ferrytyna 17 Napisano 7 godzin temu Da się na spokojnie jeśli nie idzie się do knajpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 581 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Kanapki zrobić w kształcie serduszek i będzie romantycznie I co, gryziesz przeżuwasz i połykasz między kolejnymi pchnięciami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 94 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, parabatai napisał: I co, gryziesz przeżuwasz i połykasz między kolejnymi pchnięciami W trakcie jedzenia można przyjąć pozycję na jeźdźca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 1 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, Tajemniczy On napisał: Hahahaha no właśnie ile można źreć Może kawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 94 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pearl napisał: Może kawy? Nie, dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 1 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Nie, dziękuję. Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 581 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Tajemniczy On napisał: W trakcie jedzenia można przyjąć pozycję na jeźdźca Spoko, ale ja nadal nie widzę jakbyś miał w trakcie te kanapki wcinać... No kuźwa bez szans, udławiłbyś się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 94 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, parabatai napisał: Spoko, ale ja nadal nie widzę jakbyś miał w trakcie te kanapki wcinać... No kuźwa bez szans, udławiłbyś się W tym czasie kiedy kobieta dochodziła by do siebie po orgazmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 581 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: W tym czasie kiedy kobieta dochodziła by do siebie po orgazmie Czyli po, nie w trakcie Ty to jednak masz spust, na rozgrzewkę schabowy a na finał kanapki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 581 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Tajemniczy On napisał: W tym czasie kiedy kobieta dochodziła by do siebie po orgazmie To jagodę czy borówkę z pępka swej damy byś wciągnął? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 94 Napisano 6 godzin temu 26 minut temu, parabatai napisał: Czyli po, nie w trakcie Ty to jednak masz spust, na rozgrzewkę schabowy a na finał kanapki A skąd wiesz jaki mam spust? Przecież nie było mowy o nim 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 94 Napisano 6 godzin temu 26 minut temu, parabatai napisał: To jagodę czy borówkę z pępka swej damy byś wciągnął? Taki mały owoc? Myślałem o arbuzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 581 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Taki mały owoc? Myślałem o arbuzie No to wybranka chyba zamiast pępka ma krater Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 94 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, parabatai napisał: No to wybranka chyba zamiast pępka ma krater Jak się odpowiednio popieścić to i się zmieści 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 581 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: A skąd wiesz jaki mam spust? Przecież nie było mowy o nim Ja o spuście żołądkowo jelitowym prawiłam, Ty mnie za słówka już tak nie łap swoją drogą ciężko dojść skoro jest się podduszanym kanapkami w trakcie,.. To nie seks, to walka o przetrwanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 5 godzin temu Boze jakie dialogi. Chyba gorsze od Wojtka w wannie. To ma być flirt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 581 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Jak się odpowiednio popieścić to i się zmieści Ale ze arbuz do pępka?? No to już nie jest umiejętne pieszczenie, to są kuźwa czary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 581 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: To ma być flirt? Nie. Skąd w ogóle pomysł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, parabatai napisał: Nie. Skąd w ogóle pomysł? Kto normalny pieści aż się zmieści arbuzem? Wirtuoz słowa? Wojtek z wanny był bardziej romantyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 581 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: Kto normalny pieści aż się zmieści arbuzem? Wirtuoz słowa? Wojtek z wanny był bardziej romantyczny. Z tą różnicą że nikt tu nawet nie próbuje być romantyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 94 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, parabatai napisał: Ja o spuście żołądkowo jelitowym prawiłam, Ty mnie za słówka już tak nie łap swoją drogą ciężko dojść skoro jest się podduszanym kanapkami w trakcie,.. To nie seks, to walka o przetrwanie W zasadzie to wolał bym za coś innego złapać, a nie za słówka Wszystko da się zrobić tylko czasami ogórek z kanapki spadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 94 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, parabatai napisał: Ale ze arbuz do pępka?? No to już nie jest umiejętne pieszczenie, to są kuźwa czary Słuchaj są na tym świecie rzeczy które nawet fiziologom się nie śniły Moje dłonie sprawiają cuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 581 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: W zasadzie to wolał bym za coś innego złapać, a nie za słówka Wszystko da się zrobić tylko czasami ogórek z kanapki spadnie Hahahaha to tak się tłumaczy podejrzane plamy na spodniach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 581 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Słuchaj są na tym świecie rzeczy które nawet fiziologom się nie śniły Moje dłonie sprawiają cuda A zamienić wodę w wino umiesz? To z czym do ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 5 godzin temu 34 minuty temu, Tajemniczy On napisał: A skąd wiesz jaki mam spust? Przecież nie było mowy o nim 1 minutę temu, parabatai napisał: A zamienić wodę w wino umiesz? To z czym do ludzi Kiedy sie bzykniecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 5 godzin temu Chciałam się dowiedzieć czy da się przeżyć za 30zl i znowu się nabrałam - bo tu 5 stron waszych wypocin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 581 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, ferrytyna napisał: Chciałam się dowiedzieć czy da się przeżyć za 30zl i znowu się nabrałam - bo tu 5 stron waszych wypocin Na pierwszej stronie może znajdziesz informacje które Cię interesują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Na pierwszej stronie może znajdziesz informacje które Cię interesują Zrobiłam wam kącik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 581 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, ferrytyna napisał: Kiedy sie bzykniecie? To jest pytanie retoryczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 581 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ferrytyna napisał: Zrobiłam wam kącik Jaki znowu kącik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach