Hobbi(s)tka 46 Napisano 7 godzin temu Co z tym covidem, bo dzisiaj sprzeczne informacje... W przychodni w okienku podslyszalam rozmowę telefoniczną w której pani rejestratorka tłumaczyła się komuś z braku szczepionek i braku szczepień przeciwko covid. Czyli wychodzi na to, że zainteresowanie jest. W tv(n) znowuż twierdzili, że covid panuje ale nie ma zainteresowanych na szczepienia. Ja znowuż słyszałam coś innego, ktoś dzwonił i pytał, czyli zainteresowanie jest. No więc coś się nie zgadza. Czyżby w tv(n) kłamali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 0 Napisano 7 godzin temu Na podstawie jednego telefonu teorie tworzysz? Tvn zawsze klamie enylej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hobbi(s)tka 46 Napisano 7 godzin temu Tak, bo gdybym nie słyszała to bym nie wierzyła. Ale u nas zawsze wciskali szczepienia a tym razem powiedzieli, żeby ludzie radzili sobie sami (recepcjonistka przez telefon do pacjentki) i że w tym roku w naszym rejonie w ogóle nie kupiono żadnych szczepionek. Oczywiście, że tv(n) kłamie (prawie zawsze). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 181 Napisano 7 godzin temu Nie ma piniendzy i ot cały spisek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hobbi(s)tka 46 Napisano 7 godzin temu Tez tak myślę, że o kasę chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 576 Napisano 7 godzin temu A ja się dziwię że tym covidem ktoś jeszcze w ogóle się przejmuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hobbi(s)tka 46 Napisano 7 godzin temu Nie covidem a kłamstwami tv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 0 Napisano 7 godzin temu Amerykę odkryłaś że w tv klamjo. Gratulacje. Lepiej późno niż wcale... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hobbi(s)tka 46 Napisano 6 godzin temu Taak, ja też Cię kocham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 53 Napisano 6 godzin temu przeciez na koncie pacjenta mozna sie zapisac sa szczepionki tylko szczepiania widze glownie dostepne w aptekach ja sie zapisalem wiec klamiecie terminy nawet w sobote na sobote byly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 53 Napisano 6 godzin temu analogicznie jak poprzednio zapisy widze ze neomi qeeen nie wytrzymala i znowu narracja ze nas truja szczepionkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1076 Napisano 5 godzin temu Pewnie jest male zainteresowanie, a ze ktos akurat sie pytal w przychodni to nic nie znaczy na skalę kraju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 53 Napisano 5 godzin temu szczep[ionki na nfz sa refundowane chyba od piatku wiec one sa w aptekach bo tam je maja po prostu na stanie bo wczesniej sprzedawali po 400-500zl dlatego tam sa te szczepienia zwykle powoli widze ze sa lekarze tez w przychodniach wiec pewnie docieraja powoli do przychodni. to tez pokazuje ze te koncerny jak sprzedawaly po 6zl to na nich jakos specjalnie nie zarabialy skoro teraz cena rynkowa to od 400zl w góre. 2 godziny temu, Caryca z czubrycą napisał: Nie ma piniendzy i ot cały spisek. a ty pieprz sie szczepilas tak z ciekawosci pytam czy sie balas mrna bo na plodach albo szatana czy jednak kierowalas rozumem pisze o tych wczesniejszych dawkach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach