Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
exercises in futility

miewam ostatnio popieerrdolone sny a dzisiaj mialem deja vi co snilo mi sie z 2 lata temu

Polecane posty

2 lata temu mialem sen o miejscu w ktorym dzisiaj bylem,.

sa takie sny co zapamietalem do dzis i wiem ze to sie jeszcze zisci za kilka lat.

sa miejsca w tych snach. czesto egzotyczne, ale niestety dzieje sie w nich przemoc w tych snach

ja mialem ostatnio bekowy sen ze gram sobie w tenisa z iga swiatek a potem mielismy przerwe i dotykalismy sie za rece i czulem skore jej dloni a potem gralismy w tenisa stolowego i bylem zabujany bo jej dobrze szlo i mi tez BEKA CO ZA SEN JA PRDL ROTFL

1 minutę temu, BSDF0RALL napisał:

ja mialem ostatnio bekowy sen ze gram sobie w tenisa z iga swiatek a potem mielismy przerwe i dotykalismy sie za rece i czulem skore jej dloni a potem gralismy w tenisa stolowego i bylem zabujany bo jej dobrze szlo i mi tez BEKA CO ZA SEN JA PRDL ROTFL

ja mialem juz z 3 razy sen ze jade jakimis mostami z pojeeebanymi figurami gargulcow i nagle robi sie szaro i bardzo zimno i nachodzi mnie wielki niepokoj i czuje ze zaraz umre, juz z 3 razy mi sie snilo to samo. wiem ze to sie kiedys wydarzy w realu

kuurwa mialem jakis inny fajny sen niedawno ale nie zapisalem i zapomnialem juz

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować