Rysiek kaczkowy 0 Napisano 9 godzin temu smuteczek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rysiek kaczkowy 0 Napisano 9 godzin temu 36 minut temu, KochamKlaudiusza<3 napisał: to za te hejty True xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 166 Napisano 9 godzin temu Zmyśliła tego syna, bo to podstarzała panna jest z którą nikt nie może wytrzymać, bo ciągle dąży do konfliktów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
destruction annihilation 8 Napisano 8 godzin temu to temat transa z wykopu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 8 godzin temu To Klaudiusz. Dla tej dziewczyny jednak nie ma ratunku either. A się zawsze człowiek jakoś łudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 513 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 22 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Zmyśliła tego syna, bo to podstarzała panna jest z którą nikt nie może wytrzymać, bo ciągle dąży do konfliktów. Libed zmyślił podróże, Krejzi wiek, Eve faceta a ja dziecko Twój mały móżdżek nie pojmuje, że jak ty wymyślałeś życie w Jukonie, chatkę i łódkę honda to nie znaczy, że każdy koło ciebie też wszystko zmyśla. Edytowano 8 godzin temu przez Śliwka Jukońska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferrytyna 17 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: Libed zmyślił podróże, Krejzi wiek, Eve faceta a ja dziecko Twój mały móżdżek nie pojmuje, że jak ty wymyślałeś życie w Jukonie, chatkę i łódkę honda to nie znaczy, że każdy koło ciebie też wszystko zmyśla. Ja zmyśliłam że mam skórę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 513 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, ferrytyna napisał: Ja zmyśliłam że mam skórę Wszyscy wszystko zmyślili zdaniem jedynego człowieka tutaj, co co chwila wpada na zmyślaniu niestworzonych historii. Mże tylko leżak może mu dorównać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bonnie M 6 Napisano 8 godzin temu Ta Klaudia to jest jakieś wyjątkowo durne, infantylne i tępe dziewuszysko z socjopatycznymi zapędami. Nie rozumiem tylko dlaczego tak tu wszyscy się z nią cackają jak to już dawno nie dzieciak, tylko prawie 30-stkę ma na karku, jak się okazało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 166 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Śliwka Jukońska napisał: Libed zmyślił podróże, Krejzi wiek, Eve faceta a ja dziecko Twój mały móżdżek nie pojmuje, że jak ty wymyślałeś życie w Jukonie, chatkę i łódkę honda to nie znaczy, że każdy koło ciebie też wszystko zmyśla. Mimo wszystko i twojego odhumanizowanis totalnego nie popieram żeby cię wyśmiewano akurat pod tym kątem nawet jeżeli zmyśliłaś tego syna i na dobrą sprawę nawet twoja płeć jest pod znakiem zapytania , bo przecież nie bez powodu aż tak ukrywasz flagowca. Po prostu ktoś chce się odegrać na tobie moim kosztem , bo łazisz za ludźmi i narzucasz się jak ostatnia łajza. Ludzie cię nie lubią ale niektórzy nie chcą sobie ubrudzić flagowca dlatego jak na wstępie zero-jedynkowy inwalido bo ty nic nie kumasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 166 Napisano 7 godzin temu Mietek twój stary przyjaciel nawet ci pocisnął ktoś tu wrzucał jak się odpaliłaś, bo widocznie trafił w punkt z tym SB że miałaś w rodzinie. A teraz żegnam i nie pozdrawiam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 513 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Mimo wszystko i twojego odhumanizowanis totalnego nie popieram żeby cię wyśmiewano akurat pod tym kątem nawet jeżeli zmyśliłaś tego syna i na dobrą sprawę nawet twoja płeć jest pod znakiem zapytania , bo przecież nie bez powodu aż tak ukrywasz flagowca. Po prostu ktoś chce się odegrać na tobie moim kosztem , bo łazisz za ludźmi i narzucasz się jak ostatnia łajza. Ludzie cię nie lubią ale niektórzy nie chcą sobie ubrudzić flagowca dlatego jak na wstępie zero-jedynkowy inwalido bo ty nic nie kumasz. Raczej ktoś ciebie próbuje wrobić znając twój styl. Uczciwie zapracowałeś na takich imposterów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach