Vlad Srakula 77 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 16 minut temu, Żaba Monìka napisał: Ostatnia rzecz to chyba pisalam o Iskrze, ze Caryca tez kosciolkowa, ale inny poziom inteligencji. Może nie zna się na ludziach ale samo to nie zawsze oznacza że jest tępa nvm, nie lubię nagonki na kogoś. Edytowano 5 godzin temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu bola mnie miesnie w nogach ktora wymasuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1102 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Vlad Srakula napisał: Może nie zna się na ludziach ale samo to nie zawsze oznacza że jest tępa nvm, nie lubię nagonki na kogoś. To dobrze o Tobie świadczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 11 1 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Żaba Monìka napisał: To dobrze o Tobie świadczy. A co obladzala by mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 5 godzin temu dodzia dodzia zrobi mi lodzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1102 Napisano 4 godziny temu 30 minut temu, Pochwa w pochwie 11 napisał: A co obladzala by mi Przestan byc oblesny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNY STULEJ 0 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: Jak by mnie dosiadla ta wielka dopom to by wycisnela Go jak pryszcza i miałbym 18 w piku 1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: Dumbo lubi np jaja na czole ŁAHAHAHA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 4 godziny temu ja to sie tyle nawalilem w zyciu kiedys ze mi wszystkie wlosy powypadaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: ja to sie tyle nawalilem w zyciu kiedys ze mi wszystkie wlosy powypadaly Skąd? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Skąd? xd z glowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 712 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: z glowy Ale od walenia czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNY STULEJ 0 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Pochwa w pochwie 10 napisał: Gorzej jakby mi jaja lizal w trakcie one mają kolczaste te jezyki TO JUŻ NAWET O KOTACH LIŻĄCYCH CI JAJTZA ZACZĄŁEŚ FANTAZJOWAĆ? GRUBO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 12 Napisano 4 godziny temu mlotem o sciane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach