Juan Veron 0 Napisano 18 godzin temu Robię sobie rozpiskę na co będę mógł sobie pozwolić i wychodzi mi że będę miał dziennie do dyspozycji 30 zł jeżeli chodzi o jedzenie czy za taką kwotę da się cały dzień przeżyć dodam że jem śniadanie , coś w pracy, obiad i kolację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 18 godzin temu ja potrafie przezyc za 0zl i to caly tydzien wiec co to 30zl na jeden dzien, to luksus odchodze nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 70 Napisano 16 godzin temu użytkownik leżak pisał, że 50 zł starcza mu na tydzień życia... nie mam pojęcia jak, ale ponoć to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 689 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Rym Cym + napisał: użytkownik leżak pisał, że 50 zł starcza mu na tydzień życia... nie mam pojęcia jak, ale ponoć to prawda Tak tylko że wiesz o tym że on tak żyjąc mocno przepłaci zdrowiem własnym w przyszłości, jedząc tylko i wyłącznie chleb tostowy i nie pijąc w ogóle wody tylko kilka filiżanek kawy odbije mu się to w przyszłości na zdrowiu i to bardzo, a jak kiedyś wyląduje w szpitalu a wiadomo ubezpieczenia nie ma i go za to podlicza to komornik na nim siądzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WŁODZIMIERZ 5 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Tak tylko że wiesz o tym że on tak żyjąc mocno przepłaci zdrowiem własnym w przyszłości, jedząc tylko i wyłącznie chleb tostowy i nie pijąc w ogóle wody tylko kilka filiżanek kawy odbije mu się to w przyszłości na zdrowiu i to bardzo, a jak kiedyś wyląduje w szpitalu a wiadomo ubezpieczenia nie ma i go za to podlicza to komornik na nim siądzie... Elcia jakbyś nie miała 800+ i alimentów to też byś musiała żyć tak jak Leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 689 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, WŁODZIMIERZ napisał: Elcia jakbyś nie miała 800+ i alimentów to też byś musiała żyć tak jak Leżak Nie, ja nie jem chleba tostowego i pije codziennie około 2 litrów wody, poza tym główna różnica pomiędzy nami jest taka że ja się pracy nie boje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bekatransa 3 Napisano 16 godzin temu 19 minut temu, Rym Cym + napisał: użytkownik leżak pisał, że 50 zł starcza mu na tydzień życia... nie mam pojęcia jak, ale ponoć to prawda Na żywności się nie oszczędza bo można w przyszłośći nabawić się różnych chorób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 70 Napisano 16 godzin temu 29 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Tak tylko że wiesz o tym że on tak żyjąc mocno przepłaci zdrowiem własnym w przyszłości, jedząc tylko i wyłącznie chleb tostowy i nie pijąc w ogóle wody tylko kilka filiżanek kawy odbije mu się to w przyszłości na zdrowiu i to bardzo, a jak kiedyś wyląduje w szpitalu a wiadomo ubezpieczenia nie ma i go za to podlicza to komornik na nim siądzie... ja mu to pisałem, kiedyś szynszyla i wiele innych osób... pamiętam jak pisałem mu, że niespłukiwanie kupy doprowadzi nie do oszczędności wody, a do problemów bo zatka sobie instalację i co... nie słuchał, a skończyło się zalaniem sąsiadki XD uparty jak osioł typ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 70 Napisano 15 godzin temu 25 minut temu, WŁODZIMIERZ napisał: Elcia jakbyś nie miała 800+ i alimentów to też byś musiała żyć tak jak Leżak napisał typ od 11 lat bezrobotny podkradający mamie pieniądze z portmonetki na alkohol najtańszy XD 33 lata zero oszczędności, nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 689 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Rym Cym + napisał: napisał typ od 11 lat bezrobotny podkradający mamie pieniądze z portmonetki na alkohol najtańszy XD 33 lata zero oszczędności, nic... Jedzący w kółko kartofle albo to co znajdzie w koszach za Dino... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 689 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Rym Cym + napisał: ja mu to pisałem, kiedyś szynszyla i wiele innych osób... pamiętam jak pisałem mu, że niespłukiwanie kupy doprowadzi nie do oszczędności wody, a do problemów bo zatka sobie instalację i co... nie słuchał, a skończyło się zalaniem sąsiadki XD uparty jak osioł typ Z tym nie spłukiwaniem wody to już całkiem jakaś porażka, albo ta jego ciocia która sra do siatki żeby zaoszczędzić. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rym Cym + 70 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Z tym nie spłukiwaniem wody to już całkiem jakaś porażka, albo ta jego ciocia która sra do siatki żeby zaoszczędzić. ciekawa rodzinka... taka nietypowa jak Adamsowie XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 689 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Rym Cym + napisał: ciekawa rodzinka... taka nietypowa jak Adamsowie XD Oryginalna napewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WŁODZIMIERZ 5 Napisano 15 godzin temu 14 minut temu, Rym Cym + napisał: napisał typ od 11 lat bezrobotny podkradający mamie pieniądze z portmonetki na alkohol najtańszy XD 33 lata zero oszczędności, nic... Ty masz 2000 zł oszczędności które dostałeś na komunie szympansie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WŁODZIMIERZ 5 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 14 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Jedzący w kółko kartofle albo to co znajdzie w koszach za Dino... Jakoś trzeba sobie radzić.Mi państwo pieniędzy nie daje madko 800+ Edytowano 15 godzin temu przez WŁODZIMIERZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 