RymCymXX 3 Napisano 4 Listopad 6 godzin temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Coraz bardziej myślę że Klaudiusz ma 100kg miłości do zaoferowania Az chce sie zyc B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 4 Listopad niedlugo sie cieplo ubieram i ide zaliczyc kapiel w bajorku, trzeba troche plecy rozprostowac i kosci rozruszac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 4 Listopad pravik pisal, ze klaudiusz wazy 150kg xD 100kg milosci + 50kg masy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 4 Listopad wzialbym tez ze soba dwa komputery i poszedl do pubu albo do warwick i tam w pubie kawka i komputery, ale dobrze mi w domu samemu xD sam nie wiem co robic xD ale bajorek musze zaliczyc, bo lubie sie myc tam w tej zimnej wodzie, potem nieziemsko pachnie ode mnie, jeszcze jak sie wypsikam perfumami to jest kosmos xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 4 Listopad jak mysle o Leo to mi smutno i placze a jak mysle o Klaudiuszu to mam chec skakac po scianach z radosci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 130 Napisano 4 Listopad Laska 48 kg, druga 90, która wybieracie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 4 Listopad ty jestes laska wazaca 90kg, malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 130 Napisano 4 Listopad Zaraz wejdę na wagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 4 Listopad a czemu hejtujesz klaudiusza, klaudiusz to piekna dziewczyna, szczupla bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 130 Napisano 4 Listopad 88 kg mięśni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 130 Napisano 4 Listopad I 164cm, prawie 170 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 4 Listopad ja musze zaliczyc niedlugo kapiel w bajorku wiec na razie odchodze, zegnajcie, a jeszcze musze cos zrobic na laptopie, pozniej moze popisze, bo chce isc sie wykapac w lodowatej wodzie i umyc, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 4 Listopad to kurdupel jestes jak 170cm tylko masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 130 Napisano 4 Listopad 16 minut temu, RymCymXX napisał: to kurdupel jestes jak 170cm tylko masz No nie wiem, ale szeroki jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 4 Listopad no to spoko, w sumie to ja nie wiem co ci ludzie tak sie przyyjebali do niskich, ze tylko 180cm+ to taka dyskrminacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 4 Listopad (edytowany) ja prdl w necie na laptopie pisze do mnie z 5 osob, kot miauczy ze chce isc na dwor zaraz mnie chooy strzeli ja pieerdole, chyba jednak musze isc do tego bajorka jak najszybciej sie wyciszyc i zrelaksowac, bo jestem rozdrazniony, wczoraj za duzo kawy wjeechalo hahah XD na chwile sie wylogowuje wpadne pozniej nara XD Edytowano 4 Listopad przez RymCymXX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 130 Napisano 4 Listopad Ja bym nie mógł się kąpać teraz, nigdy w życiu. Jak widzę typa 185 cm, to mi zazdroszczę. Chciałbym wzbudzać strach swoją posturą u innych samocow, a nie tylko śmiech. Nie chce być kurduplem, dlatego podciągam się na drążku, podobno można się rozciągnąć od tego 2-3 cm, zawsze coś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 4 Listopad heh nie no jest przejeebane ale siedzenie w domu przy kompie jak otwarte okna jest jeszcze gorsze na szczescie mam tak, ze jak sie ubiore lekko i szybko maszeruje to zaraz mi goraco sie robi xD a w wodzie lodowatej w lesie jak sobie siedze i patrze w niebo to jest piekna faza ja sie juz przyzwyczailem do tych temperatur a potem sie myje mydelkami i znowu hop do wody a potem jak wracam do domu to jestem taki pachnacy i swiezy ze szok, a jeszcze sie psikam wtedy perfumami i w calym domu jeebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 4 Listopad nie ma czego zazdroscic, ja tam wyy...e mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 4 Listopad ja tam mam tak samo z wlosami, wczoraj za 6.50 funtow kupilem sobie jakis olejek z rozmarynu i podobnod obre na wlosy, dlatego niedlugo musze isc do bajorka sie umyc mydelkami i potem aplikuije sobie olejek z rozmarynu tez niezle pachnie i potem siedze sobie taki swiezy i pachnacy przed komputerem slucham muzyki i fajnie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 84 Napisano 4 Listopad 25 minut temu, RymCymXX napisał: no to spoko, w sumie to ja nie wiem co ci ludzie tak sie przyyjebali do niskich, ze tylko 180cm+ to taka dyskrminacja jak dla mnie to miedzy typami 170 a 180 nie ma az takiej wielkiej roznicy tak samo jak miedzy laskami 160 czy 170 bo chyba chodzi o proporcje, ale wysocy faceci ktorzy jedyne co maja to wzrost i np. brzydka chamska morde lubia obrazac nizszych od siebie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 4 Listopad (edytowany) moj chrzestny jest glowe nizszy ode mnie, a mowil mi ostatnio ze na powodzenie nie narzeka xD Edytowano 4 Listopad przez RymCymXX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 4 Listopad z miesiac temu sobie sciagnalem film wielki wloczega z tym louis de fuiness i 5GB zajmuje prawie caly film, bo to jakas dobra jakosc, z napisami angielskimi chce sobie dzisiaj wieczorem obejrzec na tym telewizorze LG 70 cali co tutaj mam i soundbar niezly, wiec chyba sobie wylacze komputery i telefony i sobie obejrze ogladalem ten film jak bylem malym dzieckiem i mi sie podobal, a potem plakalem ze juz sie skonczyl xD ciekawe czy dzisiaj tez bede plakal bedzie fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 4 Listopad ogolnie chce sobie kupic raspberry pi zeby sie uczyc plan9 niedlugo chyba zaczne sie uczyc jak sobie miec serwery z lokalnych maszyn i bede mial serwer na vps i server na swoich laptopach xD raspberry pi chyba zre tylko 3W jakos wiec tyle co nic, moze dzialac 24/7 xD i serwery xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 4 Listopad fajnego mam kumpla? FOTO https://i.ibb.co/Gx3ftKT/20241104-211820.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 288 Napisano 5 Listopad Dnia 4.11.2024 o 12:04, malowany napisał: Ja bym nie mógł się kąpać teraz, nigdy w życiu. Jak widzę typa 185 cm, to mi zazdroszczę. Chciałbym wzbudzać strach swoją posturą u innych samocow, a nie tylko śmiech. Nie chce być kurduplem, dlatego podciągam się na drążku, podobno można się rozciągnąć od tego 2-3 cm, zawsze coś. Mogę ci odpalić 5 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach