Niburdiama 748 Napisano 4 godziny temu O deske serów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 4 godziny temu Marzę o spróbowaniu sera sulguni. Mniam, mniam. Na pewno jest pyszny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 21 Napisano 4 godziny temu A ja marze o sprobowaniu Twojej pachnacej farfeluny, slodki skarbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymczasowe Konto 10 Napisano 4 godziny temu Widzę, że Widmo dzielnie wyszkolił ameby i jego nauka w pociskaniu kłamstwa nie poszła w las Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Tymczasowe Konto napisał: Widzę, że Widmo dzielnie wyszkolił ameby i jego nauka w pociskaniu kłamstwa nie poszła w las Ale deska serów jest triggerem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 4 godziny temu No ok. Może to nie byle jaka deska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 71 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, BSDF0RALL napisał: A ja marze o sprobowaniu Twojej pachnacej farfeluny, slodki skarbie najpierw musialbys pokonac widmoki sryniczku do odwaznych swiat nalezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 21 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: najpierw musialbys pokonac widmoki sryniczku do odwaznych swiat nalezy Twoja farfelune tez bym sprobowal koteczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BSDF0RALL napisał: Twoja farfelune tez bym sprobowal koteczku Tylko deska serow moze stac na przeszkodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 21 Napisano 4 godziny temu najpierw zjem sery a potem farfelune :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 4 godziny temu Ja rozumiem wszystko, ale żeby o deske serów jojczeć cały temat o piesełach i kąsać to już niezrozumiałe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 21 Napisano 4 godziny temu jakich serow? i kto jojczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 671 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BSDF0RALL napisał: najpierw zjem sery a potem farfelune Gorszego określenia to jeszcze nie słyszałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 21 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Gorszego określenia to jeszcze nie słyszałam. a ja nie slyszalem, zeby czytanie czyich postow to bylo slyszenie :D chyba nie czytalas jak juz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 21 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Gorszego określenia to jeszcze nie słyszałam. Elcia, pragne smakowac Twej soczystej farfeluny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 671 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BSDF0RALL napisał: a ja nie slyszalem, zeby czytanie czyich postow to bylo slyszenie chyba nie czytalas jak juz Dobrze, a więc nie czytałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Dobrze, a więc nie czytałam. Smakowanie Twojej pieknej farfeluny to szczyt mych marzen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 559 Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, Niburdiama napisał: O deske serów ? Nie byle jakich serów, bo z Biedry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 671 Napisano 3 godziny temu Jeszcze łiła śmieszne okreslenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 71 Napisano 3 godziny temu sery tylko od jukonskich kóz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, BSDF0RALL napisał: jakich serow? i kto jojczy? A w topiku ktory sie zdematerializował. Chyba, że dlatego, że deska serów była za słona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 21 Napisano 3 godziny temu smakowalbym wasze lily dniami i nocami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Nie byle jakich serów, bo z Biedry Opowiesz mi tę wzruszającą historie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, BSDF0RALL napisał: najpierw zjem sery a potem farfelune Została tylko Luna. Farfe poszła pocieszyć Miecza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 21 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Niburdiama napisał: A w topiku ktory sie zdematerializował. Chyba, że dlatego, że deska serów była za słona aha rozumiem :D fajnie jak sa klotnie, gorzej jak wpadna admini i banuja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Niburdiama napisał: Została tylko Luna. Farfe poszła pocieszyć Miecza a kim jest Luna? i kim sa Farfe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BSDF0RALL napisał: aha rozumiem fajnie jak sa klotnie, gorzej jak wpadna admini i banuja xD Troche dziwne klimaty zastałam. A może odzwyczaiłam się wsrod ludzi na żywo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 748 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BSDF0RALL napisał: a kim jest Luna? i kim sa Farfe? Luna to Ci po jednej stronie deski, a Farfe to tamci po drugiej. Jak w Romeo i Julii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 21 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Niburdiama napisał: Troche dziwne klimaty zastałam. A może odzwyczaiłam się wsrod ludzi na żywo? ja juz nie mam w ogole checi wychodzic do ludzi na zewnatrz, siedze tylko w domu a jak gdzies wychodze to tam gdzie nie ma ludzi i zyje xD Edytowano 3 godziny temu przez BSDF0RALL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BSDF0RALL 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Niburdiama napisał: Luna to Ci po jednej stronie deski, a Farfe to tamci po drugiej. Jak w Romeo i Julii Haha, ale bym Lunie I farfe smakowal lily :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach