BSDF0RALL 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ZDZICHUUUU napisał: katiuszki nie ma pewnie teraz daje duupy kolejnemu alfonsowi za dach nad glowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BSDF0RALL napisał: pewnie teraz daje duupy kolejnemu alfonsowi za dach nad glowa Przestań Ją obrażać, Ona nie jest tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, ZDZICHUUUU napisał: Przestań Ją obrażać, Ona nie jest tobą to Ona dala duupy za dach nad glowa i pewnie dalej daje, a matka z ojcem Jej nienawidza, ja takiego problemu nie mam, ze dalem komus duupy za lokum a matka z ojcem mnie nienawidza Edytowano 4 godziny temu przez BSDF0RALL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BSDF0RALL napisał: to Ona dala duupy za dach nad glowa i pewnie dalej daje, a matka z ojcem Jej nienawidza, ja takiego problemu nie mam, ze dalem komus duupy za lokum a matka z ojcem mnie nienawidza za te kłamstwa co o Niej piszesz powinna ci wpierrdolić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 4 godziny temu to nie klamstwa tylko prawda, ja nikomu duupy nie dawalem i nie daje, a ona owszem, dala duupy chlopakowi i teraz ma za to lokum w gorach, do ktorego mnie chciala sciagnac, ale nie wyszlo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 4 godziny temu pewno jakbym tam przyjechal to postawilaby rzezbe swojego chlopaka alfonsa, i kazalaby mi sie modlic do tego na kolanach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 4 godziny temu to ty przestan mnie obrazac, bo jeszcze niedawno twoja katiuszka po mnie byla w miasteczku i chciala mnie zabrac do siebie i ze mna mieszkac, wiec nie obrazaj mnie, to ja nie bede obrazal katiuszki, rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, BSDF0RALL napisał: to ty przestan mnie obrazac, bo jeszcze niedawno twoja katiuszka po mnie byla w miasteczku i chciala mnie zabrac do siebie i ze mna mieszkac, wiec nie obrazaj mnie, to ja nie bede obrazal katiuszki, rozumiesz? Była bo wtedy nie wiedziała że naprawde jesteś schizofrenikiem dającym duupy za mieszkanie. Ja nikogo nie obrażam. Edytowano 4 godziny temu przez ZDZICHUUUU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 4 godziny temu obrazasz mnie od schizofrenikow ktorzy daja duupe za mieszkanie, a katiuszka to alkoholiczka ktora dala duupy za lokum w gorach, teraz tez pewnie komus daje duupy za lokum gdzie indziej xDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 4 godziny temu ze swirem w londynu teraz sie pieerdola w jacuzzi i sobie tam niedlugo zamieszkaja razem XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, BSDF0RALL napisał: obrazasz mnie od schizofrenikow ktorzy daja duupe za mieszkanie, a katiuszka to alkoholiczka ktora dala duupy za lokum w gorach, teraz tez pewnie komus daje duupy za lokum gdzie indziej xDD ALE JA PISZE PRAWDE O TOBIE A TY KŁAMSTWA O KATIUSZCE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 4 godziny temu katiuszka tak szybko wyjeebala z leamington bo ciipa juz sweedziala ja za siuurkiem swira z londynu XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 4 godziny temu pewnie z synem swojego alfonsa ktoremu dala za lookum w gorach tez juz upraawia seex, pewnie go rozprawiczyla XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BSDF0RALL napisał: pewnie z synem swojego alfonsa ktoremu dala za lookum w gorach tez juz upraawia seex, pewnie go rozprawiczyla XDD PRZEGINASZ.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 4 godziny temu dawanie duupy za lokum to jedno ale zwiazki kazirdocze to drugie xD ciekawe czy jej syn jest teraz jej alfonso XD albo moze swir z londynu XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ZDZICHUUUU napisał: PRZEGINASZ.... skoro ty mnie obrazasz od schizofrenikow i katiuszka i piszecie ze daje duupy i jestescie bezkarni to ja rowniez moge to robic z wami i tez bede bezkarny :D oko za oko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, BSDF0RALL napisał: dawanie duupy za lokum to jedno ale zwiazki kazirdocze to drugie xD ciekawe czy jej syn jest teraz jej alfonso XD albo moze swir z londynu XDD MOŻE TY DAJEESZ JUSTYNIE BO PAMIĘTAM JEJ ZDJĘCIE NA FB NA KTÓRYM WYGLĄDALIŚCIE JAK PARA Edytowano 4 godziny temu przez ZDZICHUUUU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 4 godziny temu a katiuszka moze daje swojemu braatu bo pamietam jak podobno wzieli slub i tutaj byly ich foty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BSDF0RALL napisał: a katiuszka moze daje swojemu braatu bo pamietam jak podobno wzieli slub i tutaj byly ich foty TO BYŁO KŁAMSTWO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ZDZICHUUUU napisał: TO BYŁO KŁAMSTWO to byla prawda, tak jak to ze mam alfonsa i jestem schizofrenikiem i daje duupy za lokum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, BSDF0RALL napisał: to byla prawda, tak jak to ze mam alfonsa i jestem schizofrenikiem i daje duupy za lokum DO TEGO SAM SIĘ PRZYZNAŁEŚ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, ZDZICHUUUU napisał: DO TEGO SAM SIĘ PRZYZNAŁEŚ klamalem, bo mysllaem, ze jak sklamie, to mi dadza ludzie spokoj w koncu z tymi bajeczkami, ale widze ze to nic nie dalo, dlatego juz nie bede klamal, bo to grzech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, BSDF0RALL napisał: klamalem, bo mysllaem, ze jak sklamie, to mi dadza ludzie spokoj w koncu z tymi bajeczkami, ale widze ze to nic nie dalo, dlatego juz nie bede klamal, bo to grzech ALE ZE SCHIZOFRENIA TO PRAWWDA BO PISAŁEŚ O TYM 10 LAT TEMU NA INNYM FORUM https://www.nerwica.com/topic/29476-jestem-bezuzyteczny/#comment-1580221 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZDZICHUUUU 0 Napisano 3 godziny temu cynicfm Użytkownik 24 Opublikowano 12 Maja 2014 12.05.2014 12:27 Mam zdiagnozowana schizofrenie paranoidalna, mam w głowie urojony swój swiat, żyje w innym świecie, nie ma juz dla mnie ratunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 9 Napisano 3 godziny temu (edytowany) no myslalem, ze mam schizofrenie bo taka mi diagnoze w psychiatryku stwierdzili, a psychiatra u ktorego si eleczylem w 2012 sgtwierdzil, ze za krotko siedzialem tam, zeby to stwierdzic schizofrenie to ma moj kolega ktory jak nie bierze lekow to staje sie agresywny i mu odpieerdala, a potem 15 policjantow po niego przyjezdza i go zwijaja do szpitala, ja nie biore lekow i mi nie odpieerdala a wtedy jak pisalem do katiuszki, ze z nia nigdzie nie wsiade, to bylem bardzo mocno odurzony i nie myslalem racjonalnie, do tego nie spalem 3 noce, wiec balem sie z nia jechac do Polski, co ja poradze, juz za pozno, ja itak pol roku teraz tu siedze bo za pol roku sobie zaaplikiuje o status stalego rezydenta i bede mial w lot do UK uz do konca zycia XDD Edytowano 3 godziny temu przez BSDF0RALL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barwy Jesieni 2 Napisano 3 godziny temu W monopolowym to raczej masz alkohol a nie chleb.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 198 Napisano 2 godziny temu no i byłem na cmentarzu - godzinka zleciała a potem wróciłem i obiad zjadłem. też makaron dzisiaj z sosem carbonara (z gotowca) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 663 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Pochwa w pochwie 6 napisał: Naprawdę nie żyję takimi rzeczami że o swieto trzeba zrobić zapasy o trzeba na grób Dzisiaj to masz stacje benzynowe otwarte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 83 Napisano 2 godziny temu Ja na stację zajadę po pracy, tam mają fajne bułki i chlebek. Zapomniałem, że dziś święto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 663 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Pochwa w pochwie 6 napisał: Miałem wrażenie że kasjerka to elka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach