Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 5 godzin temu I tak nie da się być szczęśliwym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 5 godzin temu Przestać zebrać o atencje nierobie. To kituj. Kogo to obchodzi. Wadliwa natura sama się eliminuje i tak się kończy walenie konia jako jedyna czynność w zyciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Przestać zebrać o atencje nierobie. To kituj. Kogo to obchodzi. Wadliwa natura sama się eliminuje i tak się kończy walenie konia jako jedyna czynność w zyciu. A jèbac taką miłość za pracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZblokowanaGrażynka 3 Napisano 5 godzin temu Złego diabli nie biorą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: A jèbac taką miłość za pracę A kto tu mowi o miłości pokrako umysłowa. Ty o samego siebie nie zadbałeś przez 36 lat życia a ty marzysz o miłości xD celuj w uposledzone. One najczęściej są zezowate i mają głupi wyraz twarzy. Poszukaj na fejsie czy fotka.pl. niestety ale to jedyny sort gdzie mógłbyś znaleźć miłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 5 godzin temu Chooja warty taki sex jak trzeba by iść do roboty na 8-12h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: A kto tu mowi o miłości pokrako umysłowa. Ty o samego siebie nie zadbałeś przez 36 lat życia a ty marzysz o miłości xD celuj w uposledzone. One najczęściej są zezowate i mają głupi wyraz twarzy. Poszukaj na fejsie czy fotka.pl. niestety ale to jedyny sort gdzie mógłbyś znaleźć miłość. Zadbalem o 270tys ale straciłem przez miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 5 godzin temu Nie moze tylko na pewno, tak jak kazdy zresztą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 24 Napisano 5 godzin temu Też nie mam dziś najlepszego nastroju. Pewien przystojniak właśnie się ożenił w te wakacje. Z jakąś nieatrakcyjną kluchą. I pomyśleć, że mógł być mój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Też nie mam dziś najlepszego nastroju. Pewien przystojniak właśnie się ożenił w te wakacje. Z jakąś nieatrakcyjną kluchą. I pomyśleć, że mógł być mój. Ja to już nie żałuję nawet jak lachon wpadnie pod tira bo wiem że i tak by mnie nie chciała tylko jakiegoś mewe czy zepsutego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 5 godzin temu Także niech im łby ucina nawet mi łza nie poleci już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 8 napisał: Ja to już nie żałuję nawet jak lachon wpadnie pod tira bo wiem że i tak by mnie nie chciała tylko jakiegoś mewe czy zepsutego. Tak samo jak i my ciebie bo wiemy że my byśmy cie nie chciały tylko jakiegoś makarona albo libeda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 5 godzin temu Raz widziałem obcieta glowe brunette od tramwaj dobre słuchawki miała bo nie wypadly z uszu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 8 napisał: Także niech im łby ucina nawet mi łza nie poleci już. A łzy ci leciały na obce baby? Ale krindz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: Tak samo jak i my ciebie bo wiemy że my byśmy cie nie chciały tylko jakiegoś makarona albo libeda. Głupi byłem że postawiłem lachona nad depozytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, PacjętkaSrebrzyska napisał: A łzy ci leciały na obce baby? Ale krindz. Kiedyś tak bo myślałem że mogła by być moja pochwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1084 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Kiedyś tak bo myślałem że mogła by być moja pochwa Pochwe to masz w szufladzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaSrebrzyska 8 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 8 napisał: Kiedyś tak bo myślałem że mogła by być moja pochwa To dlatego wyszukujesz prostytutki i marginesy społeczne. Wydaje ci się że ten ostatni sort jest choć trochę gorszy od ciebie a to w twoim łbie nobilituje go do tego by cię kochal. A tu figa z mewa i nawet tania roksanka pozujaca w barłogu cie nie chciała milionerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Ja np. nie mam po co zyc, cale zycie przechodze cierpienie Edytowano 4 godziny temu przez KochamElcie<3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 4 godziny temu inni tez cierpia przeze mnie albo cierpieli, po co ja zyje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 4 godziny temu Troche jestem zalamany, ale jutro sie wykapie w bajorku to mi sie polepszy... Od tygodnia w ogole slonca nie widzialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 4 godziny temu 32 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Ja np. nie mam po co zyc, cale zycie przechodze cierpienie No ja też za dobre mam serce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 4 godziny temu dlaczego codziennie cierpie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, KochamElcie<3 napisał: dlaczego codziennie cierpie? Jak będziesz miał dobrą pracę to bedziesz roochal coś co udaje że ciebie kocha dla michy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 3 godziny temu to jestem taki zjeebany ze bez pracy i szefa mnie nikt nie pokocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 8 22 Napisano 3 godziny temu Szkoda że są samice człowieka jest przez nie nieszczęśliwy tak to by se grał Idę spać dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 3 godziny temu ja czekam jak mi konsola nowa przyjdzie i pewnie bede gral a samice beda inni ruuchali wtedy ;x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 0 Napisano 3 godziny temu to papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
James Sunderland✓ 36 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Też nie mam dziś najlepszego nastroju. Pewien przystojniak właśnie się ożenił w te wakacje. Z jakąś nieatrakcyjną kluchą. I pomyśleć, że mógł być mój. A ty zdaje się masz druga połówkę? Tyle jesteściw warte... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 24 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, James Sunderland✓ napisał: A ty zdaje się masz druga połówkę? Tyle jesteściw warte... Tak, mam. Ale jest beznadziejny. Tamten przystojniak był jednak normalniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach