Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RymCymXX

ale sie ciesze, ze popisalem dzisiaj z klaudiusz, jeee!! uuu!! :PP

Polecane posty

6 godzin temu, Pochwa w pochwie 8 napisał:

Coraz bardziej myślę że Klaudiusz ma 100kg miłości do zaoferowania 

Az chce sie zyc B)

niedlugo sie cieplo ubieram i ide zaliczyc kapiel w bajorku, trzeba troche plecy rozprostowac i kosci rozruszac xD

pravik pisal, ze klaudiusz wazy 150kg xD

100kg milosci + 50kg masy xD

wzialbym tez ze soba dwa komputery i poszedl do pubu albo do warwick i tam w pubie kawka i komputery, ale dobrze mi w domu samemu xD

sam nie wiem co robic xD ale bajorek musze zaliczyc, bo lubie sie myc tam w tej zimnej wodzie, potem nieziemsko pachnie ode mnie, jeszcze jak sie wypsikam perfumami to jest kosmos xD

jak mysle o Leo to mi smutno i placze

a jak mysle o Klaudiuszu to mam chec skakac po scianach z radosci xD

a czemu hejtujesz klaudiusza, klaudiusz to piekna dziewczyna, szczupla bardzo

ja musze zaliczyc niedlugo kapiel w bajorku wiec na razie odchodze, zegnajcie, a jeszcze musze cos zrobic na laptopie, pozniej moze popisze, bo chce isc sie wykapac w lodowatej wodzie i umyc, pa

16 minut temu, RymCymXX napisał:

to kurdupel jestes jak 170cm tylko masz

No nie wiem, ale szeroki jestem

no to spoko, w sumie to ja nie wiem co ci ludzie tak sie przyyjebali do niskich, ze tylko 180cm+ to taka dyskrminacja

ja prdl w necie na laptopie pisze do mnie z 5 osob, kot miauczy ze chce isc na dwor zaraz mnie chooy strzeli ja pieerdole, chyba jednak musze isc do tego bajorka jak najszybciej sie wyciszyc i zrelaksowac, bo jestem rozdrazniony, wczoraj za duzo kawy wjeechalo hahah XD

na chwile sie wylogowuje wpadne pozniej nara XD

Edytowano przez RymCymXX

Ja bym nie mógł się kąpać teraz, nigdy w życiu. Jak widzę typa 185 cm, to mi zazdroszczę. Chciałbym wzbudzać strach swoją posturą u innych samocow, a nie tylko śmiech. Nie chce być kurduplem, dlatego podciągam się na drążku, podobno można się rozciągnąć od tego 2-3 cm, zawsze coś.

heh

nie no jest przejeebane ale siedzenie w domu przy kompie jak otwarte okna jest jeszcze gorsze

na szczescie mam tak, ze jak sie ubiore lekko i szybko maszeruje to zaraz mi goraco sie robi xD

a w wodzie lodowatej w lesie jak sobie siedze i patrze w niebo to jest piekna faza 😄 ja sie juz przyzwyczailem do tych temperatur 😄

a potem sie myje mydelkami i znowu hop do wody 😄

a potem jak wracam do domu to jestem taki pachnacy i swiezy ze szok, a jeszcze sie psikam wtedy perfumami i w calym domu jeebie 😄

ja tam mam tak samo z wlosami, wczoraj za 6.50 funtow kupilem sobie jakis olejek z rozmarynu i podobnod obre na wlosy, dlatego niedlugo musze isc do bajorka sie umyc mydelkami i potem aplikuije sobie olejek z rozmarynu tez niezle pachnie

i potem siedze sobie taki swiezy i pachnacy przed komputerem slucham muzyki i fajnie jest 😄

25 minut temu, RymCymXX napisał:

no to spoko, w sumie to ja nie wiem co ci ludzie tak sie przyyjebali do niskich, ze tylko 180cm+ to taka dyskrminacja

jak dla mnie to miedzy typami 170 a 180 nie ma az takiej wielkiej roznicy tak samo jak miedzy laskami 160 czy 170 bo chyba chodzi o proporcje, ale wysocy faceci ktorzy jedyne co maja to wzrost i np. brzydka chamska morde lubia obrazac nizszych od siebie xd

moj chrzestny jest glowe nizszy ode mnie, a mowil mi ostatnio ze na powodzenie nie narzeka xD

Edytowano przez RymCymXX

z miesiac temu sobie sciagnalem film wielki wloczega z tym louis de fuiness i 5GB zajmuje prawie caly film, bo to jakas dobra jakosc, z napisami angielskimi chce sobie dzisiaj wieczorem obejrzec na tym telewizorze LG 70 cali co tutaj mam i soundbar niezly, wiec chyba sobie wylacze komputery i telefony i sobie obejrze ogladalem ten film jak bylem malym dzieckiem i mi sie podobal, a potem plakalem ze juz sie skonczyl xD ciekawe czy dzisiaj tez bede plakal

bedzie fajnie

ogolnie chce sobie kupic raspberry pi zeby sie uczyc plan9

niedlugo chyba zaczne sie uczyc jak sobie miec serwery z lokalnych maszyn i bede mial serwer na vps i server na swoich laptopach xD

raspberry pi chyba zre tylko 3W jakos wiec tyle co nic, moze dzialac 24/7 xD i serwery xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się