BSDF0RALL 7 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Monalisa12, napisał: odejdziemy razem : ) jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BSDF0RALL napisał: jak? normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 5 godzin temu syrnik zmien ten avek bo przypominasz mi zepsutego malowanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 5 godzin temu to moze wylacze w ogole avatar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 5 godzin temu dobra niech bedzie i tak dzis halloween to mozesz straszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BSDF0RALL napisał: to moze wylacze w ogole avatar jak chcesz : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 5 godzin temu moze byc wylaczony, bo mnie przeraza ten avatar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 5 godzin temu kumpel mnie gdzies chcial wyciagnac na miasto teraz o tej porze a mi sie nie chce z domu wychozdic w ogole ja prdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 5 godzin temu mnie tez normalnie jak malowany zepsuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, BSDF0RALL napisał: kumpel mnie gdzies chcial wyciagnac na miasto teraz o tej porze a mi sie nie chce z domu wychozdic w ogole ja prdl nie idz nigdzie dzis lepiej bo diabel czyha Edytowano 5 godzin temu przez Monalisa12, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 5 godzin temu no moze pojde do wyrka i laptopa z wyrka sobie odpale xD mialem sobie rumianek z mieta wypic to sobie wypije xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 5 godzin temu ale ty masz przee...e ze w takim smroodzie siedzisz w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 4 godziny temu No o ja pier ... le maskra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Ja powinnam w nagrode za te wszystkie cierpienia po smierci isc do Nieba Edytowano 4 godziny temu przez Monalisa12, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 4 godziny temu ciekawe czy ludzie we Francji mocno smierdzą podobnie jak w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu to mi chyba lepiej w lesie w namiocie bylo lepiej niz tam we francji w takim smrodzie w miescie : ( czemu tak wyszlo, ze tam jestes akurat a nie gdzie indziej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: ciekawe czy ludzie we Francji mocno smierdzą podobnie jak w Polsce a w polsce smierdza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BSDF0RALL napisał: a w polsce smierdza? jak za blisko podejda to czuc pot, mocz i kupe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 36 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Vlad Srakula napisał: ciekawe czy ludzie we Francji mocno smierdzą podobnie jak w Polsce To chyba zależy jacy ludzie dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: ciekawe czy ludzie we Francji mocno smierdzą podobnie jak w Polsce sa tacy ktorzy nie smierdza ale to mniejszosc .... robi sie jeden smierdzacy mlyn dawniej tak nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu no jak sie mieszka w mieszkaniu w bloku to tak moze byc masakra a ja placze bo jakies katiuszki mnie olaly i jestem zalamany i czuje sie jak goowno a tutaj Mona w takim smrodzie w mieszkaniu sie meczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BSDF0RALL napisał: to mi chyba lepiej w lesie w namiocie bylo lepiej niz tam we francji w takim smrodzie w miescie : ( czemu tak wyszlo, ze tam jestes akurat a nie gdzie indziej? ja wlasnie tak mysle zeby wypieer ... lic z namiotem do lasu a tak wyszlo wlasnie ujowo teraz to juz chyba musze do emeryturki ciagnac .... ale tez nie wiadomo czy ja w ogole otrzymam , Francja obecnie nie ma gouvernement to roznie moze byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Vlad Srakula napisał: jak za blisko podejda to czuc pot, mocz i kupe w Polsce w Warszawie ostatnio jak bylam to jest czysciutko jak w bajce : ) ale jak brudne wbija na maxa to zrobia porzadeczek po swojemu taki podobny jak tu ! Edytowano 4 godziny temu przez Monalisa12, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu przekichane, a nie mozesz do innego kraju wyjechac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu przekichane ciekawe jak ja bym sie tam czul a czym tam smierdzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 4 godziny temu no w Warszawie nawet murzyny sa takie wypolerowane, lsniace i w garniturach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BSDF0RALL napisał: przekichane, a nie mozesz do innego kraju wyjechac? no i po co ? wszedzie jest to samo jeden wielki pagay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu ja to sie czuje jak odpad ostatnio na czubie glowy mam gniazdo a nigdy z dziewczyna nawet nie spalem i zakola w ogole ja prdl dramat nad dramatami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BSDF0RALL napisał: przekichane ciekawe jak ja bym sie tam czul a czym tam smierdzi? czarnym i bezowym gufnem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach