Budda1991 0 Napisano 4 godziny temu Już się wydało że nie mieszkasz w żadnej Warszawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 4 godziny temu a ty gdzie mieszkasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 667 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Budda1991 napisał: Już się wydało że nie mieszkasz w żadnej Warszawie To było wiadome od dawna, pytanie o pańska skórkę było tylko zwieńczeniem całości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 4 godziny temu to czemu klamal ze mieszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To było wiadome od dawna, pytanie o pańska skórkę było tylko zwieńczeniem całości. ELA MYŚLISZ ŻE TYLKO MIESZKASZ W WARSZAWIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BSDF0RALL napisał: to czemu klamal ze mieszka bo się wstydził podlasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 3 Napisano 3 godziny temu Nie jestem z podlasia tylko mazowieckie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WIESLAW napisał: bo się wstydził podlasia a ty czemu klamiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 3 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To było wiadome od dawna, pytanie o pańska skórkę było tylko zwieńczeniem całości. Aha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: Nie jestem z podlasia tylko mazowieckie ALE PRZY GRANICY Z PODLASIEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WIESLAW napisał: ALE PRZY GRANICY Z PODLASIEM Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 3 godziny temu ciekawe co tam u anastazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BSDF0RALL napisał: ciekawe co tam u anastazji Pewnie ma kasy jak lodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 7 napisał: Pewnie ma kasy jak lodu dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 7 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: Nie jestem z podlasia tylko mazowieckie Może w Łyszkowicach mieszkasz i jesteś sąsiadem szczerbatka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 3 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, BSDF0RALL napisał: dlaczego? 2 mieszkania + 200 za 1h + etat na tasmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tymczasowe Konto napisał: Może w Łyszkowicach mieszkasz i jesteś sąsiadem szczerbatka? Ja elke dzisiaj widziałem w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: 2 mieszkania + 200 za 1h + etat na tasmie masakra zakochac sie w dziewczynie z neta, cos nie poszlo a ona duupy daje innym to jest straszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BSDF0RALL napisał: masakra zakochac sie w dziewczynie z neta, cos nie poszlo a ona duupy daje innym to jest straszne To tak jak ty w Anulce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WIESLAW napisał: To tak jak ty w Anulce w katiuszce tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Tymczasowe Konto napisał: Może w Łyszkowicach mieszkasz i jesteś sąsiadem szczerbatka? Albo ze Swarzędza jest jak ty Edytowano 3 godziny temu przez WIESLAW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BSDF0RALL napisał: w katiuszce tez Katiuszka jest moja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 7 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: Ja elke dzisiaj widziałem w pracy W Żabce jak byłeś po chleb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WIESLAW napisał: Katiuszka jest moja nie jest twoja, bo daje juz duupy komus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WIESLAW napisał: Albo ze Swarzędza jest jak ty Nie znam takiej miejscowości szczerbatku. Bierz prochy i przestań pić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 3 godziny temu haha katiuszka jest twoja bo to taka sama alkoholiczka jak ty, do tego cpuunka a do tego dala duupy za lokum w gorach XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BSDF0RALL napisał: haha katiuszka jest twoja bo to taka sama alkoholiczka jak ty, do tego cpuunka a do tego dala duupy za lokum w gorach XD Przestań kłamać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 3 godziny temu ja nie klamie XD a katiuszka to alkoholiczka, cpunka i doopodajka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, BSDF0RALL napisał: ja nie klamie XD a katiuszka to alkoholiczka, cpunka i doopodajka CHYBA TY A NIE ONA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WIESLAW napisał: CHYBA TY A NIE ONA to nie ja dalem duupy za lokum XD tera pewno daje innemu juz za inne lokum XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach