exercises in futility 1 Napisano 4 godziny temu chuuuja wiesz o zyciu ale kreuj sie na forum poki mozesz, bo niedlugo bedziesz na forum pisal siedzac po macdonaldem z darmowym wifi i ladowal tablety na dworcu xDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, exercises in futility napisał: taxi 500 xDDD a gdzie w warszawie dojedziesz za 500?? mieszkasz w miescie stolecznym a na rozprawe czy do adwokata jechales gdzie do nowego dworu mazowieckiego ??? xDDD mitomanie Dużo kursów po 15-20zl sprawa w sądzie to nie jest takie hop siup trzeba z nim obgadać sytuacji strategii obrony itd to nie jest 1 spotkanie i automat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exercises in futility 1 Napisano 4 godziny temu kuuuurwa 500 zl zaplacil za taxi xDD jprdl to stara baba jak z prowincji przyjedzie to na policje dzwoni na zlotowe, ladnie cie zlotowa ojeeebal na hajs xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, exercises in futility napisał: chuuuja wiesz o zyciu ale kreuj sie na forum poki mozesz, bo niedlugo bedziesz na forum pisal siedzac po macdonaldem z darmowym wifi i ladowal tablety na dworcu xDDDD Okej ja osobiście i tak myślę że wszechświata już jest zapisany tylko z taśmy jest odgrywane co ja być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exercises in futility 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 7 napisał: Dużo kursów po 15-20zl sprawa w sądzie to nie jest takie hop siup trzeba z nim obgadać sytuacji strategii obrony itd to nie jest 1 spotkanie i automat to napisz co bylo bo mi sie wydaje ze na poczekaniu wymyslasz xd jak by takie cos bylo to bys sie tym dawno chwalil tu na forum skoro chwalisz sie czyms takim ze poszles do marketu xD a nie dopiero teraz jak cie wywolalem ze cie wydymaja i na ulice wysla xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, exercises in futility napisał: to napisz co bylo bo mi sie wydaje ze na poczekaniu wymyslasz xd jak by takie cos bylo to bys sie tym dawno chwalil tu na forum skoro chwalisz sie czyms takim ze poszles do marketu xD a nie dopiero teraz jak cie wywolalem ze cie wydymaja i na ulice wysla xd Przecież pisałem wyciągnęli mnie ba dołek o 6 rano na zasadzie daj mi człowieka a paragraf się znajdzie a chodziło żeby mieszkanie zakosic i szybko zrobiliśmy z adwokatem też radą darowiznę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 4 godziny temu To pierwszy raz mieszkanie chcieli zabrać drugim razem był zamieszany mops z dps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exercises in futility 1 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: Okej ja osobiście i tak myślę że wszechświata już jest zapisany tylko z taśmy jest odgrywane co ja być i znowu autyzm sie odezwal nic z tego nie zrozumialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 490 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 7 napisał: Przecież pisałem wyciągnęli mnie ba dołek o 6 rano na zasadzie daj mi człowieka a paragraf się znajdzie a chodziło żeby mieszkanie zakosic i szybko zrobiliśmy z adwokatem też radą darowiznę A miałeś jakieś zarzuty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka Jukońska napisał: A miałeś jakieś zarzuty? Nie wiem dokładnie postawiono mi bzdury ale umorzono ale następne bzdury była sprawa w sądzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 4 godziny temu Adwokat się 90% zajmowal ja miałem tylko przygotować jaki ze mnie szycha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 490 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: Nie wiem dokładnie postawiono mi bzdury ale umorzono ale następne bzdury była sprawa w sądzie Poszedłeś na dołek i nawet się nie wiesz co ci zarzucali? Może po prostu niewygodnie ci się przyznać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: Poszedłeś na dołek i nawet się nie wiesz co ci zarzucali? Może po prostu niewygodnie ci się przyznać. No powiedziałem że mam 270k biorę adwokat i złożyłem zeznania dla prokuratura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 3 godziny temu No i ten prokuratur przyszło pismo że umorzyl postępowanie zostało tylko to już grubo za daleko sadowne. Oni mieli dwa nakazy mnie 4lata scigali o ignorowanie systemu brak pracy itd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 3 godziny temu My też z siostrą sadzimy że mieszkanie ktoś chciał se zdobyc kosztem mnie i matki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 3 godziny temu Chyba po godzinie wyszedłem stamtąd do domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exercises in futility 1 Napisano 3 godziny temu i tak cie wydymaja nie takich dymal system, potem sie wieszali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: No i ten prokuratur przyszło pismo że umorzyl postępowanie zostało tylko to już grubo za daleko sadowne. Oni mieli dwa nakazy mnie 4lata scigali o ignorowanie systemu brak pracy itd Ścigali cię bo miałeś sprawę o ubezwłasnowolnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: My też z siostrą sadzimy że mieszkanie ktoś chciał se zdobyc kosztem mnie i matki. Siostra chciała cię ubezwłasnowolnić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WIESLAW napisał: Siostra chciała cię ubezwłasnowolnić Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, exercises in futility napisał: i tak cie wydymaja nie takich dymal system, potem sie wieszali Ja już dwa razy wygrałem wygram trochę za późno straszysz dla mnie już to mech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: Ja już dwa razy wygrałem wygram trochę za późno straszysz dla mnie już to mech Bo wtedy żyła matka a teraz nie masz szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, WIESLAW napisał: Bo wtedy żyła matka a teraz nie masz szans I było trudnuej bo ja wykorzystywali by zabrać mieszkanie a i tak wygrałem 2x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach