kiroshi 0 Napisano 3 godziny temu Chcę byzkac wszystkie fajne laski, kręcą mnie nawet starsze babki z fajnym cycem, jak żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 3 godziny temu Ostatnio widziałem taką milf w markecie, 40 plus, cyce jak donice. Mąż pewnie się już nimi nie jara, ja bym pieścił jak poyebany albo małolate bez stanika, jak jej bimbaly luzem były, coś pięknego i yebana nie miała stanika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 7 Napisano 3 godziny temu Tosziro to ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 3 godziny temu ciekawe jak tam sernik klaudiusza, ale bym opedzlowal, teraz wlasnie bym sobie zjadl sernik i herbatka lub kawka zbozowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 3 godziny temu Kiroszi kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 3 godziny temu Ludzie to nie łabędzie, wmawianie sobie, że przy jednej cały zycie, przecież to chore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 3 godziny temu ja jestem labedziem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BSDF0RALL napisał: ja jestem labedziem Żaden facet nie jest łabędziem, to tylko tłumienie w sobię potrzeb seksualnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 7 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, kiroshi napisał: Kiroszi kochana Szkoda, bo lubiłam go i brakuje jego w tym miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Nawet jak masz zaybista laske i chętna, to i tak chcesz innej. Jak jeździsz ferrari, to i tak byś się chciał przejechać Lamborghini, tak to działa. Edytowano 3 godziny temu przez kiroshi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tymczasowe Konto napisał: Szkoda, bo lubiłam go i brakuje jego w tym miejscu. Mi nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 3 godziny temu ja chce tylko Katiuszke, ale ona mnie olala, wiec pewno jakas inna wskoczy w moje ramiona, zycie is brutal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 3 godziny temu jedyna opcja dlaczego mialbym chciec inna dziewczyne niz ta ktora mam, to jakbym ja zobaczyl zinnym facetem, wtedy to juz koniec :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BSDF0RALL napisał: ja chce tylko Katiuszke, ale ona mnie olala, wiec pewno jakas inna wskoczy w moje ramiona, zycie is brutal Miałbyś katiuszke, to pragnąłbyś inną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, kiroshi napisał: Miałbyś katiuszke, to pragnąłbyś inną jakos pisalismy ze soba tyle czasu codziennie i olalem nawet klaudiusza dla katiuszki, a wczesniej lecialem na klaudiusza, ale katiuszka mnie porwala na moje forum i po kilku miesiacach prawie sie spotkalismy i mielismy jechac razem w podroz po Europie, tak sie zlozylo ze w czwartek zaczalem balowac z kumplem a w niedziele/poniedzialek rano bylem mocno zniszczony i przecpany a w poniedzialek wyladowalem w szpitalu bo sie wyjeebalem na rowerze i nici z wyjazdu i wspolnej podrozy, znowu zostalem w Anglii, bo Anglia mnie nie chce puscic do Polski :/ Edytowano 3 godziny temu przez BSDF0RALL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 3 godziny temu No i? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 3 godziny temu no i to, ze nadal pragne katiuszke marze o niej, ale mysle, ze mozliwe, ze znalazla sobie juz kogos a o mnie zapomniala i mnie ojszczala i co bede do smierci czekal na katiuszke, a ona z innym gachem juz, tak jak z kwikernes bylo ojszczala mnie ja za nia plakalem i myslalem, ze sie spotkamy, a ona w tym czasie sie hajtnela i sobie dwa bombelki zrobila, kiedy ja plakalem, i to samo z katiuszka teraz przechodze, a Katiuszka do mnie az z Moskwy do Anglii przyleciala, zeby sie ze mna spotkac, a ja dalem ciala i nie dalem rady sie z nia spotkac ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1067 Napisano 2 godziny temu Uspokójcie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Uspokójcie się. do kogo to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 2 godziny temu Ktoś tu nie jest spokojny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 0 Napisano 2 godziny temu Żaba chyba wypiła zepsute wino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 2 godziny temu (edytowany) moze jakis brudas wsadzil jej fajerwerke do tylka, bo teraz sie obchodzi tutaj happy deevali jakies goowno happy udlawi i brudasy wychodz ana ulice i strzelaja fajerwerki juz od wczoraj co wieczor i jest halas i mnie wkuurwiaja Edytowano 2 godziny temu przez BSDF0RALL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1067 Napisano 2 godziny temu Diwali, hinduskie swieto swiatel, teraz do bonfire night będą fajerwerki, tak jest przeciez co roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 2 godziny temu nie wiem czemu ta katiuszka mnie tak znienawidzila, powaznie, mielismy sie kochac i byc razem i podrozowac a skonczylo sie na tym, ze mnie znienawidzila a ja nadal jestem samotnym praawiczkiem i nigdy nie przytulilem sie do dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach