Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pochwa w pochwie 6

Byłem w monopolowym

Polecane posty

Przed chwilą, ZDZICHUUUU napisał:

katiuszki nie ma 

pewnie teraz daje duupy kolejnemu alfonsowi za dach nad glowa

3 minuty temu, BSDF0RALL napisał:

pewnie teraz daje duupy kolejnemu alfonsowi za dach nad glowa

Przestań Ją obrażać, Ona nie jest tobą

2 minuty temu, ZDZICHUUUU napisał:

Przestań Ją obrażać, Ona nie jest tobą

to Ona dala duupy za dach nad glowa i pewnie dalej daje, a matka z ojcem Jej nienawidza, ja takiego problemu nie mam, ze dalem komus duupy za lokum a matka z ojcem mnie nienawidza

Edytowano przez BSDF0RALL

1 minutę temu, BSDF0RALL napisał:

to Ona dala duupy za dach nad glowa i pewnie dalej daje, a matka z ojcem Jej nienawidza, ja takiego problemu nie mam, ze dalem komus duupy za lokum a matka z ojcem mnie nienawidza

za te kłamstwa co o Niej piszesz powinna ci wpierrdolić

to nie klamstwa tylko prawda, ja nikomu duupy nie dawalem i nie daje, a ona owszem, dala duupy chlopakowi i teraz ma za to lokum w gorach, do ktorego mnie chciala sciagnac, ale nie wyszlo xD

pewno jakbym tam przyjechal to postawilaby rzezbe swojego chlopaka alfonsa, i kazalaby mi sie modlic do tego na kolanach

to ty przestan mnie obrazac, bo jeszcze niedawno twoja katiuszka po mnie byla w miasteczku i chciala mnie zabrac do siebie i ze mna mieszkac, wiec nie obrazaj mnie, to ja nie bede obrazal katiuszki, rozumiesz?

to ty przestan mnie obrazac, bo jeszcze niedawno twoja katiuszka po mnie byla w miasteczku i chciala mnie zabrac do siebie i ze mna mieszkac, wiec nie obrazaj mnie, to ja nie bede obrazal katiuszki, rozumiesz?

Była bo wtedy nie wiedziała że naprawde jesteś schizofrenikiem dającym duupy za mieszkanie. Ja nikogo nie obrażam.

Edytowano przez ZDZICHUUUU

obrazasz mnie od schizofrenikow ktorzy daja duupe za mieszkanie, a katiuszka to alkoholiczka ktora dala duupy za lokum w gorach, teraz tez pewnie komus daje duupy za lokum gdzie indziej xDD

ze swirem w londynu teraz sie pieerdola w jacuzzi i sobie tam niedlugo zamieszkaja razem XDD

4 minuty temu, BSDF0RALL napisał:

obrazasz mnie od schizofrenikow ktorzy daja duupe za mieszkanie, a katiuszka to alkoholiczka ktora dala duupy za lokum w gorach, teraz tez pewnie komus daje duupy za lokum gdzie indziej xDD

ALE JA PISZE PRAWDE O TOBIE A TY KŁAMSTWA O KATIUSZCE

katiuszka tak szybko wyjeebala z leamington bo ciipa juz sweedziala ja za siuurkiem swira z londynu XDDD

pewnie z synem swojego alfonsa ktoremu dala za lookum w gorach tez juz upraawia seex, pewnie go rozprawiczyla XDD

Przed chwilą, BSDF0RALL napisał:

pewnie z synem swojego alfonsa ktoremu dala za lookum w gorach tez juz upraawia seex, pewnie go rozprawiczyla XDD

PRZEGINASZ....

dawanie duupy za lokum to jedno ale zwiazki kazirdocze to drugie xD

ciekawe czy jej syn jest teraz jej alfonso XD albo moze swir z londynu XDD

1 minutę temu, ZDZICHUUUU napisał:

PRZEGINASZ....

skoro ty mnie obrazasz od schizofrenikow i katiuszka i piszecie ze daje duupy i jestescie bezkarni to ja rowniez moge to robic z wami i tez bede bezkarny :D

oko za oko :D

3 minuty temu, BSDF0RALL napisał:

dawanie duupy za lokum to jedno ale zwiazki kazirdocze to drugie xD

ciekawe czy jej syn jest teraz jej alfonso XD albo moze swir z londynu XDD

MOŻE TY DAJEESZ  JUSTYNIE BO PAMIĘTAM JEJ ZDJĘCIE NA FB NA KTÓRYM WYGLĄDALIŚCIE JAK PARA

Edytowano przez ZDZICHUUUU

a katiuszka moze daje swojemu braatu bo pamietam jak podobno wzieli slub i tutaj byly ich foty

a katiuszka moze daje swojemu braatu bo pamietam jak podobno wzieli slub i tutaj byly ich foty

TO BYŁO KŁAMSTWO

Przed chwilą, ZDZICHUUUU napisał:

TO BYŁO KŁAMSTWO

to byla prawda, tak jak to ze mam alfonsa i jestem schizofrenikiem i daje duupy za lokum

21 minut temu, BSDF0RALL napisał:

to byla prawda, tak jak to ze mam alfonsa i jestem schizofrenikiem i daje duupy za lokum

DO TEGO SAM SIĘ PRZYZNAŁEŚ

2 minuty temu, ZDZICHUUUU napisał:

DO TEGO SAM SIĘ PRZYZNAŁEŚ

klamalem, bo mysllaem, ze jak sklamie, to mi dadza ludzie spokoj w koncu z tymi bajeczkami, ale widze ze to nic nie dalo, dlatego juz nie bede klamal, bo to grzech

14 minut temu, BSDF0RALL napisał:

klamalem, bo mysllaem, ze jak sklamie, to mi dadza ludzie spokoj w koncu z tymi bajeczkami, ale widze ze to nic nie dalo, dlatego juz nie bede klamal, bo to grzech

ALE ZE SCHIZOFRENIA TO PRAWWDA BO PISAŁEŚ O TYM 10 LAT TEMU NA INNYM FORUM  https://www.nerwica.com/topic/29476-jestem-bezuzyteczny/#comment-1580221

cynicfm

Użytkownik

24

Opublikowano 12 Maja 2014 12.05.2014 12:27

Mam zdiagnozowana schizofrenie paranoidalna, mam w głowie urojony swój swiat, żyje w innym świecie, nie ma juz dla mnie ratunku  

no myslalem, ze mam schizofrenie bo taka mi diagnoze w psychiatryku stwierdzili, a psychiatra u ktorego si eleczylem w 2012 sgtwierdzil, ze za krotko siedzialem tam, zeby to stwierdzic

schizofrenie to ma moj kolega ktory jak nie bierze lekow to staje sie agresywny i mu odpieerdala, a potem 15 policjantow po niego przyjezdza i go zwijaja do szpitala, ja nie biore lekow i mi nie odpieerdala

a wtedy jak pisalem do katiuszki, ze z nia nigdzie nie wsiade, to bylem bardzo mocno odurzony i nie myslalem racjonalnie, do tego nie spalem 3 noce, wiec balem sie z nia jechac do Polski, co ja poradze, juz za pozno, ja itak pol roku teraz tu siedze bo za pol roku sobie zaaplikiuje o status stalego rezydenta i bede mial w lot do UK uz do konca zycia XDD

Edytowano przez BSDF0RALL

no i byłem na cmentarzu - godzinka zleciała

a potem wróciłem i obiad zjadłem. też makaron dzisiaj z sosem carbonara (z gotowca)

Ja na stację zajadę po pracy, tam mają fajne bułki i chlebek. Zapomniałem, że dziś święto

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się