kiroshi 0 Napisano 2 godziny temu Chcę byzkac wszystkie fajne laski, kręcą mnie nawet starsze babki z fajnym cycem, jak żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 1 godzinę temu Ostatnio widziałem taką milf w markecie, 40 plus, cyce jak donice. Mąż pewnie się już nimi nie jara, ja bym pieścił jak poyebany albo małolate bez stanika, jak jej bimbaly luzem były, coś pięknego i yebana nie miała stanika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 7 Napisano 1 godzinę temu Tosziro to ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 10 Napisano 1 godzinę temu ciekawe jak tam sernik klaudiusza, ale bym opedzlowal, teraz wlasnie bym sobie zjadl sernik i herbatka lub kawka zbozowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 1 godzinę temu Kiroszi kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 1 godzinę temu Ludzie to nie łabędzie, wmawianie sobie, że przy jednej cały zycie, przecież to chore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 10 Napisano 1 godzinę temu ja jestem labedziem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BSDF0RALL napisał: ja jestem labedziem Żaden facet nie jest łabędziem, to tylko tłumienie w sobię potrzeb seksualnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 7 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, kiroshi napisał: Kiroszi kochana Szkoda, bo lubiłam go i brakuje jego w tym miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Nawet jak masz zaybista laske i chętna, to i tak chcesz innej. Jak jeździsz ferrari, to i tak byś się chciał przejechać Lamborghini, tak to działa. Edytowano 1 godzinę temu przez kiroshi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Tymczasowe Konto napisał: Szkoda, bo lubiłam go i brakuje jego w tym miejscu. Mi nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 10 Napisano 1 godzinę temu ja chce tylko Katiuszke, ale ona mnie olala, wiec pewno jakas inna wskoczy w moje ramiona, zycie is brutal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 10 Napisano 1 godzinę temu jedyna opcja dlaczego mialbym chciec inna dziewczyne niz ta ktora mam, to jakbym ja zobaczyl zinnym facetem, wtedy to juz koniec :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BSDF0RALL napisał: ja chce tylko Katiuszke, ale ona mnie olala, wiec pewno jakas inna wskoczy w moje ramiona, zycie is brutal Miałbyś katiuszke, to pragnąłbyś inną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 10 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, kiroshi napisał: Miałbyś katiuszke, to pragnąłbyś inną jakos pisalismy ze soba tyle czasu codziennie i olalem nawet klaudiusza dla katiuszki, a wczesniej lecialem na klaudiusza, ale katiuszka mnie porwala na moje forum i po kilku miesiacach prawie sie spotkalismy i mielismy jechac razem w podroz po Europie, tak sie zlozylo ze w czwartek zaczalem balowac z kumplem a w niedziele/poniedzialek rano bylem mocno zniszczony i przecpany a w poniedzialek wyladowalem w szpitalu bo sie wyjeebalem na rowerze i nici z wyjazdu i wspolnej podrozy, znowu zostalem w Anglii, bo Anglia mnie nie chce puscic do Polski :/ Edytowano 1 godzinę temu przez BSDF0RALL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 1 godzinę temu No i? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 10 Napisano 1 godzinę temu no i to, ze nadal pragne katiuszke marze o niej, ale mysle, ze mozliwe, ze znalazla sobie juz kogos a o mnie zapomniala i mnie ojszczala i co bede do smierci czekal na katiuszke, a ona z innym gachem juz, tak jak z kwikernes bylo ojszczala mnie ja za nia plakalem i myslalem, ze sie spotkamy, a ona w tym czasie sie hajtnela i sobie dwa bombelki zrobila, kiedy ja plakalem, i to samo z katiuszka teraz przechodze, a Katiuszka do mnie az z Moskwy do Anglii przyleciala, zeby sie ze mna spotkac, a ja dalem ciala i nie dalem rady sie z nia spotkac ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1066 Napisano 53 minuty temu Uspokójcie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 10 Napisano 50 minut temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Uspokójcie się. do kogo to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 49 minut temu Ktoś tu nie jest spokojny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 48 minut temu Żaba chyba wypiła zepsute wino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 10 Napisano 45 minut temu (edytowany) moze jakis brudas wsadzil jej fajerwerke do tylka, bo teraz sie obchodzi tutaj happy deevali jakies goowno happy udlawi i brudasy wychodz ana ulice i strzelaja fajerwerki juz od wczoraj co wieczor i jest halas i mnie wkuurwiaja Edytowano 44 minuty temu przez BSDF0RALL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1066 Napisano 35 minut temu Diwali, hinduskie swieto swiatel, teraz do bonfire night będą fajerwerki, tak jest przeciez co roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 10 Napisano 31 minut temu nie wiem czemu ta katiuszka mnie tak znienawidzila, powaznie, mielismy sie kochac i byc razem i podrozowac a skonczylo sie na tym, ze mnie znienawidzila a ja nadal jestem samotnym praawiczkiem i nigdy nie przytulilem sie do dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach