kiroshi 0 Napisano 1 Listopad Chcę byzkac wszystkie fajne laski, kręcą mnie nawet starsze babki z fajnym cycem, jak żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 1 Listopad Ostatnio widziałem taką milf w markecie, 40 plus, cyce jak donice. Mąż pewnie się już nimi nie jara, ja bym pieścił jak poyebany albo małolate bez stanika, jak jej bimbaly luzem były, coś pięknego i yebana nie miała stanika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 1 Listopad Kiroszi kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 1 Listopad Ludzie to nie łabędzie, wmawianie sobie, że przy jednej cały zycie, przecież to chore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 1 Listopad 2 minuty temu, BSDF0RALL napisał: ja jestem labedziem Żaden facet nie jest łabędziem, to tylko tłumienie w sobię potrzeb seksualnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 1 Listopad (edytowany) Nawet jak masz zaybista laske i chętna, to i tak chcesz innej. Jak jeździsz ferrari, to i tak byś się chciał przejechać Lamborghini, tak to działa. Edytowano 1 Listopad przez kiroshi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 1 Listopad 1 minutę temu, Tymczasowe Konto napisał: Szkoda, bo lubiłam go i brakuje jego w tym miejscu. Mi nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 1 Listopad 1 minutę temu, BSDF0RALL napisał: ja chce tylko Katiuszke, ale ona mnie olala, wiec pewno jakas inna wskoczy w moje ramiona, zycie is brutal Miałbyś katiuszke, to pragnąłbyś inną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1161 Napisano 1 Listopad Uspokójcie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 1 Listopad Ktoś tu nie jest spokojny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 1 Listopad Żaba chyba wypiła zepsute wino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1161 Napisano 1 Listopad Diwali, hinduskie swieto swiatel, teraz do bonfire night będą fajerwerki, tak jest przeciez co roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach