BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Monalisa12, napisał: no i po co ? wszedzie jest to samo jeden wielki pagay no nie wiem, u mnie nie smierdzi, chociaz w UK duzo domow to plesn potrafi i wilgoc wpadac w Polsce tez niczym nie jeebie chyba niewszedzie jest taki syf jak tam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Vlad Srakula napisał: no w Warszawie nawet murzyny sa takie wypolerowane, lsniace i w garniturach to pewnie malowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu ale ogolnie to ja nie mam nic swjego jestem biedakiem zjeebanym xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BSDF0RALL napisał: no nie wiem, u mnie nie smierdzi, chociaz w UK duzo domow to plesn potrafi i wilgoc wpadac w Polsce tez niczym nie jeebie chyba niewszedzie jest taki syf jak tam xD tak tu to syf wyjatkowy taki typowy afrykanski i na bezowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu szkoda ze sie nie da teleportowac w ogole bo ja teraz sam mieszkam w domu wielkim i mam dwa wielkie lozka i nie smierdzi niczym xD i pelno perfum jest w ogole zeby pachnialo XD mozna sie psikac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BSDF0RALL napisał: ale ogolnie to ja nie mam nic swjego jestem biedakiem zjeebanym xD ja pracuje tez na biezaco i nic nie mam a na huy mnie to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu ale ogolnie chce juz wrocic na swoja chate stara ze wspollokatorem, tutaj na razie jestem do przyszlego tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Monalisa12, napisał: ja pracuje tez na biezaco i nic nie mam a na huy mnie to ? nie wiem ciagle kazdy biznesy zresy zarabianie ruuchanie plodzenie dzieci wysylanie je do szkoly itp. itd. kupowania auta jezdzenia samochodami ja odpadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BSDF0RALL napisał: szkoda ze sie nie da teleportowac w ogole bo ja teraz sam mieszkam w domu wielkim i mam dwa wielkie lozka i nie smierdzi niczym xD i pelno perfum jest w ogole zeby pachnialo XD mozna sie psikac xD nie ma co sie teleportowac wszedzie ta sama kaszana : ) perfumy nic nie daja ten smrod szatanski jest zbyt silny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu ja to najchetniej to bym tych ludzi zabiijal ale trafie do kicia i reszte zycia zgniije w pieerdlu i co to da ze jakichs kolorowych zabiije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Monalisa12, napisał: nie ma co sie teleportowac wszedzie ta sama kaszana : ) perfumy nic nie daja ten smrod szatanski jest zbyt silny xD no racja wszedzie jak nie murzyny, brudasy, smierdziele to samochody i spaliny dlatego ja najbardziej lubie drzewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BSDF0RALL napisał: nie wiem ciagle kazdy biznesy zresy zarabianie ruuchanie plodzenie dzieci wysylanie je do szkoly itp. itd. kupowania auta jezdzenia samochodami ja odpadam No ja tez xD To ci mowie znikamy do lasu pod namiot i tyle : D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 4 godziny temu (edytowany) ogladalam se wiadomosci i wypuscili z wiezienia typa co zabił i oskorowal babe studentke religioznastwa, za mało dowodow było jak to jest w ogole kogos oskorowc masakra Edytowano 4 godziny temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu no dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BSDF0RALL napisał: no racja wszedzie jak nie murzyny, brudasy, smierdziele to samochody i spaliny dlatego ja najbardziej lubie drzewa to spadamy na drzewo xDD dobra mlody ja naprawde spadam spac ! ; D Dobrej trzymaski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu no jak zwierzeta skoruja np na skorzane torebki to ludzi tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Monalisa12, napisał: to spadamy na drzewo xDD dobra mlody ja naprawde spadam spac ! ; D Dobrej trzymaski papa slodkich snow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: ogladalam se wiadomosci i wypuscili z wiezienia typa co zabił i oskorowal babe studentke religioznastwa bo za mało dowodow było jak to jest w ogole kogos oskorowc masakra psychol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BSDF0RALL napisał: papa slodkich snow également Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu bonjour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 4 godziny temu bonne nuit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 7 Napisano 4 godziny temu bon apettit to po francusku? ale mnie leb napieerdala w ogole dzisiaj chyba od sluchania muzyki na moich sluchawkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 83 Napisano 1 godzinę temu Proszę o mnie nie pisać, jak mnie nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 83 Napisano 8 minut temu 7 godzin temu, Tymczasowe Konto napisał: Ja październik zamknęłam na plusie, a Zepsuty śpi w moich nogach O czymś nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach