libedowsky 54 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, ferrytyna napisał: Cofnij się do jego twórczości a potem mu wpjerdol. kogo tworczosci ? tego franza czy jak mu tam bo ma nickow multum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 5 godzin temu 20 minut temu, ferrytyna napisał: Weź już odpłyń do zatoki czy gdzie tam mieszkasz. Fajnie ci się ulało. Wiodcznie zakochany jest, ale nie w tej co trzeba xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 519 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Wiodcznie zakochany jest, ale nie w tej co trzeba xD Can't Believe It's Not Mac 'n Cheese Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Can't Believe It's Not Mac 'n Cheese Inteligencja i znajomość języków, to nie wszystko czym się kierujesz i to Twój problem xD Edytowano 5 godzin temu przez Facet z Jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 5 godzin temu poszedlbym sobie na paczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: poszedlbym sobie na paczki A siedzisz na kafe xD Edytowano 5 godzin temu przez Facet z Jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 5 godzin temu pączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 5 godzin temu w miescie jest duzo ludzi, a wole byc sam w domu albo w lesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: w miescie jest duzo ludzi, a wole byc sam w domu albo w lesie Ja to ciągle jestem pod wplywem narkotyków które produkuje mój łeb pod wpływem bankrutuje depozytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano 5 godzin temu Słaby ten film Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Ja to ciągle jestem pod wplywem narkotyków które produkuje mój łeb pod wpływem bankrutuje depozytu Ja nie wiem co produkuje moj leb, ale jak sobie mysle ze mnie jakas laska olala, to mam chec sie przebiec 20km Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach