Monalisa12, 25 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaChoroszczy napisał: Przywyknij jak do smrodu. nie lubie smrodu ani takich wpisow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Monalisa12, napisał: nie lubie smrodu ani takich wpisow To zlikwiduj owsiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, ZDZICHUUUU napisał: Nie obrażaj mnie proszę to ty mnie obrazasz trollu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Crossroads 27 Napisano 5 godzin temu Nie będzie jeszcze smutniej będąc tutaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 5 godzin temu Apropo smrodu. Codziennie czuje fajki w chalupie. Albo mam omamy albo skądś leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaChoroszczy napisał: To zlikwiduj owsiki. fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Apropo smrodu. Codziennie czuje fajki w chalupie. Albo mam omamy albo skądś leci. pewnie przez komin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Monalisa12, napisał: pewnie przez komin Obrzydliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monalisa12, 25 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Obrzydliwe szczerbate kartofle z gufnem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 662 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Nie wiem czy dotrwam do elzbiety a co dopiero ablucje plecowe. Czemu do elżbiety? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Monalisa12, napisał: szczerbate kartofle z gufnem Dzis nie kumam takich zartow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Czemu do elżbiety? Nie do ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Obrzydliwe https://ibb.co/ysZX8b1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaChoroszczy napisał: Nie do ciebie. Politykie na deser se włącz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 5 godzin temu Haha jezu co to za szkarada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 662 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Nie do ciebie. ;(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Politykie na deser se włącz. W czwartek musi być elzbieta i nie ma odstępstw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Haha jezu co to za szkarada To ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: ;(( Elcia daj mi duupy z okazji Halloween Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Haha jezu co to za szkarada Zabytek PRLu. Tego kota oskubałam z futra jak miałam 2 lata. Ale dostał nowe ubranko i nadal był moim the best przytulasiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał: W czwartek musi być elzbieta i nie ma odstępstw Nie wiedziałam, że ona nadal nadaje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 662 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ZDZICHUUUU napisał: Elcia daj mi duupy z okazji Halloween Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Zabytek PRLu. Tego kota oskubałam z futra jak miałam 2 lata. Ale dostał nowe ubranko i nadal był moim the best przytulasiem. Te zabawki to chyba żeby traumę wywołać. Jeszcze takie brazowe miski PRL były. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Te zabawki to chyba żeby traumę wywołać. Jeszcze takie brazowe miski PRL były. Ale to futerko było fajne do miziania i wąchania. Misia miałam z jakiegoś połyskliwego materiału. I ruskiego zająca Miszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca z czubrycą napisał: Ale to futerko było fajne do miziania i wąchania. Misia miałam z jakiegoś połyskliwego materiału. I ruskiego zająca Miszę. Przypomniało mi się teraz ze moja lalka z fjutem nosiła kubrak po psie babki. Bo miał takie rozcięcie na całe plecy i to musiało być po psie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 163 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, PacjętkaChoroszczy napisał: Przypomniało mi się teraz ze moja lalka z fjutem nosiła kubrak po psie babki. Bo miał takie rozcięcie na całe plecy i to musiało być po psie. Dlaczego miałaś lalkę z fjutem i dlaczego twoja babka była burżujką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mar_Gret 10 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 18 minut temu, PacjętkaChoroszczy napisał: W czwartek musi być elzbieta i nie ma odstępstw Musi. Dzisiaj sobie przegapiłam. Bardzo wrzeszczeli? Jeszcze jest. Edytowano 4 godziny temu przez Mar_Gret Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Dlaczego miałaś lalkę z fjutem i dlaczego twoja babka była burżujką? Pewnie z NRD przyjechała. Bo była mężczyzna i to normalne. Pies w kubraku xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 39 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Mar_Gret napisał: Musi. Dzisiaj sobie przegapiłam. Bardzo wrzeszczeli? Jeszcze jest. Cmentarzowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 68 Napisano 4 godziny temu 29 minut temu, Monalisa12, napisał: szczerbate kartofle z gufnem Jak by to było po francusku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach