WIESLAW 1 Napisano 4 godziny temu Błagam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 3 godziny temu Mi się marzy przeróbka ps4 pvo i nso jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: Mi się marzy przeróbka ps4 pvo i nso jeszcze Co robić boje się https://imgbox.com/aDhk0Vkl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pochwa w pochwie 7 napisał: Mi się marzy przeróbka ps4 pvo i nso jeszcze A mi się marzy Nimfetka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WIESLAW napisał: Co robić boje się Jeśli masz tam środki i potrzebujesz tego konta to wyrobić dowód osobisty i pokazać w placówce lub jakoś inaczej jak piszą Jak nie masz tam kasy i nie potrzebujesz konta to olac Ja mam z 16 banków nawet nie wiem czy coś trzeba aktualizacji dopiero po latach jak się zaloguje to widzę że coś się prujom A najlepszy był ing i chyba pko mi zamkneli konto po dwóch latach nieaktywnosci Alior mi kazał podpisać wyjaśnienie skąd mam tyle pieniędzy bez pracy wpisałem chyba rr + % i się podpisałem minimalist Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIESLAW 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 7 napisał: Jeśli masz tam środki i potrzebujesz tego konta to wyrobić dowód osobisty i pokazać w placówce lub jakoś inaczej jak piszą Jak nie masz tam kasy i nie potrzebujesz konta to olac Ja mam z 16 banków nawet nie wiem czy coś trzeba aktualizacji dopiero po latach jak się zaloguje to widzę że coś się prujom A najlepszy był ing i chyba pko mi zamkneli konto po dwóch latach nieaktywnosci Alior mi kazał podpisać wyjaśnienie skąd mam tyle pieniędzy bez pracy wpisałem chyba rr + % i się podpisałem minimalist Ja nie mogę wejść na to konto bo mi zablokowali dostęp po wpisaniu kilka razy złego hasła. Alior się pytał bo widzieli że kradniesz matce i przelewasz na swoje konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 7 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WIESLAW napisał: Ja nie mogę wejść na to konto bo mi zablokowali dostęp po wpisaniu kilka razy złego hasła. Alior się pytał bo widzieli że kradniesz matce i przelewasz na swoje konto Mieliśmy wspólne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach