSDF0RALL napisał: nakarmisz mnie francuska kaszanka? moge ci takie zrobic a moze syrniczek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tymczasowe Konto napisał: Zepsuty dawno śpi Ja tez powinnam ale mam sporo pracy w domu milego weekendu : ) Smutny bedzie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 6 Napisano 6 godzin temu 28 minut temu, Monalisa12, napisał: Ja tez powinnam ale mam sporo pracy w domu milego weekendu : ) Smutny bedzie . Ja październik zamknęłam na plusie, a Zepsuty śpi w moich nogach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 5 godzin temu 45 minut temu, Tymczasowe Konto napisał: Ja październik zamknęłam na plusie, a Zepsuty śpi w moich nogach to musi nie zle yebac ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDForALL 4 Napisano 5 godzin temu jaki syrniczek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exercises in futility 1 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, Monalisa12, napisał: to musi nie zle yebac ... Co tam psycholko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 4 godziny temu syrniczek czyli feetcake 6 minut temu, exercises in futility napisał: Co tam psycholko Zepsuty czy Narcyzjusz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu nie dziekuje za feet cake Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu w sumie to mam wielka doope i nie moge jesc ciasta XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 4 godziny temu niedobrze ze pierwsza zaczyna mnie zawsze zaczepiaja pierwsi gnebiciele takie jest spoleczenstwo polskie i nie tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu ja mieszkam z jednym kotem i juz ma 9 lat i ciagle wkoorwiony jest jak go glaszcze to zaraz na mnie lapa i miauczy jakby mnie chcial hapnac, a kiedys go glaskalem duzo i mruczal chyba z pol godziny a teraz jakis nietykalski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 6 Napisano 4 godziny temu 25 minut temu, Monalisa12, napisał: to musi nie zle yebac ... W okropnych warunkach musisz mieszkać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu we Francji w miescie gdzie halas jest 24/7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 4 godziny temu moj kot tez jest nietykalski, daje sie dotykac tylko mi, wydaje mi sie ze wyczuwaja jego napiecie i ciagna go za ogon i krzycza na niego, za to rudy kotek jest kochany i szanowany bo nie ma wysokiego kortyzolu, stado wyczuwa wechem i zachowuje sie odpowiednio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu no ale mlodszy czarny to go ciagle glaszcze i mruczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 4 godziny temu 44 minuty temu, Tymczasowe Konto napisał: W okropnych warunkach musisz mieszkać.. w mieszkaniu warunki stworzylam extra ale jak jacys sasiedzi zaczna smazyc gufna to yebie jak z muzrynskiej chaty .... to prawda warunki smierdzace do okola ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 4 godziny temu 59 minut temu, exercises in futility napisał: Co tam psycholko calkiem nie zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 4 godziny temu 48 minut temu, BSDF0RALL napisał: we Francji w miescie gdzie halas jest 24/7 halas do smrodu to pikus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu a co tak smierdzi, mieszkanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu chcialem stad odejsc z 1000 razy i do tej pory nie odszedlem, masakra jakas xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, BSDF0RALL napisał: a co tak smierdzi, mieszkanie? Budynki ulice i powietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 3 godziny temu to przejeebane, a nie mozesz stamtad uciec? : P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, BSDF0RALL napisał: chcialem stad odejsc z 1000 razy i do tej pory nie odszedlem, masakra jakas xD i nie odejdziesz : ) Ja odejde : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Monalisa12, napisał: i nie odejdziesz : ) Ja odejde : ) tez bym chcial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BSDF0RALL napisał: to przejeebane, a nie mozesz stamtad uciec? : P no wlasnie sie zastanawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BSDF0RALL napisał: tez bym chcial odejdziemy razem : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 3 godziny temu no roznie to bywa niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach