Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Niburdiama

Ale o co w ogóle chodzi?

Polecane posty

Przed chwilą, BSDF0RALL napisał:

ja nie mam w ogole checi wychodzic do ludzi na zewnatrz, siedze tylko w domu a jak gdzies wychodze to tam gdzie nie ma ludzi i zyje xD

Ja wprost przeciwnie, zażyłam swieżego powietrza wsrod ludzi na żywo, a tu zastałam serowe klimaty  

Przed chwilą, Niburdiama napisał:

Ja wprost przeciwnie, zażyłam swieżego powietrza wsrod ludzi na żywo, a tu zastałam serowe klimaty  

ja zazywam swiezego powietrza glownie z dala od ludzi i samochodow :D

Historia z deska jest prosta: Miecz pisze deska serów, kazdy normalny wie co ma myśli, Widmok jednak widzi to jako goude z biedronki na desce. I jedzie z tą swoją ignorancja i głupota latami - zawsze kilka osób to przecież łyknie 😎

Clear?

• Like 1

ja zazywam swiezego powietrza glownie z dala od ludzi i samochodow 😄

I straciłam dziś forumowego przyjaciela tzn. właściwie nie straciłam, bo okazało się dziś, że chyba nigdy nim nie był i napisal, że mnie nie lubi 😕

I straciłam dziś forumowego przyjaciela tzn. właściwie nie straciłam, bo okazało się dziś, że chyba nigdy nim nie był i napisal, że mnie nie lubi 😕

chodzi o Promyczka?

1 minutę temu, Maryyyś_/ napisał:

Historia z deska jest prosta: Miecz pisze deska serów, kazdy normalny wie co ma myśli, Widmok jednak widzi to jako goude z biedronki na desce. I jedzie z tą swoją ignorancja i głupota latami - zawsze kilka osób to przecież łyknie 😎

Clear?

Ok. Po prostu nie przepadają za swoim towarzystwem. 

chodzi o Promyczka?

O Mieczyka 😩 to już koniec 😩 zamknał sie w sobie. 😕

Edytowano przez Niburdiama

Nigdy nie wiem o co biega z deską serów od Miecza🤔

1 minutę temu, Niburdiama napisał:

O Mieczyka 😩 to już koniec 😩 zamknał sie w sobie. 😕

aa no juz nie pierwszy raz widzialem go jak sie czepial czy rzucal, juz chyba z kilka miechow temu jak z kims pisalem w nocy albo nad ranem, to on wpadl i sie czepial i zaczepial ;/

2 minuty temu, KittyD napisał:

Nigdy nie wiem o co biega z deską serów od Miecza🤔

Ciekawe co na to dziewczyny z ero...? 

Kleopatra NIburdiama, slyszalas o czyms takim jak whitewashing wczesniej, bo ja nie xD

LOL <@Porter> [Urban] whitewashing - When a [lactating] woman sticks her [nipple] into a
                man's asshole and [squirts] her milk into it.

Edytowano przez BSDF0RALL

Ja ro w sumie też nie wiem o co chodzi z tą deską serów. Ale widmok tak ma, nie doczyta do końca, dołoży coś wymyślone, ulepi z tego jakieś hasełko i później powtarza je 1000 razy aż każdy na forum nauczy się na pamięć.

• Thanks 2

5 minut temu, Niburdiama napisał:

Spytaj Promysia o kaczkę, będziesz miała kolejna osobe i historie 😎

• Thanks 1

2 minuty temu, BSDF0RALL napisał:

aa no juz nie pierwszy raz widzialem go jak sie czepial czy rzucal, juz chyba z kilka miechow temu jak z kims pisalem w nocy albo nad ranem, to on wpadl i sie czepial i zaczepial ;/

Czytałam o tych popisach, ale nie wierzyłam jak w kwiat paproci. A tu nagle ni stad ni zowąd wyskoczył jak Filip z konopii i powiedzial, że nikt ze mną tu nie rozmawia i jestem be. Ale co to ma wspolnego z deska serów? 😎 przecież nie ugryzłam ani kęsa 😎

Przed chwilą, Maryyyś_/ napisał:

Spytaj Promysia o kaczkę, będziesz miała kolejna osobe i historie 😎

Tu wszystko może być triggerem? 😁 deski, wanne, kaczki? 🤣 niech mnie ktoś uszczypnie 😆

Ale to chyba pytanie do promyczka ocb z deska serów? Bo to chyba on ma ból dupy nikt inny ? Podejrzewam że po prostu ten prymityw nie kojarzy tego konceptu, więc śmieje się jak głupi do sera. Nikogo innego ta historia nie grzeje tylko promyczka od pozyskiwania śliwek. Więc pytaj u źródeł nibambama 😉

Edytowano przez aaaaaaaaa
  • Thanks 1

3 minuty temu, Niburdiama napisał:

Czytałam o tych popisach, ale nie wierzyłam jak w kwiat paproci. A tu nagle ni stad ni zowąd wyskoczył jak Filip z konopii i powiedzial, że nikt ze mną tu nie rozmawia i jestem be. Ale co to ma wspolnego z deska serów? 😎 przecież nie ugryzłam ani kęsa 😎

tutaj duzo takich jest, mi np od kilku miesiecy ciagle pisza, ze robie looda za jeedzenie, daje duupy za dach nad glowa, ze mam alfonsa, jestem meska prostytutka, chory psychicznie itp. itd. ze w ogole jestem zjeebany i w ogole

1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał:

Ale to chyba pytanie do promyczka ocb z deska serów? Bo to chyba on ma ból dupy? Podejrzewam że po prostu ten prymityw nie kojarzy tego konceptu, więc śmieje się jak głupi do sera. Nikogo innego ta historia nie grzeje tylko promyczka od pozyskiwania śliwek. Więc pytaj u źródeł nibambama 😉

Ogólnie to ta deska serów zrobiła mi dzień 🤣 dorosły chłop zdenerwował się o heheszki z deski serów 😎

A gdzie promynio i co robił przez 20 stron poprzedniego tematu?

Temat znikł w czelusciach. 

Ogólnie to ta deska serów zrobiła mi dzień 🤣 dorosły chłop zdenerwował się o checheszki z deski serów 😎

Nie ,to raczej dorosły chłop podniecił się że ktoś miał do czynienia z deską serów i pjerdoli o tym 15 lat, bo u niego na Podlasiu tak sie nie je więc jak czegoś nie znasz to zawsze możesz to wyśmiać 😉. Ale widzę że każdy ma swój sposób interpretacji 😉 

Temat znikł w czelusciach. 

Ale nie widziałam żeby promyczek się udzielał? Zostawił was gracje na pożarcie? Ojej to takie w ogóle nie w stylu szarmanckiego promyczka 😄

2 minuty temu, BSDF0RALL napisał:

tutaj duzo takich jest, mi np od kilku miesiecy ciagle pisza, ze robie looda za jeedzenie, daje duupy za dach nad glowa, ze mam alfonsa, jestem meska prostytutka, chory psychicznie itp. itd. ze w ogole jestem zjeebany i w ogole

Widocznie nie warto sie tym przejmować 😎

Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał:

Ale nie widziałam żeby promyczek się udzielał? Zostawił was gracje na pożarcie? Ojej to takie w ogóle nie w stylu szarmanckiego promyczka 😄

Czy na pożarcie? Ja tam nic tu do nikogo nie mam, a lubie kulturalne dyskusje na forum o desce serow i kawie 😁

Nie ,to raczej dorosły chłop podniecił się że ktoś miał do czynienia z deską serów i pjerdoli o tym 15 lat, bo u niego na Podlasiu tak sie nie je więc jak czegoś nie znasz to zawsze możesz to wyśmiać 😉. Ale widzę że każdy ma swój sposób interpretacji 😉 

Dokładnie, Nibumbusia znowu nie zrozumiała. Bo nie chce 😉

4 minuty temu, aaaaaaaaa napisał:

Można i tak to interpretowac. Ale jesli ktoś faktycznie smakował deski serów to chyba nie ma powodu sie unosic? 😁

Ale to w koncu na Podlasiu, w Krakowie czy Wawie, bo co nick to inna interpretacja 😁

14 minut temu, Niburdiama napisał:

Ciekawa puenta. Taka zupełnie nie biorąca pod uwagę zyebania promyczka. Myślałaś kiedyś o pracy w PR?

Przed chwilą, Maryyyś_/ napisał:

Dokładnie, Nibumbusia znowu nie zrozumiała. Bo nie chce 😉

Ona doskonale rozumie 😉

6 minut temu, BSDF0RALL napisał:

Oni tylko powtarzają to, co sam napisałeś. 😅

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się