PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 4 godziny temu To se weszlam do was. Witam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał: To se weszlam do was. Witam. ZDYCHAJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał: To se weszlam do was. Witam. Cześć. Plecy mi umyj, siedzę w wannie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Cześć. Plecy mi umyj, siedzę w wannie. Gizmo mogę ci pokazać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Cześć. Plecy mi umyj, siedzę w wannie. Ja bym ci umył jakbyś nie była taka stara i brzydka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Gizmo mogę ci pokazać. Pokaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Pokaż. Kjut https://zapodaj.net/plik-0PTbFMAZsH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ZDZICHUUUU napisał: Ja bym ci umył jakbyś nie była taka stara i brzydka Jak cię matka wywali, to pójdziesz do roboty myć starych ludzi w dps. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 4 godziny temu Pokaz mi coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Kjut Tak se cię wyobrażam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Pokaz mi coś. Ja czy zdychaciel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Tak se cię wyobrażam. Za ciemne oczy. I uszy odstające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Ja czy zdychaciel? Ty. Owsika już nie patrze bo odraza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_Gret 10 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, ZDZICHUUUU napisał: Ja bym ci umył jakbyś nie była taka stara i brzydka A jest to stara? Ty ile masz lat? Co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_Gret 10 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał: To se weszlam do was. Witam. Mi też jakoś. Zmęczona jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mar_Gret napisał: A jest to stara? Ty ile masz lat? Co? Ja mam 33 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mar_Gret napisał: Mi też jakoś. Zmęczona jestem. Wygladam dzis jak gueno skrzyżowane ze śmiercią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Ty. Owsika już nie patrze bo odraza. A co se życzysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: A co se życzysz? A obojętnie nie mam życzen. Zależy co robisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał: A obojętnie nie mam życzen. Zależy co robisz. Ablucje. Musisz poczekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca z czubrycą napisał: Ablucje. Musisz poczekać. Nie wiem czy dotrwam do elzbiety a co dopiero ablucje plecowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, ZDZICHUUUU napisał: ZDYCHAJ Jestes bezczelny skoorwielu !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Monalisa12, napisał: Jestes bezczelny skoorwielu !!!! Przywykłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, PacjętkaChoroszczy napisał: Przywykłam. I co z tego mi to nie pasuje jak to czytam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Monalisa12, napisał: Jestes bezczelny skoorwielu !!!! Nie obrażaj mnie proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Wygladam dzis jak gueno skrzyżowane ze śmiercią. Czyli jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Monalisa12, napisał: I co z tego mi to nie pasuje jak to czytam ! Przywyknij jak do smrodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ZDZICHUUUU napisał: Nie obrażaj mnie proszę roluj dropsa ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ZDZICHUUUU napisał: Czyli jak zawsze No. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Nie wiem czy dotrwam do elzbiety a co dopiero ablucje plecowe. Zara bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach