Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Rysiek kaczkowy

śliwce umarł syn

Polecane posty

To Klaudiusz. Dla tej dziewczyny jednak nie ma ratunku either. A się zawsze człowiek jakoś łudzi

22 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Zmyśliła tego syna, bo to podstarzała panna jest z którą nikt nie może wytrzymać, bo ciągle dąży do konfliktów. 

Libed zmyślił podróże, Krejzi wiek, Eve faceta a ja dziecko 😄 

Twój mały móżdżek nie pojmuje, że jak ty wymyślałeś życie w Jukonie, chatkę i łódkę honda to nie znaczy, że każdy koło ciebie też wszystko zmyśla.

Edytowano przez Śliwka Jukońska

8 minut temu, Śliwka Jukońska napisał:

Twój mały móżdżek nie pojmuje, że jak ty wymyślałeś życie w Jukonie, chatkę i łódkę honda to nie znaczy, że każdy koło ciebie też wszystko zmyśla.

Ja zmyśliłam że mam skórę 😄

Przed chwilą, ferrytyna napisał:

Ja zmyśliłam że mam skórę 😄

Wszyscy wszystko zmyślili zdaniem jedynego człowieka tutaj, co co chwila wpada na zmyślaniu niestworzonych historii. Mże tylko leżak może mu dorównać 🙂

Ta Klaudia to jest jakieś wyjątkowo durne, infantylne i tępe dziewuszysko z socjopatycznymi zapędami. Nie rozumiem tylko dlaczego tak tu wszyscy się z nią cackają jak to już dawno nie dzieciak, tylko prawie 30-stkę ma na karku, jak się okazało.

1 godzinę temu, Śliwka Jukońska napisał:

Mimo wszystko i twojego odhumanizowanis totalnego nie popieram żeby cię wyśmiewano akurat pod tym kątem nawet jeżeli zmyśliłaś tego syna i na dobrą sprawę nawet twoja płeć jest pod znakiem zapytania , bo przecież nie bez powodu aż tak ukrywasz flagowca. 😁

Po prostu ktoś chce się odegrać na tobie moim kosztem , bo łazisz za ludźmi i narzucasz się jak ostatnia łajza. Ludzie cię nie lubią ale niektórzy nie chcą sobie ubrudzić flagowca dlatego jak na wstępie zero-jedynkowy inwalido bo ty nic nie kumasz.😁

Mietek twój stary przyjaciel nawet ci pocisnął ktoś tu wrzucał jak się odpaliłaś, bo widocznie trafił w punkt z tym SB że miałaś w rodzinie. A teraz żegnam i nie pozdrawiam. 

• Haha 1

2 godziny temu, Ktoś całkiem obcy napisał:

Mimo wszystko i twojego odhumanizowanis totalnego nie popieram żeby cię wyśmiewano akurat pod tym kątem nawet jeżeli zmyśliłaś tego syna i na dobrą sprawę nawet twoja płeć jest pod znakiem zapytania , bo przecież nie bez powodu aż tak ukrywasz flagowca. 😁

Po prostu ktoś chce się odegrać na tobie moim kosztem , bo łazisz za ludźmi i narzucasz się jak ostatnia łajza. Ludzie cię nie lubią ale niektórzy nie chcą sobie ubrudzić flagowca dlatego jak na wstępie zero-jedynkowy inwalido bo ty nic nie kumasz.😁

Raczej ktoś ciebie próbuje wrobić znając twój styl.

Uczciwie zapracowałeś na takich imposterów.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się