689 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, WŁODZIMIERZ napisał: Jakoś trzeba sobie radzić.Mi państwo nie daje madko 800+ Nie chce mi się pisać codziennie tego samego szczerbatku, ja wiem że mi zazdrościsz wszystkiego czego tylko się da ale pamiętaj że ta zazdrość i hejtowanie nie doprowadzi cię do niczego dobrego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WŁODZIMIERZ 5 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie chce mi się pisać codziennie tego samego szczerbatku, ja wiem że mi zazdrościsz wszystkiego czego tylko się da ale pamiętaj że ta zazdrość i hejtowanie nie doprowadzi cię do niczego dobrego. Tak szczególnie braku seksu ci zazdroszczę najbardziej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 689 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, WŁODZIMIERZ napisał: Tak szczególnie braku seksu ci zazdroszczę najbardziej hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 15 godzin temu (edytowany) elcia jakby uprawiala seeks to juz by w 3 ciazy byla chyba ze jest bezplodna albo jej facet bezplodny xd odchodzimy na zawsze zegnajcie Edytowano 15 godzin temu przez RymCymXX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juan Veron 0 Napisano 14 godzin temu Ludzie wróćcie do tematu, czy uważacie, że za 30zł za radę dziennie przeżyć jeśli chodzi o jedzenie? ps. tak wiem, że da rade jak kupie najgorsze i najtansze gowno, ale tak jakby człowiek w miare normalnie chcial się odzywiac i te 3-4 posiłki? jest to możliwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 94 Napisano 14 godzin temu Starczy jedynie na pół litra cytrynowki, ja bym przeżył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WŁODZIMIERZ 5 Napisano 14 godzin temu 18 minut temu, Juan Veron napisał: Ludzie wróćcie do tematu, czy uważacie, że za 30zł za radę dziennie przeżyć jeśli chodzi o jedzenie? ps. tak wiem, że da rade jak kupie najgorsze i najtansze gowno, ale tak jakby człowiek w miare normalnie chcial się odzywiac i te 3-4 posiłki? jest to możliwe? da rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano 14 godzin temu No nafull wypasie z torcikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Tak tylko że wiesz o tym że on tak żyjąc mocno przepłaci zdrowiem własnym w przyszłości, jedząc tylko i wyłącznie chleb tostowy i nie pijąc w ogóle wody tylko kilka filiżanek kawy odbije mu się to w przyszłości na zdrowiu i to bardzo, a jak kiedyś wyląduje w szpitalu a wiadomo ubezpieczenia nie ma i go za to podlicza to komornik na nim siądzie... Już jem zwykły kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WŁODZIMIERZ 5 Napisano 13 godzin temu 43 minuty temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Już jem zwykły kochanie NA ZWYKŁY CIE NIE STAĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano 13 godzin temu 10 minut temu, WŁODZIMIERZ napisał: NA ZWYKŁY CIE NIE STAĆ Zwykły jest tańszy o prawie 50gr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juan Veron 0 Napisano 11 godzin temu Ja nie mówię o śmieciowym żarciu, wiadomo, ze ogólnie dałoby radę przeżyc za 30zł dziennie jedzeniowo, ale ja nie mam na myśli kupowania najtańszego chleba, wędliny która chodzi i jajek za 45groszy, które przypominają bombe smierdzącą. Tylko normalnie jedzenie: śniadanie (w moim wykonaniu shake protienowy białko + płatki owsiane + masło orzechowe), w pracy przynajmniej 2 bułki z jakąś wędliną, do tego jabłko, banan, pomidor, po pracy normalny obiad w stylu mięso-ziemniak-surówka i jeszcze kolacja coś w stylu jajka/ryba/warzywa. Czy taki zestaw jest możliwy za 30zł dziennie, jeśli się to umiejętnie rozporządzi? wiadomo, że to działa tak, że dzisiaj kupisz rzeczy za 100zł, ale potem na tym ciągniesz 2-3 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 576 Napisano 11 godzin temu 33 minuty temu, Juan Veron napisał: Ja nie mówię o śmieciowym żarciu, wiadomo, ze ogólnie dałoby radę przeżyc za 30zł dziennie jedzeniowo, ale ja nie mam na myśli kupowania najtańszego chleba, wędliny która chodzi i jajek za 45groszy, które przypominają bombe smierdzącą. Tylko normalnie jedzenie: śniadanie (w moim wykonaniu shake protienowy białko + płatki owsiane + masło orzechowe), w pracy przynajmniej 2 bułki z jakąś wędliną, do tego jabłko, banan, pomidor, po pracy normalny obiad w stylu mięso-ziemniak-surówka i jeszcze kolacja coś w stylu jajka/ryba/warzywa. Czy taki zestaw jest możliwy za 30zł dziennie, jeśli się to umiejętnie rozporządzi? wiadomo, że to działa tak, że dzisiaj kupisz rzeczy za 100zł, ale potem na tym ciągniesz 2-3 dni Jesz konkretne rzeczy i one mają określoną cenę - chyba umiesz wykonać podstawowe wyliczenia. Będziesz wiedział czy jesteś w stanie czy nie, wyżywić siebie za 30 zł. Umiejętne czy nie rozporządzanie w ogóle nie ma tu znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 91 Napisano 10 godzin temu 23 minuty temu, parabatai napisał: Jesz konkretne rzeczy i one mają określoną cenę - chyba umiesz wykonać podstawowe wyliczenia. Będziesz wiedział czy jesteś w stanie czy nie, wyżywić siebie za 30 zł. Umiejętne czy nie rozporządzanie w ogóle nie ma tu znaczenia. Dzień dobry Ciężko obliczyć jak ma się kobietę, a ona dba o mężczyznę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 576 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Dzień dobry Ciężko obliczyć jak ma się kobietę, a ona dba o mężczyznę Chyba dobry wieczór chyba że jesteś wampirem Czyli nie można za bardzo dbać o faceta bo się chłopina w rozwoju cofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach