RymCymXX 3 Napisano 8 godzin temu wow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 71 Napisano 7 godzin temu Smacznego, tez jadłam u znajomej zrobila w panko z sosem słodko kwaśnym i sezamem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 7 godzin temu (edytowany) dzieki wczoraj usmazylem sobie shawarme z kurczaka i doprawilem w przyprawach i oliwa z oliwek no i slodkie ziemniaki z air-fryera, polalem jogurtem greckim i bylo mega dzisiaj tez smaze sobie, i mocna kawa i obejrze sobie film komedie na 70" Edytowano 7 godzin temu przez RymCymXX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 7 godzin temu wylacze telefony i laptopy i ogladam mam 3 smartfony dwa laptopy a mam bardzo zjeebana morde? aygladam na obolesne wlodoglowie? https://i.ibb.co/N6bJ1yc/20241104-225425.jp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 7 godzin temu (edytowany) mam zmywarke wiec do zmywarki brudne naczynia i nie musze zmywac xD Edytowano 7 godzin temu przez RymCymXX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 71 Napisano 7 godzin temu Normalnie wyglądasz, dobrze wiesz i wielu osobom się tu spodobałes z wyglądu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 7 godzin temu no ok bo ja mam duzy leb i zakola i przytylem na mordzie XD ale kupilem sobie wczoraj niezly olejek z rozmarulynu, nieziemsko pachnie, i smaruje sobie nim wlosy, podobno sa gestsze potem i szybciej rosna, zobaczymy, ale pachnie pieknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 7 godzin temu ciekawe jak sobie bede smarowal tymi olejkami glowe a potem jak mi urosna kilka cm, ciekawe jak bede wygladal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 7 godzin temu opiekuje sie dwoma kotami i ciesze sie ze zyja, ale ten czarny to zarlok jest XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 7 godzin temu na deser nalesniki polane jogurtem z owocami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 7 godzin temu a potem z 5 jajek na miekko zjem i jest super najedzony bede i pelny XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 49 Napisano 7 godzin temu Po takim jedzeniu to brzuch cie będzie bolał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 7 godzin temu hahah xP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 689 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, RymCymXX napisał: opiekuje sie dwoma kotami i ciesze sie ze zyja, ale ten czarny to zarlok jest XD Widziałam na innym temacie zdjęcie papugi, śliczna jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Widziałam na innym temacie zdjęcie papugi, śliczna jest. nom, siedziala mi na rece i na palcach dwoch u dloni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 6 godzin temu haha jaka papuga https://i.ibb.co/0fwgnmX/20241104-234605.jpg jak mi siedziala na ramieniu i patrzylismy sie na siebie to wyobrazalem sobie ze to Leo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 689 Napisano 6 godzin temu Bardzo ładne żywe kolory ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 12 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Bardzo ładne żywe kolory ma. Ja miałem 3 papugi jedna wyfrunela za okno właśnie taka duża a dwie małe ukatrupila sooka (pies). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Bardzo ładne żywe kolory ma. nom, i piekny niebieski ogon ;p w poniedzialek kumpel jedzie do Londynu po druga papuge, i jak do niego bede wpadal to bede sie bawil z dwiema papugami XD ciekawe czy mi na ramie obie wejda, jedna na lewe druga na prawe XDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 8 napisał: Ja miałem 3 papugi jedna wyfrunela za okno właśnie taka duża a dwie małe ukatrupila sooka (pies). powaznie 3 papugi miales? :P za ta druga papuge kumpel buli 600 funtow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 6 godzin temu od ziomka mam jeszcze ziolo na dwa dlugie skrety ale sobie sobie na jutro xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 689 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Ja miałem 3 papugi jedna wyfrunela za okno właśnie taka duża a dwie małe ukatrupila sooka (pies). Papugi jeszcze nie mialam, za to sasidka miała gwarka, na noc zarzucali mu jakiś cienki materiał na klatkę bo inaczej tak hałsował że się spać nie dało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RymCymXX 3 Napisano 6 godzin temu ten nie halasuje ale robi takie hraaa1 haha ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach