Daniel86 2 Napisano sobota o 20:25 Witam. Czy osoba niepełnosprawna intelektualnie ma szansę na związek z osobą pełnosprawną? Czy Wy byście mogli być z taką osobą? Jeśli tak, to na jakich zasadach? Czy Wy znacie przypadki takich związków albo przypadki związków, w których dwie osoby są niepełnosprawne intelektualnie? A jeśli Wy byście nie mogli być z taką osobą, to może chociaż przyjaźń? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano sobota o 20:33 ja bym nie mógł bo mnie jarajo ludzie inteligentni i zaradni ale wielu facetów by mogło jeśli laska śliczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 241 Napisano sobota o 22:18 33 minuty temu, Pochwa w pochwie 11 napisał: Widziałem raz calkiem ładna taką na tiktoku jak by była zboczona to bym sobie życie ułożył w 80% sexu 20% reszty tak na sen akurat xD Trochę to nie moralne więc z tysięcy razy bym musiał się upewnić że jej nie wykorzystuje i ona tego chce. słusznie leżaczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętkaChoroszczy 62 Napisano niedziela o 13:54 W konfiguracji kobieta upsoledzona i chlop tak. Odwrotnie raczej nie. Ludzie łącza się w pary na podstawie intelektu jednak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano niedziela o 14:59 ja jestem uposledzony umyslowo i nie mam szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach