Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 2 godziny temu Chociaż najbardziej to by się przydało 8tb Xbox hub kupić ale to 900zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 2 godziny temu Albo 5tb 2,5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 2 godziny temu (edytowany) ja chcialbym sobie z 20km przebiec ciekawe czy by mnie katiuszka wtedy chciala, jakbym biegal codziennie po 20km? Edytowano 2 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 36 Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, libedowsky napisał: lezak pytanie mam te konsole ps3 12gb co to jest ? tam dysk trzeba kupic czy tylko z plyt mozna korzystac ? ssd musi byc wew czy moze byc zew ? te konsole ps3 ramem sie roznia czy tylko dyskiem ? dlaczego w niektorych zaznaczaja ze system plikow fat ? przeciez to se mozna sformatowac jak sie chce nie kumam o co im chodzi ? Ty jesteś każualem więc Tobie polecam PS4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 54 Napisano 1 godzinę temu 31 minut temu, James Sunderland✓ napisał: Ty jesteś każualem więc Tobie polecam PS4 juz pisalem ze moze byc tylko ta bo ja ja potrzbuije do mova a na ps4 to nie dzialaja te gry do niczego innego mi konsola iepotrzebna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach