malowany 105 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Po co komu znać długość z jajami. Nie mam pojęcia. Heloł żart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 706 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, malowany napisał: Widać, że mało doświadczona jesteś Bez jaja to jest tak zwana "długość robocza" a z jajami pewnie długość całkowita. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 706 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 17 minut temu, malowany napisał: Heloł żart Poważnie? Edytowano 4 godziny temu przez E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 224 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Bez jaja to jest tak zwana "długość robocza" a z jajami pewnie długość całkowita. ;pp z jajami to obwód przynajmniej jak je wsadzić do buzi xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barwy Jesieni 9 Napisano 4 godziny temu Tutaj każdy temat, nawet popularny na wiele stron żywej dyskusji jest regularnie usuwany, to forum to jakaś porażka, aż jestem zdziwiona, że w ogóle jeszcze funkcjonuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 105 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Poważnie? Avek pasuję ideolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 706 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: z jajami to obwód przynajmniej jak je wsadzić do buzi xd Próbuje to sobie zwizualizować. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 73 Napisano 4 godziny temu (edytowany) lepiej tu za duzo nie zartowac bo ktos wezmie to na powaznie xd Edytowano 4 godziny temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 224 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Próbuje to sobie zwizualizować. xd tu nie ma co wizualizować czeba testować 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 706 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, malowany napisał: Avek pasuję ideolo Wiem. To ja jak czytam kafeterie któryś temat z rzędu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 706 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: tu nie ma co wizualizować czeba testować Że kto ma testować? Jesteś chętny? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda mama 9 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Że kto ma testować? Jesteś chętny? xD ALE TY JESTEŚ ZBOCZONA JAPIERRDOLE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 224 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Że kto ma testować? Jesteś chętny? xD mogę użyczyć ci do testowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truskaweczka999 30 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, with heart toward none napisał: Truskaweczka jestes tu nowa ? Jestem od dawna tylko dłuższy czas tutaj nie zaglądałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 706 Napisano 3 godziny temu 26 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: mogę użyczyć ci do testowania A to Ty teraz o sobie mówisz. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 3 Napisano 3 godziny temu ja dzisiaj z dwa km przebieglem, ale chcialbym wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 0 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Truskaweczka999 napisał: Czy ktoś chętny do pogadania o wszystkim i o niczym.Ale nikt normalny nie był zainteresowany o wygranej Trumpa można. za kim byłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach