exercises in futility 1 Napisano 5 godzin temu juz sa ludzie co wiedza o tobie i sobie raczki pocieraja na twoje mieszkanko po matce. jesli sam nie doprowadzisz sie do bankructwa to oni ci w tym pomoga. nie znasz zycia z chuuuuj naiwniaku, dalej siedzi sobie ikonki rob i sciagaj gierki na ps2 lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 5 godzin temu no i fajnie niech mu pomoga oplacic czynsz 550zl miesiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 83 Napisano 5 godzin temu Jego życie, co ci do tego? Zajmij się swoim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exercises in futility 1 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BSDF0RALL napisał: no i fajnie niech mu pomoga oplacic czynsz 550zl miesiecznie oni mu pomoga sie wyprowadzic z tego mieszkania, skuuurwiel nawet nie wie jacy ludzie juz na niego czyhaja lol xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exercises in futility 1 Napisano 5 godzin temu mieszkanie w polsce to towar deficytowy, ludzie sie doslownie zabijaja o jego posiadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exercises in futility 1 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, malowany napisał: Jego życie, co ci do tego? Zajmij się swoim ja mu pisze prawde niech zamiast robic ikonki w gimpie niech lepiej sie rozglada za siebie kek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 5 godzin temu co czaisz sie juz na lezaka ty psychopatyczny bandyto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, exercises in futility napisał: ja mu pisze prawde niech zamiast robic ikonki w gimpie niech lepiej sie rozglada za siebie kek xD Byczy znowu tyrasz leżaka jak na kowbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WIESLAW napisał: Byczy znowu tyrasz leżaka jak na kowbo a ciebie los ztyral ze urodziles sie z takim zjeebanym ryjem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exercises in futility 1 Napisano 5 godzin temu same autystyki juz tu sa widze, wypieeerrdalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BSDF0RALL napisał: a ciebie los ztyral ze urodziles sie z takim zjeebanym ryjem Katiuszka pisała że dobrze wyglądam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WIESLAW napisał: Katiuszka pisała że dobrze wyglądam bo to klamczucha, mi pisala, ze jestem cudowny i spedzimy razem cale zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 4 godziny temu 35 minut temu, exercises in futility napisał: niech lepiej sie rozglada za siebie kek xD Z 185 wszystkich kurdupli widzę z kilometra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exercises in futility 1 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: Z 185 wszystkich kurdupli widzę z kilometra ja nie mowie o kurduplach, a zreszta moga byc i kurduple, ale mam na mysli wplywowych, inteligentnych ludzi z kontaktami w urzedach i roznych placowkach, a nawet szemranymi znajomosciami. ktorzy moga cie wyjeeebac z tego mieszkania w sposob legalny lub nie, ty nie masz nawet tego swiadomosci. nie takie rzeczy sie dzieja na swiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, exercises in futility napisał: ja nie mowie o kurduplach, a zreszta moga byc i kurduple, ale mam na mysli wplywowych, inteligentnych ludzi z kontaktami w urzedach i roznych placowkach, a nawet szemranymi znajomosciami. ktorzy moga cie wyjeeebac z tego mieszkania w sposob legalny lub nie, ty nie masz nawet tego swiadomosci. nie takie rzeczy sie dzieja na swiecie To akurat mam już dwa razy probowano komuś zależy na tej lokalizacji co zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exercises in futility 1 Napisano 4 godziny temu myslisz ze komornik to najgorsze co moze cie spotkac, typie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exercises in futility 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 7 napisał: To akurat mam już dwa razy probowano komuś zależy na tej lokalizacji co zrobić widze cope znowu wlecial, jakby chcieli cie wyjeebac to bys sie nawet nie skapna kiedy bys na ulicy wyladowal lol nie jestes taki bystry na jakiego sie tu kreujesz i uwarzasz xxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, exercises in futility napisał: myslisz ze komornik to najgorsze co moze cie spotkac, typie xD Okraść probowano bywa dlatego trzeba się pozbyć 90% rzeczy zostawie tylko setup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: Okraść probowano bywa dlatego trzeba się pozbyć 90% rzeczy zostawie tylko setup 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: Okraść probowano bywa dlatego trzeba się pozbyć 90% rzeczy zostawie tylko setup Z czego mitomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exercises in futility 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 7 napisał: Okraść probowano bywa dlatego trzeba się pozbyć 90% rzeczy zostawie tylko setup a ty dalej nie czaisz co ja ci mowie, nie mam na mysli zjodziejow wlamywaczy tylko wplywowych ludzi , biznesmenow, zajmujacych posady w urzedach itd. ktorzy wiedza jak twoja sytuacja wyglada i dla nich twoje mieszkanko to latwy kasek do zagarniecia za bezcen, a ty jestes dla nich niedogodnoscia ktorej nalezy sie pozbyc.xD nie masz nikogo a samotnych ludzi jeeebieee, jeeebal i zawsze beedzie jeeebal system xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WIESLAW napisał: Z czego mitomanie No ja tu mam na 160tys majątku ale wynieść łatwo kilkanaście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, exercises in futility napisał: a ty dalej nie czaisz co ja ci mowie, nie mam na mysli zjodziejow wlamywaczy tylko wplywowych ludzi , biznesmenow, zajmujacych posady w urzedach itd. ktorzy wiedza jak twoja sytuacja wyglada i dla nich twoje mieszkanko to latwy kasek do zagarniecia za bezcen, a ty jestes dla nich niedogodnoscia ktorej nalezy sie pozbyc.xD nie masz nikogo a samotnych ludzi jeeebieee, jeeebal i zawsze beedzie jeeebal system xDDD No ale i tak nic nie mogę zrobić jeszcze dwa lata bo nie zamierzam płacić podatku W 2 lata mogę 4x inny mental jeszcze nabyć do pracy czy biznesu lub giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exercises in futility 1 Napisano 4 godziny temu powiem ci tyle tak cie zalatwia, pisma przyjda, nie odbierzesz albo oni zrobia tak ze odebrales choc nie odebrales, zaraz cos wyjdzie , oni potrafia zagmatwac.. tyle ci powiem ze niedlugo wypieeerdolisz z kwadratu, to sa ludzie co sie znaja na robocie i niejednego fraaajeera tak wysiudali z jego wlasnosci xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exercises in futility 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 7 napisał: No ale i tak nic nie mogę zrobić jeszcze dwa lata bo nie zamierzam płacić podatku W 2 lata mogę 4x inny mental jeszcze nabyć do pracy czy biznesu lub giełdzie oni nie beda z toba czekac 2 lata xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, exercises in futility napisał: powiem ci tyle tak cie zalatwia, pisma przyjda, nie odbierzesz albo oni zrobia tak ze odebrales choc nie odebrales, zaraz cos wyjdzie , oni potrafia zagmatwac.. tyle ci powiem ze niedlugo wypieeerdolisz z kwadratu, to sa ludzie co sie znaja na robocie i niejednego fraaajeera tak wysiudali z jego wlasnosci xDDD To już było i wygralem z nimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 4 godziny temu Adwokat kosztował 2500 taxi 500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exercises in futility 1 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: To już było i wygralem z nimi co ty teraz pieeerdolish xD 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: Adwokat kosztował 2500 taxi 500 bys na forum sie tym chwalil mitomanie oni by przekupili twojego adwokata za 2500 xDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, exercises in futility napisał: co ty teraz pieeerdolish xD bys na forum sie tym chwalil mitomanie oni by przekupili twojego adwokata za 2500 xDDDDDD Zagralem rekina gieldiwego akurat moje zarobki wzrosły do 25tys miesięcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exercises in futility 1 Napisano 4 godziny temu taxi 500 xDDD a gdzie w warszawie dojedziesz za 500?? mieszkasz w miescie stolecznym a na rozprawe czy do adwokata jechales gdzie do nowego dworu mazowieckiego ??? xDDD mitomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exercises in futility 1 Napisano 4 godziny temu to cie chyba taxowkarz wydymal jak turyste xDDD hahahahahahah stoleczniaka taxowkarz w stolycy wydymal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach